Bazen Održavanje vodič

Posted by sorav at 23:22

Sunday 30 October 2011

Bazeni su velike pobijediti užasna ljeta vrućina i velika sredstva u imovinu. To je zaista privilegija vlastiti bazen u jednom vrlo vlastitom dvorištu! Međutim, privilegija dolazi s odgovornošću. Osim ugradnje bazena i kupanje u njoj, jedan je platiti stalnu pozornost na održavanje bazena, jer se u odgovarajućim uvjetima u godinama koje dolaze. All bazena potrebno je redovito čistiti, neovisno o vrsti bazena i je li to se koriste ili ne. Bazeni su otvoreni voda izložena kiši, snijegu, krhotine, itd. otpalo lišće i raznih drugih organskih otpadnih materijala dobiti prikupljenih na površini vode. Krhotine razgrađuje, privlači bakterije i koplja širenje waterborne bolesti kao što su kolera, salmoneloze, tifus, dizenterije, itd. Osim ovih bolesti, nepravilne bazen njegu i održavanje također rezultira oblačno vode bazena, bazen za bojenje, alga izgraditi, zajedljiv klor mirisa i razne druge bazen problema. Pozivajući se na održavanje bazena vodiča, može se dobiti jasnu ideju o održavanje bazena tijekom cijele godine.
Vodič za Bazen Održavanje
Vode u bazenu održavanja je nešto što nije jako teško nositi, već je nešto što mora biti provedeno na regularnoj osnovi. Određenih zadataka se obavlja tjedno, a drugi su biti učinjeno na mjesečnoj ili godišnjoj osnovi. Razne bazen održavanja vodiči dostupne na tržištu koji pružaju razraditi smjernice vezano uz održavanje bazena. Nekoliko jednostavnih i korisnih savjeta za održavanje bazena, koji može pomoći u održavanju bazena su kako slijedi:
Klor Razina prikazivanja podataka: Kloriranje je učinjeno kako bi se dezinficirati bazen. Kemijski spojevi poput natrij hipoklorit ili kalcij hipoklorita, kada se dodaju u bazen kroz kemijsku feeder, dezinficirajte na bazen. Kloriranje uništava alge i bakterijske oblike, čime sterilizacije bazen. Mjera "besplatno" klor koji se moraju održavati u vodu bazena 1,0-3,0 minuti. Brom se također koristi za dezinfekciju bazena.
pH: pH razina treba provjeriti dva puta tjedno. pH je mjera kiselosti ili lužnatosti i njegova razina trebala biti oko 7,2-7,6 se u bazenu vode. To je zbog toga, to je na ovoj razini pH that klor je najučinkovitije. Previše kisela voda korozivno bazen metalne opreme, dok visoko alkalne vode rezultate u bazenu vode clouding. Nišadorski kiselina mogu biti dodan u bazen vode kako bi se kontrolirati pH. Osim toga, također se koriste pečenje soda ili soda ash kontrolirati pH. Ovim dodatkom kiselina ili lužine, ovisno o tome da li je voda previše alkalnim ili kiseli u prirodi.
Provjerite Skimmer Basket: Da biste osigurali svježe i kruži bazen vode, gliser koš mora biti provjeren i očišćena ostataka dva puta tjedno. List neto ili gliser površine mogu se koristiti za brisanje bazen površine insekata, lišća, ptica droppings i drugim prljavštinama. Kako bi se jasno bazen katu krhotine, lista bager se može koristiti. Tekućina ili u prahu crijep cleansing agenti mogu se koristiti za čišćenje bagra linije i prstenovi na bazenu pločice.
Šok liječenje: Besplatni klor je potrebno u bazen vode, a ne u kombinaciji klora, zbog čega šok tretman je koristan. Šok tretmana uništiti kombinaciji spojevi klora i povećati razinu slobodnog klora u bazenu. Uz to, uništava bakterije i ostavlja bazenu atraktivan i pjenušava. Jedan bi trebao provoditi ovu šok tretman jednom tjedno.
Algaecide and Clarifier Dodatak: Jednom tjedno na bazenu mora dati određenu dozu algaecide and clarifier. An algaecide uništava alge bez oštećivanja pločice bazena, a clarifier rješava problem oblačno vode.
Četkanje i vacuuming: četke se može koristiti za uklanjanje nečistoća nakupljenih na strane i na dnu bazena. Before usisavanje bazena, jedan bi trebao osigurati da bazen je temeljito četkati noć prije. To je zato što četkanje uzrokuje prljavštine ispasti bazen zidovi i podmiriti na dnu jezera, a može se lako vacuumed sljedećeg jutra. Prije spaja vakuum na filtar, vakuum glave i crijeva treba biti potopljeni u vodu.
One mogu obavljanje tih funkcija sami ili se mogu iznajmiti na bazenu muškarci usluge održavanja, koji će doći kući i provesti potrebne zadatke održavanja. Međutim, mora se sjetiti da se ti zadaci održavanje ne smije se zanemariti i moraju se provoditi redovno. To je zbog toga tvarima pad u bazen vode i nova ulja mrlje uzrokovane sunscreen koju primjenjuje plivača, mijenjati kemijski sastav vode bazena. Jedan može investirati u sigurnost bazen poklopac ili solarne bazen pokriva, kako bi se smanjiti količinu ostataka naplate na površini vode bazena. Štoviše, iznos kemijskih isparavanja smanjuje se također primjenom ovih pokriva. Slijedite održavanja vodič bazen i uživati ​​u sigurnom i zdravom plivati ​​u vašem bazenu!

0 comments: