Buzzed Haircuts za muškarce i žene

Posted by sorav at 23:15

Thursday 20 October 2011

Trendovi u hairstyles uvijek se mijenjaju. Uzmi pogledajte neke od hairstyles od '50 Add i '60 's i biste sigurno znati što sam pričaju! Muškarci i žene hairstyles imaju prošli fenomenalan promjenu. Žene više ne su ograničeni na raste dugo tresses; mogu nositi kratke frizure s lakoćom! Od najnovije hair trendove, buzzed haircuts su među najviše tražili nakon za muškarce kao i žene. Ovo frizura je takva da muškarci i žene mogli usvojiti raznih razloga. Ovdje, ćemo uzeti brzi pogled na pojedinosti povezane s buzzed haircuts za muškarce i žene.
Buzzed Haircuts za muškarce i žene:; buzzed haircuts su sve popularnije osobito s mladim dječaka. These haircuts su očito nisko na održavanja jer je no-galama hairstyle. Ovo frizura je vrlo kratko. Ova vrsta frizure ne bi ni zahtijevati jedan do češalj kosu. Jednostavan šampon i voila! Jare može biti off u školu!
Zujati rez je također poznat kao wiffle rez. Ime, buzz, dano za određenu razloga. Za stvaranje ovaj hairstyle, jedan treba koristiti električni brijač i zujanje zvuk koji je stvorio brijač dovela do šišanje bitak dano svoje ime. Britva se koristi za obrijati kose vrlo blizu tjemena. Ovo frizura je vrlo popularan među muškaraca naročito između onih koji slijedite hip hop kulture. U mnogim zemljama, buzzed haircuts često dati regruti kada su o proći obuku za oružanih snaga. U ranijim danima, ovaj izgled je uočena među razne pjevače te rock zvijezde. Tko može zaboraviti ovaj izgled je također popularizirao Sinead O'Connor u njenom video gdje ona lijepo donio stazi, 'Ništa Uspoređuje Za tebe.'
Mnoge muškaraca i žena odabrati buzzed frizure kao modni izjavu. To pomaže jednog do dobili osloboditi lošeg hair dana i beskrajne brinuti o šampona i kondicionera! The buzzed šišanje donosi više pozornosti značajke i čini linija čeljusti stvarno istaknutih. Uputno bi odijelo muškaraca i žena s petite značajkama. Oni često izabrana kao opciju jer čini osoba osjeća više oslobođeno i uvjeren iznutra.
Buzzed haircuts također može biti accessorized ako želite probati različite izgleda. Zamotajte šareni šal oko njega i nositi velike glares. Ili funky maramica koji je vezan preko čelo također može napraviti veliki izjavu stilu. God razlog vam svibanj odlučiti za ovaj frizuru, zapamtite nositi s povjerenjem.
Buzzed haircuts također mogu dati blagi varijacija. Mnogo puta, frizeri ostaviti blago šiške koje se mogu dati šiljat izgled. Za ovu, jedan bi trebati koristiti kosu gel. An frizer stručnjak će vam pomoći da odaberete pravo opcije potrebno. Uvijek konzultirati frizerskim pred tobom ići u za buzzed šišanje. To će pomoći da utvrdite je li takav pogled će odgovarati vašem licu oblika i osobnost, kao dobro.

0 comments: