Ručno oslikane Nail Designs

Posted by sorav at 14:16

Monday 17 October 2011

Duge i pravilno njegovan nokte sigurno izgledati lijepo. Iako mali, oni su jedna većine divio i važan element raskošnih izgled. Primjena lak za nokte, odgovara na vaše odijelo je passe. Nail dizajni su u modi, što daje iznimno trendi izgled. Možete imati ih slične dizajn na odijelo. Ako mislite da običan lak za nokte je uvijek bolje od onih zabada Decals and naljepnice na noktima, a zatim jednostavno odmarati. Možete imati ručno oslikane dizajna noktiju bi se poboljšala izgled noktima. Nail dizajni su učiniti sami umjetnosti i potpuno ispunjena zabavna aktivnost.
Kako napraviti rukom oslikanih dizajni Nail Art?
1.korak: Ne trebate ići na manikuru, a noktima treba biti čist, pravilno obrubljen i lijepo oblikovan. Možete to učiniti mimo pravedan čišćenje noktiju temeljito četka za nokte, oblik im s noktiju filer, gurnuti natrag kožicu, a zatim upotrijebite tampon nokat.
2. korak: Odaberite noktiju boje za dizajn i boju bazu kaput. Također, dobili podlogu, na vrh kaput i četke na osjetljivo projektiranje radom noktima. Koristite tanki četke za najbolje rezultate.
3. korak: Počnite s primjenom baze kaput preko vaše nokte. Sada, uzmi boju bazu prema pozadinu želite imati na dizajn noktiju. Nanesite dva sloja ovog osnovnu boju, čekati prvi sloj osuši prije nanošenja drugog. Ostavite boju noktiju dry ispravno prije početi s noktiju dizajn.
Korak 4: Sada je prava zabava rukom oslikanih noktiju dizajna počinje. Uzmi kist u redu, boju noktiju boje po Vašem izboru, i počnite s nacrtima. Vjerujte mi, nakon što počnete, osjetit ćete vaše nokti su najbolji platno slikati preko i istraživati ​​svoju kreativnost. Možete izvući neku dizajna na papiru olovka, a zatim odaberite jednu za vaše nokte. To će biti lakše jedne kopije umjesto da ga izravno pokušava na noktima, ako nisu tako dobri u slikarstvo.
Korak 5: Kada ste gotovi s naslikanim dizajna, neka vaše nokte potpuno osuši. Nakon što je poljski suši, nanesite sloj dlake. To će zaštititi svoje ruke oslikane nokte dizajna, i neka im ostane za duže trajanje u odnosu na nokte.
Korak 6: Držite pamučne loptice i čisti aceton noktiju poljski remover zgodan za brzo popraviti pogreške. Pobrinite se da su u mjestu gdje ne smeta. Lay brisanje krpom okolo da se brine o svim izlijevanja tijekom svoj posao. This potrebe nail art ukupno koncentraciju i strpljenje.
Savjeti o odabiru ručno oslikane Nail Designs
Sljedeći savjeti i ideje za nokte art dizajna vam dati neke lijepe ideje nokat koji su nosive umjetnosti, neovisno o prigodu. ; Zapamtite, ne koristiti više od tri boje za nokte dizajna, jer to će biti zbunjujući. , Možete odabrati dvije boje koja odgovara tvom odijelo i stvoriti lijep uzorak. Držite baze boju laka za nokte isto kao i osnovnu boju vaše odijelo. ; Možete napraviti pruge ako ste nosio odijelo na prugice. ; Idi na sitne cvijeće ako ste nosio cvjetni dizajn. ; Jednostavan dots preko svoje nokte također izgledaju odlično. Koristite iste boje za svaku točku because raznobojnim dots neće izgledati atraktivno. ; Freehand dizajna također izgledaju dobro na nokte. Opet, koristite jednobojne za cijeli dizajn, ona će izgledati jednostavno nevjerojatna. ; Pokušajte napraviti isti dizajn na svaki nokat, iako su neki vrlo manje su razlike uvijek moguće. Izbjegavati izmjenična dizajna, tj. isti dizajn na alternativni nokte. : 'Ako vam se ne sviđa ukupni izgled obojana, samo igrati s vršcima noktiju. Čine prekrasne uzorak na nokat savjetima i ostaviti preostali dio vaših noktiju običan. To daje jedinstven pogled na nail art. Ti također mogu držati osnovnu boju transparentan i koristiti samo u boji laka za nokte na dizajna. To daje trendovski izgled ali opet, nemojte koristiti previše boja. ; Pokušajte razmazivanje boje dvaju, može se na vrhu noktiju, u prekrasnoj uzorak ako nisu dobri na delikatna dizajna. , Tako, pokušati gore navedene savjete i napravite svoj vlastiti jedinstveni i kreativni noktiju dizajna. Ručno oslikane nokte dizajna zasigurno daje sladak na svoj izgled jednostavnih polirane nokte. Umjetnost nokat neće nositi off na vlastitu, morate ga ukloniti, zajedno sa svojim lak za nokte, koristeći maknuti lak za nokte. Slijedite noktiju rutinu, probajte svoju ruku na nokat dizajne i zabavite.

0 comments: