Kako to Graditi francuski Ocijedite - Kako napraviti francuski Ocijedite

Posted by sorav at 09:43

Tuesday 25 October 2011

Francuski odvode nemaju nikakve veze s Francuskom ili francuskim ljudi! Francuski odvod dizajn je zabilježio od strane čovjeka, Henry francuski, koji je bio sudac i farmer. Stoga, ime francuski Ocijedite. Bilo koji problem vode prijavite vaš travnjak ili potopljena podruma može se riješiti pomoću francuski kanalizaciju. Francuski odvode se spušta rovove okupirana sa šljunkom koji odvod vode iz jednog mjesta na višoj nadmorskoj visini na mjesto, usporedno na nižoj nadmorskoj visini. Neka nam se pogled na oprema potrebna, prije nego smo razgovarali o koracima kako napraviti francuski odvod. ; Grubo Gravel, Pejzaž tkanine, pvc cijevi, Lopata, Sand, Kako izgraditi Francuski Drain - Plan Odredište poriječja, Ovo je važan korak izgradnje francuskog odvod, odnosno odlučivanju o odredištu gdje se višak vode će se iscijedi . Trebate biti oprezni u odlučivanju na odredište, pa da ne završiti stvaranje nove problem. Voda ne smije odvoditi u susjeda području ili bilo kojem drugom dijelu svoje vlastite imovine. Odredište francuskog Odvodni kanal može biti bilo koji teče u blizini svoje kuće ili bilo kojem području koje će odvoditi vodu ispravno bez ikakvih problema.
Kako izgraditi Francuski Drain - plan trase rova; Sada, kada ste se odlučili destinacija za francuske odvod, planirati rute kroz koje voda će odvoditi na odredište. Uvjerite se da put je slobodan od prepreka poput drveća, grmlja ili stijene i da ga je lako za vas dok kopanje. Ako postoje bilo kakve zidove, vidimo da put je metar od zidova. Francuski odvodi rad na teoriji gravitacije na padinama, kako bi bili sigurni put ima najmanje jedan posto nagiba. Jedan posto nagib definira kao nagib visine jednom nogom za svaki stotina metara duljine. Sjetite se da je francuski odljev neće raditi ako ne pravac nema padini. Plan rute uzimajući u obzir sve čimbenike i tek onda uzmi zadatak kopanje rova.
Kako to Graditi Francuski Drain - Dig rova, sada, prije nego počnete kopanje rova ​​na putu ste se odlučili, provjerite lokalne zgrade kodovi svog područja kao što svibanj trebate dozvolu da iskopaju u okolici. Kopanje rova ​​se najviše težak posao, a zgrada Francuski odvod. Širina rova ​​treba biti u skladu sa širinom cijevi ćete koristiti. Širina obično preferira je 5 cm do 6 cm, a za veće francuski kanalizaciju, to je više od 12 inča. Odlučite širine u skladu s tim i kopati rov.
Kako izgraditi Francuski Drain - Line jarak, a nakon kopanja rova, on line sa šljunkom do 3 inča. Zatim položiti tkanina koristi za pejzaže na jarak, uz neke dodatne tkanina na obje strane. Tog tkiva će se kasnije koristi za pokrivanje francuski odvod.
Kako izgraditi Francuski Ocijedite - odvodnje cijevi, nakon što su postrojilo jarak, propisuju drenažne cijevi u rov postrojilo i napunite rova ​​sa šljunkom. Francuski odvod je gotovo spremno. Cover rova ​​sa tla, šljunka i dodatni krajolik tkanina ste položili prije.
Francuski odvod će vam pomoći sa svim problemima vode prijavom ili bilo koji drugi problem s obzirom na višak vode akumulacije. Sada kada znate kako napraviti francuski odvod ići naprijed i riješiti problem.

0 comments: