Vrste Kućne biljke

Posted by sorav at 04:41

Thursday 20 October 2011

Kućne biljke koriste se za krasiti domove i urede te su sastavni dio landscaping. Postoje bezbrojne vrste kuća biljaka, dostupan u različitim sorti kao što su cvjetanje i ne-cvjetnice, biljke, kaktusi, itd. Tropska ili polu-tropske biljke uglavnom koriste kao kuća biljke. Evo nekoliko različitih tipova kuća biljaka koje će biti prikladan, ako ste mislili na zatvoreni u vrtu.
Begonija, Kao što je cvijeće u raznim bojama poput bijele, ružičaste, crvene i žute, a također ima atraktivno lišće, begonija je jedan od najčešće korištenih među različitim vrstama biljaka kuće. Ove biljke zahtijevaju toplim uvjetima, i stoga, izbjegavati izravne sunčeve svjetlosti ili potpuni mrak. Oni su višegodišnje i uzgaja tijekom cijele godine u viseće posude, unutra kao i na otvorenom. To ih čini jednim od najboljih vrsta tropskih biljaka kuće. Preporučljivo je da bi ove biljke u šljunčana ladice, dodajte fertilizer svaki mjesec i ponovo staviti u saksiju ih svake godine.
Afrička Violets (Saintpaulia), afričkih ljubičica, jednom travast višegodišnja biljka široko koristi kao houseplant zbog dugotrajnog cvjetanja od ljubičastog cvijeća. Oni rastu te u sunce (izbjeći izravni zrake) ili čak i pod umjetnim svjetlom. Ova biljka treba zalijevati samo svaka dva dana. Postoje gnojiva dostupni na tržištu, posebno izrađena za afričke ljubičice.
Mir Lily (Spathiphyllum); mir Lily, ili bijela jedra, jedan je od najomiljenijih kuća biljaka. To je veliki tamno zeleno cvijeće i prekrasne bijele cvjetove. Oni rastu iu male količine sunčeve svjetlosti, kao i kao što se tama. Mir ljiljan biljka skrb uključuje redovite, odgovarajuće zalijevanje i održavanje određene razine vlage. Oni su zimzelene višegodišnje biljke i preživjeti čak i sa malo ili nikakvim održavanjem. Oni također služe u svrhu zraka purifiers.
Amaryllis (Amaryllis Belladonna), Amaryllis sa svojim prekrasnim reddish cvijeće je najbolje zatvoreni kuću biljka iskra i razveseliti svoju sobu ili ured. To je dobro da se biljka samo jedan amaryllis žarulja u jednom loncu. Amaryllis 'uspijeva dobro u suncu zajedno s nekim gnojiva. Ove biljke su dostupne u ready-to-grow raznolikost u biljnoj rasadnicima, i možete vidjeti kako rastu i cvatu samo ih redovno zalijevanje.
Engleski Ivy (Hedera helix); engleski Ivy, je jedan od najboljih, lako rasti vrsti tropskih kuće biljaka. Mnoge vrste ove biljke su dostupne, s lišćem u različitim nijansama zelene. These penjači mogu rastu na stijenama, prozori ili čak i horizontalno when nema podršku za prateći je na raspolaganju. Engleski ivy raste dobro u hladnim temperaturama i srednje svjetlosti (bez izravnoj sunčevoj svjetlosti). Oni su velike biljke da rastemo u vješanje košare ili u plastenicima.
Spider Biljke (Chlorophytum comosum); Spider biljke je najpopularnija vrsta zatvoreni sobnu biljku, zbog njegove sposobnosti da raste u svim uvjetima i bez puno briga. Možete rasti ih njih u vješanje lonci tako da njihova izbojci objesiti dolje. Oni napreduju u niskim ili srednjim svjetlo, ali izbjegavajte izravne suncu ili hladno uvjetima. Također bi se izbjeglo prekomjerno zalijevanje ili pomoću previše gnojiva. Oni su također rekao da se korisne u provjeravanje bilo zatvoreni onečišćenje zraka.
Uz navedene vrste biljaka kuće, možete također provjeriti sljedeće biljke kuće; Cacti, Aloe Vera, Pothos, Scarlet zvijezde, zatvoreni Bonsai, Dracaena, azaleas, bosiljak, peršin, krizantema, Dumb trske, itd. Osim ti, citruse poput limuna i bilja kao što su gume biljke, palme, paprati, ljubičasta srca, orhideja, itd. Također može se uzgajati.
Dok raste kuća biljaka, treba zapamtiti da vode i oploditi redovno biljke. Za neke biljke, mijenjanje tla svake godine je također bitan. Kada planirate držati različite vrste tropskih kuće biljaka, jedan treba strpljivi o njihovim rast i cvatnju; ili možete jednostavno dobiti spremna za-grow raznolikost iz biljka rasadnika. Imajte na umu da lijepa houseplant će uljepšati i oživjeti svoj dom, kao i svoj ured.

0 comments: