Ideje za Pool stranke

Posted by sorav at 23:52

Tuesday 18 October 2011

Razmišljate o bacanje pool party ovaj vikend? Zatim počnite planiranje za to iz sada. Dobro organiziran pool party je dužan da se užitak i za vaše goste i vas! Pool stranke sve su o igranje u vodi. Vodeni sportovi, zabavnih aktivnosti, dobru hranu i pogodan party teme su svi da trebate imati blast. Ovdje su neke uzbudljive ideje za bazen stranke.
Ideje za Pool stranke
Kada je riječ organiziranja party, Party dekoracije dolaze prvi. Baloni su najbolji izbor za pool party dekoracije. Možete ukrasiti ograde, drveće i strane bazena s balonima. Sjajno je pustiti neke balone u vodu. Napunite baloni s malo vode i onda udarac u zraku. Ovo će vam dati baloni koji plutaju elegantno na vodu, dajući vaš pool party svježu i šareni izgled. Ukoliko planirate bazen party za djecu, možete dodati dekoracije neke slatka mala igračke i neka plutaju na vodi. Vi svibanj također koristiti spužva kapsule koji proširuju uzeti oblika vode stvorenja. Možete ukrasiti okolicu bazena s dostupne dekoracija materijala poput streamers, baloni, plaža loptice i festoons dodati izgledati i osjećati partije.
Organiziranje neke zanimljive igre čini pool party još uzbudljivije. Možete organizirati jedan polo vode mini ili igrati prolazi-the-parcela u vodi. Možete neka djeca se igraju s balonima i igračke lijevo plutajući u vodi. Jedan uzbudljiva igra mogao biti podjele sudionika u dvije ekipe i molba svakom timu da zgrabite maksimalno moguće plovne objekte iz bazena. Tim koji upravlja prikupiti većina njih je pobjednik. Drugi igra mogao biti stavljanja kocke leda u bazenu i molba svaki sudionika pokupiti što više kocke moguće i ih mjesto u košari zadržao izvan bazen. Možete dodati na zabavu čineći je pravilo da odaberete kocke ili čak i plovne objekte s jednom nogom ili što ih držite kockice u ustima!
Hrana i glazba su sastavni dijelovi apsolutno bilo party! Kada je doći do bazen strankama, dogovoriti za neke vruće namirnica. Steaming hot juha slijede neki cvrčanje starteri su odličan izbor za izbornik pool party. Žaru sendviča i barbecued povrća mogu poslužiti kao neke od najboljih hrane stavke za bazen party. Glazba je najvažniji pratnja za stranke. Plaža glazba odgovara i za pool party. Imaju neke ljulja glazbu igrao diljem stranka razveseliti svoje goste gore. Odaberite vrsta glazbe koja je usmjerena na dobnoj skupini od gostiju pohađaju stranke.
Pitajte gostima da dobiti vlastitu ručnici i podsjetiti ih da dobiti dodatni par odjeće. U slučaju da postoje mala djeca pohađaju stranka, vi svibanj željeli pitati gostima donijeti u vlastitom životu jakne. Kao domaćin, on je savjetovao da zadržite nekoliko život jakne u spremištu za goste. Također dogovoriti za zaštitu od sunca losion za svoje goste. Kao pool party često otvoreni party u vodi, važno je za vas da poduzeti sve sigurnosne mjere.
Stavite sve suho materijala, dodatnu odjeću, ručnike i hranu i glazbeni sustav daleko od vode, pa da ne rizik ove stavke na prskanje vode.
Posljednje ali svakako ne najmanje dijelove stranke, su poziv i hvala vam kartice! Na stvaranje popis gostima koju namjeravate pozvati za pool party, napraviti kartice prilagođenje na party temu. Ako želite biti kreativni, možete dati kartice, oblici vode igračaka ili vode zupčanik tako da oni doličiti stranka temu. Make slatko malo "hvala vam" kartice za goste da im zahvaliti za dijeljenje radosti.
Pool stranke može biti zabavno ako planirani dobro i sa zbog obzirom na sigurnost. Vodeni sportovi i slični jednostavniji igre su svakako dodati u zabavu i uzbuđenje na bazenu strane. Odaberite jednu od ideja pool party dati ovdje i imaju za ljuljanje stranke. Kada kažete, imate jedan?

0 comments: