Domaći Aluminijska poljskom

Posted by sorav at 03:26

Saturday 22 October 2011

Aluminijska je svestran element i jedna od najpoželjnijih naširoko koristi metala u svijetu. Kuhinja posuđe izrađeni od aluminija su lagani, a ipak snažna. Aluminijska gubi sjaj i sjaja i postaje neprivlačna nakon određenog razdoblja. Poliranom aluminiju izgleda čista i svrha primjene aluminijuma Poljaka, je uklanjanje obezbojenje koja se javlja nakon duže izloženosti zraku i vodi.
Aluminijska nokte ne treba biti 'kupio dućan' kao jedan lako može napraviti kod kuće. Domaći aluminij poliranje je vrlo učinkovit u uzimajući osloboditi od masti, potamniti i druge prljavštine koje dobiva akumulirane over aluminij objekata. Cijena aluminija poljski dostupnih na tržištu je prilično visoka. Ručne nokte aluminij je jeftin mogućnost da bi taj sjajan završiti na vaše posude za aluminij.
Izrada Aluminijska Poljski kod kuće
Uvođenjem jednostavan način, biti ćete u mogućnosti to izraditi ovaj poliranje kod kuće. Za početak, mix 8 žlice sode bikarbone u jednakim iznosima vrhnje kamenca. Sada, uzmi 4 oz bijelog octa i dodati ga u smjesu soda za pečenje. Izmiješati dobro i dalje miješajući dok glatko tijesto se formira. Uključite 4 kašike pahuljica potopiti u smjesu. Osigurati da sve sastojke ravnomjerno raspoređena. Smjesu tako oblikovani, mogu se koristiti kao aluminij nokte. Ova mješavina mora biti pohranjena u hermetičan kontejner i staklenka bi biti dobar izbor. Aluminijska poljski pohranjen na hladnom i suhom mjestu je na snazi ​​za upto dvije godine.
Koristite jastuk čelika primjenjivati ​​ovu nokte na aluminij čvora drvo. Prije nanošenja nokte, pročišćavati objekt uklonite prljavštinu. Jednom izbačen, isprati ispravno s toplom vodom. Nakon koristeći ovaj aluminija poljski, možete primijeniti limunovog soka uz pomoć mekom krpom kako bi dobili taj ekstra sjaj na površini. Čak iako to domaće poliranje traje dvije godine, to je bolje da ga ponovo pripremiti, u slučaju da ne koristite više od šest meseci.
Kao što postoje različite vrste aluminijuma, polira dostupni na tržištu su dizajnirana za određeni tip. Dakle, u pronalaženju pravo poliranje aluminija se može dugo trajati. Međutim, domaći poliranje aluminija može raditi na svim vrstama aluminija i posuditi visokog sjaja. Je ne-abrazivna i neće uzrokovati štetu vašem aluminijske posude. Domaći poljski mogu učinkovito izbrisati mrlje i vodu mjesta koja čine aluminija dosadno. Također možete ukloniti oksidacije rasta i vratiti 'ogledalo sjaj' pomoću ove jedinstvene nokte domaće aluminija. Da biste uklonili teški oksidacija, možda ćete morati primijeniti poliranje snažno vratiti svoj sjajan izgled.
Pa kad je u pitanju poliranje jedan lonac za kuhanje aluminija ili bilo koji drugi pribor, koristeći domaće aluminij poliranje bi biti jeftin način za postizanje optimalnih rezultata. Također možete povećati izdržljivost vašeg aluminija stavki primjene ove poljski.

0 comments: