Aparat za kavu čišćenje s octom

Posted by sorav at 11:49

Tuesday 25 October 2011

Većina od nas imaju dojam da su dobri zrna kave samo da bi najbolje kavu. Na drugi misli, ako bi na kavu u prljave drip aparat za kavu, onda ćete imati loše degustacija kave, bez obzira koliko dobar je kvalitet zrna kave. Umjesto toga, kava će miris i okus poput blata. To je zbog prisutnosti ostatak ostataka kave ulja i tvrda voda skale u lonac za kavu. Tijekom vremenskog razdoblja, te nečistoće će ugroziti funkcioniranje pivarski drip. S obzirom na to, to je praktično čista kava makeri redovito.
To je zajednički upit od mnogih coffee drinkers o tome kako očistiti aparat za kavu učinkovito. Postoji nekoliko načina kako očistiti aparat za kavu, od kojih je najbolje i učinkovita metoda čišćenja s octom. Kao što svi znamo, ocat je prirodna domaćinstvo tekućina bez toksičnih spojeva ili ostataka. Kiseli vlasništvo octa je učinkovit za uklanjanje minerala buildups, ulje ostataka i druge nečistoće iz pota. Let's raspravljati ukratko o kavi kavu čišćenje s octom.
Kako očistiti Kava makeri s octom
Čišćenje kava makeri s ocat može se obaviti najmanje jednom mjesečno za redovne upotrebe, dok su za česte kavu izradu, čišćenje preporuča se nakon svaka dva-desetak piva procesa. Čišćenje ne samo da uklanja nakupljene ostatke od kave makeri, ali i povećava trajnost kava lonac. Sljedeći je korak-po-korak postupak za kavu čišćenja s octom:
Korak # 1; Prije svega, napraviti octa i vode rješenje miješanjem jednog dijela bijelog octa s dva dijela vode. Pripremite dovoljno iznos rješenje za popuniti i natapanje kava lonac. Nakon toga, potopiti aparat za kavu s octom i vodom rješenje. Izvadite mesh filter ili filter za kavu (ako ih ima) te ih očistiti vodom i sapunom.
Korak broj 2, koristite ocat rješenje i bijeli krpom za brisanje vanjske površine aparat za kavu i grijanje element. Ostavite aparat za kavu stajati u octa i vode rješenje za najmanje 15-20 minuta. Taj način će učinkovito otopiti tvrdi pohranjen čestica iz ugla aparat za kavu.
Korak # 3, a sljedeći korak za kavu kavu čišćenja s octom je popuniti aparat za kavu s octom i vodom rješenje. Stavite mesh filter u svom položaju. Zatim pokrenite aparat za kavu (uz ocat) jednom. Isključiti lonac za kavu nakon završetka jednog piva procesa. Ostavite posudu da se ohladi oko 15 minuta.
Korak # 4; Kada aparat za kavu ohladi, možete ukloniti mreže filter i isperite hladnom vodom. Izvaditi lonac kave i odvod ocat rješenje. Vi svibanj primijetiti dijelove ostataka koje dolaze iz aparat za kavu.
Korak # 5: "Za bolje uklanjanje preostalih čestica i ocat tragova, ispunite aparat za kavu s vodom i ponovno pokrenuti proces za jednu piva. Ostavite da se ohladi oko 15 minuta, a odvod vode iz lonca. Ponovite postupak kuhanja s vodom za još 2-3 puta. Uz ovaj korak, koji ste završili aparat za kavu čišćenje s octom.
To se pregled o čišćenje kava makeri s octom. Pomoću ocat, ti si odustao od izloženosti toksičnim proizvodi za čišćenje. Osim toga, možete uštedjeti novac za čišćenje kava makeri s octom. U slučaju kave lonci koji nisu očišćene na redovnoj osnovi, možete razmišljati o ponavljanju ocat varenje za 2-3 puta. Čišćenjem aparat za kavu na ovaj način, sada možete uživati ​​u najbolja kava da to može biti.

0 comments: