Baby Tuš Aktivnosti

Posted by sorav at 08:18

Monday 17 October 2011

Beba tuš je zabavan način proslaviti predstojeće dolazak novog Osim obitelji i čestitati i podijeliti sreću majka-to-se. To može biti jedan dobiti-zajedno prijatelja, obitelji, kolege i crkve skupine. Planiranje tušem beba sustavno, će uključivati ​​čineći sve aranžmane iz mjesta, na popisu gostiju i hrane aranžmane. Da bi beba tuš zanimljivo i zabavno afera i onaj koji svatko će zapamtiti, nužno je uključiti neke jedinstvene i zanimljive aktivnosti baby tuš. Te djelatnosti mogu biti ili fizičke ili manje fizičke, ali bi trebao biti u mogućnosti uključuju sudjelovanje svih gostiju. Ovdje su neke jedinstvene i zabava baby tuš aktivnosti koje možete dodati dok hosting beba tuš.
Baby Tuš djelatnosti, Dječji tuš aktivnosti moraju biti planirana i po goste pozvao i lokaciju gdje je beba tuš je će se održati. Slijedeći su neke baby tuš aktivnosti koje se lako organizirati i zabave.
Izrada uspomena, ovo je zabavno i lako aktivnosti upuštati gostima te će zahtijevati neki iznos beba tuš planiranja prije ruke. Kupnja 50-100 običan bijeli baby majice, boje markera, tkanina boje, crtani marke, svjetlucavo, itd. i predati u gostima kao stignu. Pitajte ih za prilagođavanje svakom T-shirt sa porukom za dijete ili neko umjetničko djelo na majice. Zatim staviti u nizu na clothesline i sačuvati kao uspomena za dijete.
Napravite želite; za ovaj jedinstveni baby tuš aktivnosti, trebat će vam nekoliko svijeća i obojene radova. Dajte gostima boji radova i zamolite ih da napiši želju u ime djeteta ili molitva ili blagoslov i prilagoditi ga. Zatim zamotati radu oko svijeću i stavite ga u kutiji, koja je uređena kao i po temi baby tuš. Predati ovaj okvir za majku-to-biti na kraju partije.
Vrijeme da bio, tijekom slanja se poziva za bebe tuš, spomenuti u pozivu kartice koje gosti trebaju donijeti sa sobom, nešto što će reći beba na svijet koji je bio prije nego je rođen. To bi trebao biti nešto smislene i značajne za bebu, možda sliku iz novina i časopisa. Nakon što su gosti stići i smjestili su se, sjedište ih u krug i zamolite ih da ga iz ruke na majku-to-biti, objašnjavajući njegovu važnost i značaj. Potom je mogu prevesti u album ili napraviti kolaž iz njih, za bebe proći kad odraste.
Kuglice za bebe; Pitajte gosti da biste dobili neke šarene perle kad dođu za bebe tuš. Skupite sve goste na jednom mjestu odjednom svatko je stigao i zamolite ih da drže iz zrna. Onda jedan po jedan, svaki gost treba napraviti želju ili molitvu za bebe i majke-to-biti i mjesto na tablici. Na kraju je, majka-to-biti treba priložiti perle na string i nositi oko vrata ili ruke. To će simbolizira da je ljubav i najbolje želje gostiju su uvijek s mama-to-biti i za bebu.
Nekoliko minuta do slavnih, a to je velika baby tuš ideji, ali trebat će vam kamkorder ili video kamera za to. Domaćin trebao ići oko razgovore sa svim gostima u stranci baby tuš, tražeći od njih koliko su povezani s majkom, pogodak na spol djeteta (ukoliko je nepoznat), zašto majka-u biti će napraviti dobar majka i slatkim poruku za bebe. Krajem toga, okupiti sve goste i to-biti-majka im pokazati ovom zabavna kompilacija.
Također možete uključiti neke zabavne igre bebe temelji se na temu beba tuš tuš dok hostinga beba tuš. Pobrinite se da svi gosti su udobne sudjeluju u aktivnostima baby tuš. Možete koristiti neke cool baby tuš ideje kako bi vaš slavlje beba tuš još zabavnije i sjećanju.

0 comments: