Kako napraviti kose vitičasta

Posted by sorav at 18:23

Friday 14 October 2011

Bez premlaćivanja oko grm previše, ću dolaze ravno do točke. Ja sam osoba s prirodno ravnu kosu (što sam vrlo sretna s, na putu) i I don't like žene s Jennifer Aniston tip frizure. Međutim, moram priznati, ako postoji jedna stvar koja može jamčiti (da, garancija) da žena izgleda još ljepše, ženstvene i lijepe, to je kovrčavu kosu. Ja ne znam zašto i ja ne znam kako. Ali postoji nešto o kovrce i kovrčava kosa koje odmah udari akord sa mnom i gotovo dobiva mene slinjenje. Stoga, poker ravno Jennifer Aniston - kul, uvijen and kovrčava Shakira - VRUĆE!
Dakle, za sve vas lijepim dame koji su contemplating nove frizura stilove i ideje, zašto ne razmišljati o uzimajući neke kovrče? Ovdje je kako to učiniti vaše kose kovrčave.
Kako napraviti kosu Kovrčava, Mi ćemo pogled na različite moguće metode koriste što možete učiniti vaše kose zaista kovrčavu (ili umjereno kovrčava, ako je to ono što želite). Prvo, ćemo imaju pogled na nekoliko prirodne načine na koji možete curl vaše kose.
Kako to Izraditi svoj izgled kose Naravno Kovrčava; Ako poput Madonne's uvijen frizuru a željeli biste doći sebi sličan jedan kao dobro, evo kako to učiniti. Kao prvo, operite kosu blagim šamponom. Slijedite ga s kose regenerator. Pobrinite se da koristite samo polovicu iznosa uređaj koji vam inače bi se normalno koristiti. Temeljito isperite kosu i mazite ga na suhom mekom krpom. Nemojte koristiti puhati za kosu. Nježno ga četkom koristiti širok zubima češlja uklonite sve zamršene. Sljedeća stvar biste trebali učiniti je dio u tri ili četiri jednake sekcije. Pletenica kose u svakom od tih dijelova. Neka pletenice ostati dokle moguće. Nakon što poništiti pletenice, sprej malo drži kosu na valovitu, kovrčavu kosu kako bi se poboljšala izgled i čine ga sjaj.
Alternativno, možete odlučiti za pokušali i testirani način korištenja hair valjaka. Još jednom, oprati, stanje, isprati i mazite kosu suha. Zatim zasebne kosu u više sekcija (broj odjeljke ovisit će o koliko valjcima imate). Počevši od kraja, rad kosu u valjak i premjestiti na gore svoj skalp. Kada dostignete vlasištu, svezati valjak uz pomoć Bobby isječak ili valjkom pin. Neka valjci ostati u ovu poziciju za nekoliko sati (idealno noćenje). Jednom kada otvorite iz valjci, nježno stil kosu koristeći svoje prste kako bi se postigla one prekrasne kovrče da ste bili čežnja za.
Koji proizvodi čine vaše kose vitičasta?; Ovih dana, jedan od najpopularnijih načina za sklupčati vaša kosa je pomoću specijalnih proizvoda njegu kose rasponu od curl scrunching gelova to brenšere. Ako želite znati kako to napraviti ravnu kosu kovrčavu u roku od nekoliko minuta, a zatim curling željezo je ono što trebate. Brenšere su brzo i besplatne način dobivanja kovrče. In slučaju kose valjaka, morate ih držati u mjesto za nekoliko sati barem, kako bi dobili pristojan kovrče. Međutim, koristeći kvalitetne curling željezo, isto se može ostvariti u samo nekoliko minuta. Međutim, budući curling željeza koristi toplinu nakovrčati kosu, trebali biste biti vrlo oprezni dok ga koristite inače to može oštetiti kosu. Curl scrunching gelovi i mousses su još jedan vrlo popularan način uzimajući da kovrčava gledati u nekoliko minuta. Nakon pranja i kondicioniranje kose, ona suho s mekim ručnikom. Iako je još vlažna, nanesite velikodušan iznos volumena pjenu ili gel za kosu. Nakon što ga ravnomjerno, poviti kosu koristeći ruke. Držite ga u mjesto za nekoliko sekundi. Nakon vašeg pustite ga, sprej nju s drži kosu da ga držati u oblik i dati ga neki dodatni odskočiti.
Tako je sve što lijepim ravno kose dame, ako ste zbunjeni o tome kako bi vaša kosa kovrčava, JA će predlagati idući za bilo koju od navedenih opcija. Ako imate vremena u vašim rukama, odaberite neke od prirodnih metoda. Sa druge strane, ako to je last minute večera datum i trideset minuta je sve što trebate, možete odlučiti za najbolje proizvode za kosu za kovrčavu kosu, tj., scrunching gel odnosno curling željezo kao zgodan brzo popraviti rješenje.

0 comments: