Kako napraviti jorgan Rag

Posted by sorav at 19:00

Sunday 16 October 2011

Siguran sam da svako ima svoj omiljeni posteljinu da oni ne mogu spavati bez. Imam krpe poplun da mi baka ima našiven me kad sam bio beba. Sada, nakon što 21 godina ja još uvijek koristiti isti jorgan krpe. Shocked? Dobro, nemojte biti, jer ovo je specijalitet krpe jorgan. Krpe poplun se sastoji od brojnih malih krpe koje su žicom zajedno napraviti velikih jorgan. Jednom sam pitao baku kako napraviti krpe jorgan, pa da mogu napraviti izmjene na moj posjedovati. Tako da, kada sam bio star nekoliko mjeseci, moj krpa jorgan je 3x3 nogama koje se sada proširio na 7X6 noge. Isto tako, zbog naknadno unošenje podataka, ona je postala gusta i izvagati okolo 6 do 7 kg.
Rag popluni vidio danas su izrađene po rags jednake veličine i repetitivne dizajne ušivenim u unaprijed-dizajniran uzorak. Najčešći uzorak je alternativni obrazac u kojemu su jednake veličine krpe od dva do tri dizajna. To su ušivenim u jedan iza drugoga, bilo okomito, vodoravno ili dijagonalno. Većinu vremena, krpe se koriste kontrasta boje, ali neki radije koristite krpe različite nijanse iste boje.
Kako napraviti Patchwork jorgan?
Kako napraviti poplun? Prije svega, odlučiti o tkanine želite koristiti za izradu jorgan. Ukoliko želite da debeli jorgan, koju će zahtijevati više od 3 različite tkanine, i možete koristiti odgovarajući udaranje. Najčešći materijali korišteni su flanel, denim i pamuk. Također, postoje različite alate za prošivanje na raspolaganju će vam pomoći u tom procesu.
1. korak: Prvo i osnovno, odlučite veličinu svaki komad. Možete izrezati papir / krpom predložak za referencu. Postavljajući ga na tkaninu materijala, izrezati iste veličine komada tkanine. Općenito komada su trg, a možete ih izrezati na bilo koji oblik koji želite. Ako koristite udaranje ili punila, koju će zahtijevati udvostručiti broj komada napraviti poklopac za obje strane.
Napomena - korak 2 te 3 treba slijediti ako ste čineći korištenje udaranje ili dodatnog materijala, drugi prelazak na korak 4.
Korak 2: Izrežite udaranje materijala istog oblika, ali manje veličine (barem jedan inch manja sa svake strane) od tkanine komada. Ako pomoću drugih punila tkanine, a, onda možete izrezati ih na jednake veličine kao vanjski tkanina komada. Alternativni način koji se može primijeniti ako ne želite rezati udaranje komada je, za spajanje vanjske komada tkanine direktno preko kontinuirano udaranje materijala ili čine gornji sloj tkanine odvojeno i šivati ​​nad udaranje, jednostavno kao pokriće.
Korak 3. Sada, mjesto jednog komada tkanine (pogrešnoj strani gore), a udaranje komad tkanine, a drugi dio (s desne strane gore), jedan iznad drugoga u sendvič uzorak. Šivati ​​njih duž obje dijagonale (X-obliku) samo do udaranje komad. Pola inčni rubu razlika treba održavati na sve strane za vanjsko tkivo komada kad je udaranje se ušivenim. Ponovite korake 2 i 3 do svi dijelovi su učinili.
Korak 4: rasporediti sva komada u uzorak želite Vašu konačnu jorgan izgledati, i početi šivanje komada zajedno. Ako želite svoj jorgan dobiti pohaban izgled, šivati ​​gornja tkanina komada, kao da je jedan inch šava svih dijelova obliku okomite obrub oko tog dijela. Kada su svi komadi su prošiveni zajedno, šavova će formirati male površine u znaku granica na jorgan. Inače, možete bodom šavova se preklapaju, tvoreći ravnu površinu.
Korak 5: Kako bi se dodatno okršaj jorgan, dati okomito presijeca sve do granice poput rubova s ​​škare ili jednostavno oprati krivnju u stroj za pranje rublja. Dok je pranje u perilici rublja, biti spremni rasprodati nizova znakova koji se zaglavi u stroj za pranje ili za kosu.
Druga prednost izrade krpe poplun je da možete mix mnogo krpe od različitih vrsta tkanina zajedno, kako bi lijepo veliki poplun. Je vrlo jedinstvena i različita jorgan stvaranje Ideja je da patchwork quilt, u kojoj možete skupljati krpe od omiljenih dizajna i okupiti ih na kreativan način, takav da prikazuje realan prizor. Poput krpe sa stablom izvučeni nad njim, još jedan s vodopadom ili nebo i tako dalje. Šivati ​​sve ih zajedno kako bi stvorili prirodni krajolik.
Mozaik poplun je dobar primjer patchwork prošivanje. To je najlakši obrazac krpe prošivanje jer ne treba rezati iste veličine komada tkanine. Bita i komada različitih veličina, oblika, boja, dizajna i tkanina, vrste su prošivene zajedno, tako da ne morate rezati krpe uopće. Suprotan (minus) strani jorgan prikazat će preklapanja struktura krpe. To je na strani koja će biti u kontaktu s vašim tijelom. Dakle, kako bi se izbjeglo grube teksture uzrokovana preklapanja, možete bod običan, glatka kontinuirano komad tkanine preko njega. Sada, s jedne strane će biti krpe s uzorkom, dok s druge strane će se pojaviti glatka.
Nadam se da ćete naći iznad jorgan izradu uputa korisni u razumijevanju kako napraviti krpe jorgan. Koristite svoje kreativnost da bi krpe poplun, i svoje domaće krpa jorgan može ispasti da bude bolje od komercijalnih popluni.

0 comments: