Kozmetički salon Tlocrti

Posted by sorav at 17:45

Monday 24 October 2011

Salon industrija bilježi stalni rast u posljednjih desetak godina. S društvom u cjelini postaje prilično svjesni ljepote, posjetiti kose i saloni ljepote je postao više od modnog izjavu nego nužnost. Salon vlasnici nisu gunđanje ipak, i zašto bi? Novčani registri su zvoni non-stop, kao i ljudi stalno sipati u iskoristiti domaćin ljepote, kože i njegu kose tretmani. Različite vrste usluga koje za uljepšavanje obično pruža su:; Facials, waxing i narezivanje navoja, izbjeljivanje, podrezivanje dlake i styling, bojanje kose i isticanje, kose i vlasište liječenja, šamponiranje i kondicioniranje, manikura i pedikura, noktiju; Posebne usluge kao ulje masaže, spa i saunom terapija, body scrubs, biljni i ayurvedske njegu kože, itd.; Priprema Smjernica za kozmetički salon Tlocrti
A polazeći novi poslovni kozmetički salon, prva stvar koju trebate učiniti je donijeti odluku o svom prostoru zahtjevima. Ako vam se dogoditi da imaju veliki dovoljno prostora u svojoj kući, onda ste mogli ići naprijed s home-based kozmetički salon. Inače, neizbježno ćete morati nabaviti odgovarajuće komercijalne mjesto u obližnjem mjestu. Prilikom odabira mjestom za kozmetički salon, razmislite o popunjenosti kupca, broj i vrsta usluga koje nudi, broj polaznika koji planirate imati, i izračunati zahtjev za prostorom sukladno tome. 100 četvornih stopa po polazniku je uobičajena norma, međutim, možete ga prilagoditi prema Vašim proračuna i drugih ograničenja.
Budući kozmetički salon obično nudi širok spektar usluga, to je vrlo važno da njegovi unutarnji raspored i dizajn biti učinjeno promišljeno, i na pravilno planirani način. U tu svrhu, trebate potražiti pomoć iskusnog arhitekta ili dizajner interijera, i zajedno pripremiti detaljan plan kozmetički salon katu. Ti bi mogao krenuti prenoseći your planirani koncept i namijenjena usluge dizajner interijera, koji bi onda dolazi do grube prototip izgleda dizajna za kozmetički salon. Nakon što ste zadovoljni s prikazom tlocrtu, možete ići naprijed s priprema konačni izgled dizajna. Obično, trebali biste uzeti u obzir sljedeće aspekte tijekom pripreme tlocrtu kozmetički salon:
Komponente za uljepšavanje tlocrt; Prijem i čeka Površina: To je sastavni dio vašeg salon, jer to je prva stvar koja će kupci primijetiti kad su hodati u nju. To bi trebao biti udoban, a trebali bi imati toplu dobrodošlicu, a osjećam ga, što će odmah staviti svoje kupce na jednostavnost. ; Odvojite šišanja i bojanje Sekcije: Morate bilo bi idealno da razdvojiti šišanja i bojenja dijelova, te ih držati na određenoj udaljenosti jedni od drugih. Ulaganje u nekim udobnim, a opet pristupačnim ruka stolice tih dijelova bit će od koristi i Vašim kupcima, kao i svoje polaznike. ; Susjedne manikura i pedikura područja: Ti dijelovi trebaju biti u neposrednoj blizini-strane ili Međusobno graniče, s točke gledišta običnih pretincima za pohranu, kupca udobnost i praktičnost polaznik. Također, umivaonika bi trebao biti prisutan u roku od blizu doći kako bi izbjegli neugodnosti i neugodnosti. ; Odvojite spa i masaža Sobe: Ako namjeravate ponuditi spa, saunu i masažu tijela usluge, onda ste idealno bi trebali imati odvojene prostorije za svaki objekt u kutu salona. Oni bi trebali biti u potpunosti prekrivena radi privatnosti kupaca i trebao biti smješten u neposrednoj blizini zahod i tuš ograde. ; Osim toga, možete poboljšati ambijent i ukupni dojam u kozmetički salon za stavljanje mirisnih svijeća i mirisa na prikladnim mjestima. Uporabom ovih kozmetički salon tlocrte, možete dizajnirati svoj novi salon u nema vremena.

0 comments: