Različite Vrste perms

Posted by sorav at 18:25

Saturday 22 October 2011

Perms su cool i potpuno haute ali ove nisu najnoviji ideju u Hair Fashion! Soft bouncy perms ili uske perms - različitih tipova perms pomoći dodati različite nijanse na jedan osobnost. When ravnu kosu činiti dosadno vama, perms su sjajan način promijeniti svoje izgleda!
Stalni valovi, također poznat kao perms, uključivati ​​uporabu proces gdje kosa je tretira s kemikalijama mijenjati strukturu kose. Ovaj proces omogućava osobi s poker ravnu kosu imati preslatko, elastičan kovrče! Tehnički, ovaj proces također može biti pozvan kao kovrča reformaciju.
Elbata da sklupčati tresses uočena čak iu drevne dane. Žene vezani njihove mokro kosu s papir u pokušaj nakovrčati isti. Drevni Egipćani imao drugu metodu perm njihove kosu. Oni omotan njihove kosu oko drvenim palicama. Oni zatim dodao sloj blata nad ovom tako da ga dobiva pečena na suncu, što na kraju rezultira kovrčava brave.
Proces danas koristi uključuje korištenje dvije glavne komponente. Prvi dio je gdje kosa je omotan oko šipke. Drugi dio uključuje korištenje kemijske tretmane. Pa, ako mislite ovo bio jedina stvar o perming, onda morate biti svjesni postoji opterecenjima kovrče onda ikada možete misliti o! Postoje različite vrste perms možete birati tako da odgovaraju vašoj osobnosti i kose teksture. Stoga, prije odlučiti za perming proces, ti bi trebao biti svjesni ovih različitih tipova odabrati jednu vam uistinu želju.
The perming stilova razlikuju u smislu šipki koristi, odjeljak kose koja je omotan oko štap kao vrstu rješenje koje primjenjuje. To nam daje različite vrste perms. Postoje neke perms koji su mogući bez korištenja kemikalija kao dobro! Definitivno postoji više flirty kovrče nego ikada možete zamisliti! Uzmi pogledajte neke od različite vrste perms koje su stvaranje valovi svugdje!
Različite vrste perms:
Tijelo Wave perms:; Ovo su labave perms koje su stiliziranim uz blagi val. To su idealni za žene koje žele da se odluče za vitičasta kose gledati s više volumena. Ovaj stil labavo Perma će također dodati više kretanja na svoju kosu. Ravnu kosu nakon tretmana s perming postupak za trajnu tijelo val bi dovesti do velikih kovrče. Naravno valovita kosa će izgledati još curlier. Ovaj proces se obično radi pomoću velikih šipke.
Multi-teksturom perms:; Multi-perm teksture koristi kada osoba želi prirodni efekt za kosu. Za ovaj proces, male i velike šipke se koriste za stvaranje prirodnog izgleda kovrče.
Pin Curl perms:; Pin rotor perms dobiveni su curling dijelove kose uz pomoć igle. To se može postići bez korištenja kemijskih tretmana uz pomoć neki gel i curling igle! To bi dati prirodni izgled. Osim toga, ne stvarno morati brinuti o bilo kakve kemijske reakcije.
Root perms:; Ovaj tip dodaje lift do korijena kose. Dakle, korijen perms su idealni za stan i kratke kose.
Stack perms:; Stack perms su prikladniji za žene koje imaju jednu dužine kose. Oni se mogu dobiti čak i uz pomoć valjaka ili Perm šipke različitih veličina. Evo, iluzija slojeva može biti kreiran s ovog procesa. Tako dodaje više volumena za kosu.
Spiralna perms:, a izgled spirale Perm će ovisiti o širini perming štap, kemikalija koje se koriste kao i stručnost frizer! Ova tehnika se postiže uz pomoć duge motke Perm. Na kraju je rezultat hrpa kaskadno kovrče koje su proljeće i odbojnici. Spiralno perms su široka i može proljeće u različitim smjerovima.
Spot perms:, perm Spot također koristi stalni tehniku ​​rotor samo jedan dio kose. Evo, netko može imati uske ili labave kovrče, što će ovisiti o širini štapa. Spot perms koriste žene koje žele dodati stil na određeni dio kose. This perm se također može koristiti za dodavanje rotor do kraja na primjer, za stilski updos.
Tkati perms:; tkanjem Perm je korisno kada se želi dodati perms na nekoliko dijelova od kose, ali imajući neke pramenove ravno u tekstura. To stvara različitih tekstura na određena područja ravnu kosu.
Blagi Valovita perms:; ove vrste perms se koristiti za stvaranje valoviti izgled dodavanjem više oblika i struktura za kosu. These perms su također korisni za dodavanje više tijelo za kosu i čine velike i labav perms.
Djelomična spiralna perms:; Ova tehnika uključuje uporabu dodavanja kovrče na niže niti kose. To će ostaviti gornji dio kose ravno u tekstura. Ova tehnika je naročito pogodan za srednje duljine do dugo kose. Djelomična spiralni perms su super za one koji samo žele nakovrčati rubova.
Volumizing perms:; Ova tehnika stalnih valova je pogodan za različite tipove kose duljine. Volumizing perms dodajte više volumena i teksture na dosadan i beživotnu kosu. Kosu u okreće izgleda više odskočiti i glamuroznim. Tijekom procesa, kovrče mogu opustiti kako bi se izbjeglo široka nakovrčati izgled. Perm je u ovom slučaju se koristi samo za dodavanje više volumena nego izbjegavanje elastičan, zbijeno kovrčava izgled. Tako postavlja manji naglasak na rotor.
Postoje različiti načini koristi za izradu različitih vrsta perms. Kiseline perm koristi se za kosu koja je osjetljiva i taj proces smanjuje rizik za oštećenja kose. Tvrtka traži kovrče su moguće uz proces alkalne perms. To je preporučljivo za osobe s normalnu kosu, koji su u potrazi za tvrtke kovrče. Gdje kao, egzotermne Perm proces se koristi za stvaranje elastičan curls uz primjenu blage topline.
Uvijek morate odabrati najbolju frizerski salon to trajnu kosu. Razgovarajte sa svojim frizerskim o mogućnosti s obzirom na vaše kose teksture i vrstu izgleda da je željeni. Dakle, jeste li spremni napraviti valove među svojim prijateljima? Djevojke, ići sve van i zabavite se s nekim kaskadno kovrčama za ovu sezonu!
Razmislite što trebate znati više o stilski frizure i šišanje ideje? Pročitajte više o načinima na jazz gore tresses. , Creative i moderan frizuru Ideje

0 comments: