Kišni Dan igre

Posted by sorav at 05:41

Sunday 30 October 2011

The pattering of kapi kiše, mokri prozor prag i bujne zelene ispiti ugodno smjestio ostavlja the kiše. Uh There teško bi bilo koga tko ne bi volio ove prekrasne postavka. Ako niste avanturistički ili sportski vrste, dobro, ti bi radije imati miran vrijeme igranje igra na ploči može biti ili dobivanje zakačen na video igre konzole, možda, sa svojim prijateljima, obitelji ili bilo tko drugi želite biti. Ali, ako ste sportski vrsta, dobro, postoji puno više uzbudljivo igrati igrice na kišni dan na otvorenom i oni su toliko zabavno te! Zato nemojte biti kauč krumpir na kišni dan, ići van po kiši i imaju blast! Međutim, možete imati gotovo iste zabave ako se ne previše ljut na dobivanje sve gnjecav i mokar po kiši. Dakle, mi smo se za neke igre za kišni dan? Ovdje ide!
Zabava Igre za jedan kišni dan
Unutarnja Igre
Kiša kavu: Ovo je jako zanimljiva igra u zatvorenom prostoru, posebno kada su djeca okolo. Ponijeti karton cijev, koja pokriva jedan kraj s plastičnim ili kontakt papir. Sad, uzmite nekoliko čačkalica i ih staviti na cijev slučajno. Zatim, ljepilo these štapovi i priložite perle na završava pridržavaju izvana. Dalje, ono što možete učiniti je ispuniti 1 / 3 rd na cijev sa suhim graha ili graška. Slijedite ovaj gore, uz pokrivanje otvorenim krajem slično i ukrasite vanjski dio kao što želite! Naginjanje ovog cijev će stvoriti zvuk blizak onom kiše. Uživajte u ovom čak i na suhom, sunčanom danu!
Promatranje ptica: Pa, ako to nije previše teško pada kiša, možete promatrati igranje ove igre. Za ovu igru, proširila neki ptica sjeme u svom dvorištu i recite djecu (ili čak možete pogoditi, ako želite) pogoditi vrsta ptica koje će biti privučeni na određenu ptica sjeme. Ovo je jedan od najzabavnijih i edukaciji kišni dan aktivnosti za djecu.
Good Old Scrabble: Ovo je igra koja se može uživati ​​i igrati svim dobnim skupinama. Ako volite gusle i igrati s riječima i prilično dobar u tome. Da, to je krajnji igru ​​riječi, grebati. Mislim, ne trebam vam reći kako igrati grebati!
Obojite Suncobrani: Ovo je kompletna zabavno kad je u pitanju kišni dan igre. Ako imate nekoliko plain kišobrani, onda je ovo odlična aktivnost za starješine, kao i djeca. Uz kišobrane, tkanine su neke boje, voda dokaz ljepila i plastike ukrasi na raspolaganju. Tako su od dolazite s tim isporukama, sljedeći put kada se oluja, pogodila i imaju loptu na vrijeme slikanja kišobrana!
Igre na otvorenom
Papirnate brodiće: Ovo ne treba opis, zar ne? Pripremite papirnate brodiće i samo smjestite ih na mjestu gdje je protok vode. Puka gleda na te brodove jedrenje off je užitak!
Croaking Uz: Ako se ribnjak ili jezero u blizini svoje kuće, to je savršen ambijent za kišni dan igre. Što možete učiniti na Pond je računati i prepoznati žabama i punoglavcima! To bi moglo zvuk djetinjast, ali to je zabavno! Pitajte djecu da identificiraju i žabe imaju gala vrijeme loveći punoglavci!
Splash it up: Ako se ne možete sjetiti bilo što drugo, jednostavno imaju lokvu hoda i prskanje vode jedni na druge! To je nevjerojatna zabava, ti ne bi znati ako ste uzimajući mokro zbog kiše ili prskanja vode!
Igrati nogomet: Nema ništa uzbudljivije i adrenalina pumpanje sviđa igrati nogomet na kiši! Ako imate park u blizini, onda je jednostavno savršen! Sakupite vaše chummies i imaju loptu!
Ljubav je na kapi: U slučaju da ste apsolutno u romantičnom raspoloženju, dobro dobro, tu bi moglo biti ništa bolje od toga! Ako imate posebnu netko zajedno s vama, a zatim ići za duge vožnje (bez nagrade za nagađanje koliko dugo!) i onda će sigurno znati bolje o tome gdje podići svoj automobil. Uživajte u slikovitim pogledom, a zatim povucite do prozora i dobiti hipnotiziran jedni s drugima, nikad ne prestati opet.
To su samo neke od pletora kišni dan igre možete igrati. Imati velik vrijeme uživajući u kiši, bilo unutar ili izvan kuće!
Ne dopustite da groma, oluja svoju zabavu i raspoloženje!

0 comments: