Najbolji perač za kućnu uporabu

Posted by sorav at 20:46

Thursday 27 October 2011

Želite li odabrati najbolje perač za kućnu uporabu, morate uzeti u obzir vaše potrebe i iznos za čišćenje koje ćete morati obaviti ili koju obično obavljaju na redovnoj osnovi. Tlak pranje ne samo da štedi vrijeme i trud, već i dokazuje ekonomičan, jer štedi troškove angažiranja stručnih svaki put kad želite očistiti.
Najbolji Tlak Washers
Pritisak podlošci trčanje na struju, plin i dizel. Sada Let's pogledajte neke od najboljih pritiska podlošci za domaću uporabu, dostupan danas.
Electric perač za kućnu uporabu
Električni perač, perač pritisak električnih će biti najbolji perač za kućnu uporabu. Razlog za to je da radi na struju i, dakle, troškovi održavanja ovog perač bi biti relativno niski. Još jedna prednost ovog perač je njegov ne zagađuje prirodu, na računu da ga se električni. This perač je idealan za čišćenje zadataka na domaćinstvu razini. Troškovi ove perač je oko 280 dolara.
Light Duty Perilica; Ovo je još jedan perač koja spada u električni perač kategoriji. This perač ispoljava pritisak od 1400 psi (funte po kvadratnom palcu) i može se koristiti za ne-tako-teške poslove kao što pranje auto ili bicikl. Nizak tlak će spriječiti oštećenje automobila boje i gume. Štoviše, to je prenosiv i svjetlo-in-težina stroja. To će koštati oko 130 dolara.
Diesel perač za kućnu uporabu
Skid stilu, ovaj dizelski perač ima protok od 4 - 5 GPM (galona u minuti), a može vršiti pritisak od oko 4000 do 5000 psi. The skliznuti stil je teže stroj i teži oko 300 do 500 lbs. Budući da je stroj bez kotača, ovo perač je uglavnom prikladan za velike i otvorene zatvoreni područja i kamiona, jer oni trebaju biti redovito čišćena imaju snagu za pranje. To je obično bi koštati oko $ 8000 - $ 13000.
Cart Style; dizel pranje je poľeljniji ako trebate više snage i brzinu za čišćenje. U košaricu stil jedan je od najpoznatijih pritisak podloške za kućnu uporabu. Pritisak košaricu stilu pranje teži 185 do 300 kg, ispoljava pritisak od oko 2500 do 3000 PSI-a i ima protok u rasponu od 3 do 4 gpm. Ovaj proizvod je uglavnom namijenjen za vanjsku čišćenje aktivnosti. Cijena ovog tipa perač bi biti oko $ 3000 - $ 4000.
Tlaka plina Podloške za kućnu uporabu
Srednjeg dometa plina perač, perač Ovo je još jedan dobar izbor za kućanstvo svrhe. Snagu ove pritisak pločica se 2600 psi u kombinaciji s protokom od 2,3 litara u minuti. Motor i gorivo sustav ove perač nalazi se u susret čak i teške emisijske norme u Kaliforniji. Budući da je plin modela, ovo perač treba održavati uz puno njege. Cijena iznosi oko 400 dolara.
Jeftin plin perač, a to perač je jedan učinkovit stroj sa 2600 psi. To je više nego snažan električni perač. Još jedna prednost ovog perač je da se počinje s lakoćom i pokazuje se korisnim za dugo razdoblje, ako se održava uz njega. Međutim, utvrđeno je da se više onečišćujućih u odnosu na drugi pritisak podloške. Bilo bi koštati oko 250 $.
Petrol perač; Benzinska pranje je općenito lakši u težini i teži oko 18 - 20 kg, i ima trzanja paljenju sustav. To je obično je predložen za kućnu i industrijsku uporabu. Neke od značajki perilice benzin tlak su tlačno crijevo do 5m, pištolj, podesive mlaznice, itd. motor kapacitet je 81 ccm i to će koštati oko $ 250 - 300 dolara.
Ovo su neke od najboljih pritiska podlošci za kućnu uporabu kao i industrijsku uporabu dostupan danas. Sad je na vama je da označite perač vlastitom izboru. Možete čak odnose te studij neke recenzije perač u tom pogledu. Veličina područja koje se čisti, učestalost korištenja, održavanja troškova i ukupnih troškova faktor treba uzeti u obzir prije opredjeljuju za bilo koji od ovih tlak podloške.

0 comments: