Kako napraviti ravnu kosu vitičasta

Posted by sorav at 16:19

Tuesday 11 October 2011

Ljepote-svjesnom žena razumije kako važno je da imaju savršen frizuru za flawless izgled. Ona zna jako dobro što njezini napori o odabiru pravo odijelo, make-up, stopala nosi i drugi pribor potpuno mogu ići u uzaludna ako joj dlaka nije stil skladu s tim.
Većina klasičnim i tradicionalnim haljinama potražnje kovrčavu kosu za to prekrasna i elegantan izgled. Osim toga, kao i po općoj primjedbi, dame sa vitičasta kose izgleda tanje, mlađi i ljepši nego one iste dobi, ali s ravnu kosu. Kovrčavu kosu dodaje dodatnu draž gracioznost i na bilo koji outfit. Tu se može toliko šišanje stilova i ideja za žene koje vole eksperimentiranja. Onima koji su rođeni s prirodnim ravnu kosu naći to stvarno teško sklupčati. Čak i ako su u mogućnosti da nekako zamotana, učinak ne traje dugo. Ako ste netko tko je očajan da se kovrčavu kosu ili bar neke posebne prigode, postoje nekoliko načina za to postići. Dolje navedene su nekoliko metoda tome kako napraviti ravnu kosu kovrčavu kod kuće.
Kako napraviti ravnu kosu Kovrčava S pletenice?, Korištenje pletenicama je najbolji odgovor na svoj upit tome kako napraviti dugu ravnu kosu vitičasta? Da, pletenica frizura se lako može napraviti ravna i duga kosa kovrčava. Iako ta metoda neće proizvesti učinak na par minuta i bit će najmanje 8-10 sati, učinak će sigurno biti nevjerojatna i dugotrajan. Jer, ovaj metod pletenica je malo vremena uzimanja, to zahtijeva strpljenju i strpljenje.
Za početak ove tehnike, primjenjuju ½ šalice mlijeka na vaše kose. Ostavite ga na oko 10 minuta. Operite ga i sa vodom. Mlijeko izglađuje i omekšava kosu, i time olakšava rad čineći ravnu kosu kovrčava. Nakon uklanjanja mlijeka, operite kosu blagim šamponom, a zatim pokriti kosu s ručnikom pamuk. To bi upiti višak vode. Četka za kosu s širokim zubima češalj nježno. Uklonite sve zamršene. Također možete koristiti detangler krema. Razdvojite kosu 10-15 dijelove. Make pletenice do kraja sa svakom dijelu. Lock pletenice od vezanje gumicom ili konjski rep nositelj na kraju. Držite ga kao što je ovaj za najmanje 8-10 sati. Bilo bi bolje, ako pokušate ovu metodu kako bi ravno kosu kovrčavu noću jer će vam proći vrijeme za spavanje.
Sljedećeg jutra ili nakon završetka preporučeno vrijeme, otvorite pletenicama koje meko pomicanjem prstiju kroz kosu. Ti bi pronaći koje su fino kovrče formirana u kosu. Češalj kosu ponovno sa širokom četkom zubima sebi dati taj spektakularan izgled koji je žudnja za tako dugo. Sada, sljedeći put ste u potrazi za načinima o tome kako napraviti ravnu kosu kovrčava naravno, imate izvedivo i izvršnu ideju.
Kako napraviti ravnu kosu Curly With Curling Iron?, Ako vam je gore navedene metode previše naporno i dugotrajno, onda ne brinite uopće. Curling željezo može riješiti tu svrhu za vas. Teško da traje 30 minuta da bi ravnu kosu kovrčava. Ali, ti bi trebao raditi malo. Vi svibanj uzeti ga kao trošak za ljepotu. Češalj kosu i kad suha i uklonite sve zamršene. Odvojite cijelu kosu u male dijelove, otprilike 8-9 Ako vam je kosa tanka i mekana, i 15-16 ako je vaša kosa je gusta i gruba. Uzmi jednog odjeljku, to roll up na malom željezni štap, a zatim udarac ga na suhom. Učiniti isto za sve druge sekcije kose. Možete koristiti gumene trake držati kose na željezo palicama. Ostavite ga na za pola sata. Za dugo trajne rezultate, otvoren i češlja svoju kosu nakon što ste učinili s dorada i primjeni make-up ili drugim riječima su svi spremni ostaviti taj poseban prigodu. Ovo je jedna od najboljih dugo hairstyles da žena može sama dati.
Kako napraviti ravnu kosu Kovrčava With curling šampona i uređaja?; Na tržištu je potopljena s proizvodima za njegu kose. Čak i šamponi i uređaja koji može napraviti ravnu kosu kovrčavu su široko dostupni. Traži ih u najbližu ljepotu trgovine. These curling šampona i uređaji su proizvedeni u skladu tipove kose. Oni su različiti za masnu, normalnu i suhu kosu. Dobiti jedan pogodan za kosu tipa, pročitajte sve upute za pravilno korištenje, a zatim slijedite. These kose proizvodi su na temelju određenih kemikalija, tako ček za njihov učinak na kosu za najmanje mjesec dana. Ako su svi u redu, a zatim nastavite dalje sa svojim korištenje inače potrazi za još jedan koji odgovara bolje. Uvijek slijedite kovrčave kose savjeti za njegu drugdje vaše napore bih ići uzalud. Održavanje je vrlo važno i za to što dugotrajnog frizuru.
Sve gore navedene procedure za kako napraviti ravnu kosu kovrčavu su učinkovite i lako se pokušao kod kuće. Odaberite bilo koji od gore navedenih metoda kako bi ravnu kosu kovrčava. Koristite različite kovrčava kosa dati savjete sebe da sjajan i elegantan izgled styling.

0 comments: