Boja kose Korekcija

Posted by sorav at 18:55

Thursday 20 October 2011

Zamislite situaciji u kojoj ste htjeli da imaju kosu u boji burgundija (možda) i ispada da je bila katastrofa nakon što pogledati u ogledalo i upoznaju ga. To je tako velika sramota. Ali ne brinite, to nije kraj. Još uvijek možete imati korekciju boje kose i dobiti izgled ste htjeli ili ne mogu biti, ali svakako možete dobiti osloboditi od neispravnosti boja kose. Uostalom, to je samo jedna boja kose i ništa drugo! Da, može se dogoditi da ako se boja je stalna, to bi moglo biti TAD tvrdo, ali onda to može biti učinjeno svejedno. Slijedeći koraci će baciti svjetlo na boju kose korekciju.
Kako napraviti korekcije boja kose?
Prije nego što zapravo ide na korekciji boja kose, ovdje je kratak od stvari koje bi trebao u tom procesu. Ti bi vam dobar šampon uređaj, polu stalnog boja kose, i kosa highlighting kit. ; Za početak svega, prvo što ćete vjerojatno mogao učiniti kod kuće, je koristiti za pečenje soda za pranje kose, obložiti trebate ispraviti kosu koja je završila se previše tamna ili svijetla. Napravite rješenje jednaku količinu pečenje soda i vode s vašim šamponom. Onda nakon što ga ostavlja na za oko 10 minuta, isprati s dijelom soda za pečenje i dva dijela toplom vodom na podnošljive temperature. To je vrlo čest i popularan lijek odobren od strane salonima, kao i, gubiti boja kose. , Druga stvar što možete učiniti je, šampon koristite dobar uređaj sa dobrim perut zaštitu. Operite kosu više od jednom, a ostavljajući šampon u kosi za dobar ishod. , Sada u situaciji gdje imate pokušao oba ova rješenja, a na svoj ogorčenje, i dalje morati nositi s strašnu boju, ne mislim dvaput, jednostavno ići na drogerije i kupiti kit za uklanjanje kose boje . Slijedite upute dok ga učiniti, ne ići na divljanje kose bojanje ideja! ; Ove stvari su bolje, ako ste se zatamniti hladu umjesto da ga omekšavanje. So smrknuti over bleached kosu zapošljavaju domaće boju kose korekcija tehnika. ; Izbijeljene kose nema ništa što može biti eliminirana, tako da u slučaju vaše kose postaje previše metalan zvuk ili svjetlo, te će morati dodati, nego uklanjanje ili uklanjanje nešto. , Tako produbiti svoju boju kose ili smanjite brassiness primjenjujući prirodne kose glazura od crnog čaja, kavu ili kakao nezaslađen. ; Za kakao izmišljotina, mix kakao i jogurt i čine ga u gusta tijesto i primijenite ga, ravnomjerno, na svoju kosu nakon šampon. Next, ispiranje nakon pet minuta. , A to treba ponoviti najmanje tri puta. ; Ovdje je ilustracija kako možete omekšati dublje i tamniju boju. Nanesite svijetlo plavu pepeo for munje, ili omekšavanje svijetao i duboki hlad crveno. Koristeći sušilo mousse koji slući uklanjanja mesingan crvene tonove će biti koristan. , Još jedna stvar koju možete učiniti je, ako želite svjetliju nijansu, a zatim primijeniti ekstra djevičansko maslinovo ulje vruće ili koristiti bilo koji drugi tretman vrelom ulju. Za kemijsku boje, toplina je najbolji način biste dobili osloboditi od njih. Naprotiv, ako mislite da je dlaka previše svjetla za svoj ukus, samo potamniti boju pomoću polu trajna boja. No, imajte na umu da je polu trajna boja mora biti dvije nijanse tamnije do originalnog. Između ostalog, za sijeva boju, perite kosu s dobrim Clarifying Shampoo.
Boja kose korekcija nije glavni gnjavaža nakon što su svi, osim crvene i druge tamnije nijanse. Ako želite funky nijanse osim vaše prirodne kose boja uvijek možete ići za kosu boje, ali uvijek zapamtiti da poduzeti sve mjere opreza njegu kose. Ali ja osjećam da ne postoji ništa kao svoj izvorni boju kose. Vaša izvorna boja kose, bilo smeđa, crna, crvena, Auburn, to stijena i nema umjetne boja u ovom svijetu može pobijediti!

0 comments: