Septička jama, troškovi

Posted by sorav at 03:38

Saturday 22 October 2011

Pojam 'septičku jamu' možda biti nepoznato onima žive u urbanim područjima ali sigurno ne ljudima žive u udaljenim ili ruralnim mjestima. Vode koja dobiva flushed iz sudoper, drenirani iz sudoper dok pranje ruke ili vlasništvo kadu dobiva nakupljenih u septičku jamu. Ljudi borave u ruralnim područjima trebate napraviti poseban aranžman održati ovu otpadnih voda, nešto koji je učinio mimo instalacija septičku jamu. Međutim, u gradovima, tradicionalnom odvodni sustav često brine prljave vode.
Septička jama, Trošak
Ako ste jedan od onih planiranja napraviti kuću u ruralnom području, instaliranjem septičku jamu je potrebno. Uglavnom, ovi spremnici su izgrađene podzemne, a aranžman je napravio tako da se voda teče u tank i ne ostavlja istovremeno. The septička tenk troškovi osim cijene spremnika općenito povezana s sljedeće zadatke:; Ugradnja; Održavanje; popravak, a Septički Tank Cijena; čimbenika koji određuju njegova cijena su veličine i vrsti septičku jamu. Veće veličinu, više će biti cijena tenk. Ovi spremnici općenito su izrađene od beton, čelik ili stakloplastike. Septičke izrađeni iz betona se obično nalaze u mjestima gdje instalacije bitno, kao ove spremnici može pružiti dobru uslugu bez puno održavanja za nekoliko godine. Standardna veličina septičke jame je onaj koji pohranjuje 1000 litara (4000 litara) vode i cijena varira od $ 500 do 700 dolara.
Izvorni troškova Uvođenje; instalacije trošak septičke jame ovisi o vrsti septičkih sustava i rada naboj koji se razlikuje od mjesta do mjesta. Uobičajeno instalirani one su kako slijedi:, a drainfield i šljunka septičkih sustava; Tlačni sustavi; Aerobna pročišćavanja otpadnih voda; Treset filter septičkih sustava; To također ovisi o iznosu materijala potrebni za dovršenje instalaciju. Također će zahtijevati cijevi koje osiguravaju prolaz za otpadne vode iz WC-om, umivaonikom i kupaonica do spremnika. Minimalni troškovi instalacije su negdje oko $ 2000. No, obično ćete morati potrošiti oko $ 3000 - $ 5000 za instalaciju septička jama. U slučaju da rad troškovi su visoki u Vašem području, biti spremni shell out više od 5.000 $ (oko $ 8000 - $ 12000). Instaliranje aerobni sustav će trošak okolo $ 6000 - $ 10.000.
Troškova održavanja; Različiti septičkih sustava zahtijevaju manje ili čestih održavanja. Godišnji održavanja trošak novi drainfield septičnih sustav će rasponu između $ 30 - $ 500. Tijekom vremena, od vas će se tražiti da pumpa iz čvrstog otpada materijal koji je ostao unutar septičku jamu. Konvencionalna šljunka septičkih sustava mora biti pumped out, jednom u svakih 1 do 3 godina. Postoje profesionalci koji može učiniti ovaj posao učinkovito i naplatiti oko $ 75 - $ 150 po posjetu. U slučaju imate instalirali treseta filterskog sustava, godišnja naboja održavanje može ići do $ 1700. Najčešće korišteni proizvodi za septička održavanje sustava su septičke jame za čišćenje kao što Enza prah koji sprečavaju začepljenje odvoda linija.
Troškovi popravka, sustav koji se održava loše ignoriranjem septička jama problema je jedan od glavnih razloga za visoke troškove popravka. Zamjena slomljena cijev smatra se da je jedan od najmanje jeftin popravak. Inače, trošak popravka može ići do nekoliko stotina dolara koje je između $ 1500 - $ 3000.
Novi septički sustav je vrlo sposoban trajne za više od 20 godina. Ukupni septička trošak spremnik može značajno smanjiti ako su izrađena i održavana na pravi način.

0 comments: