How to pletenica Hair

Posted by sorav at 05:25

Wednesday 19 October 2011

Jedan od najstarijih i većini elegantan hair styling tehnika is hair pleter. To je još uvijek popularna i prakticira diljem svijeta. Pletena hair donosi izgled jednostavnosti i elegancije. Poboljšava ljepotu žene. Pletena hair omogućuje bolju cirkulaciju zraka te tako daje hladnjak osjećaj da ublažava wearer iz užasna ljetne vrućine. To je razlog da je toliko popularan u zemljama tropskim. Your kosa može biti pletena, bez obzira na debljinu, boju i teksturu. Ali da, mali dužine je preduvjet. To je jedan od najčešćih dugim hairstyles u cijelom svijetu. Pročitajte slijedeći upute kako pletenica kosu i isprobati na vlastite ili prijatelja kosu.
How to pletenica kose; Pleter hair slijedi samo nekoliko jednostavnih koraka. Before pletenice, pripremite kosu i jer kao što će olakšati zadatak. Operite kosu blagim šamponom i nanesite regenerator pogodan za kosu tipa. Blow suhu kosu. Češalj za kosu nježno s širokim zubima češalj uklanjanje svih čvorova. Povući sve kose na potiljak i vrat uz pomoć češlja. Slijedite dolje navedene korake kako to pletenica svoju kosu.
Korak1: Podijelite kosu se u tri dijela jednake debljine. Držite lijevo odjeljak u lijevoj ruci između palca i kažiprsta. Isto tako, držite desnom dijelu u desnoj ruci između palca i kažiprsta. Ostavite srednji dio labav.
Korak2: Cross lijevo odjeljak nad srednjem dijelu i odmah držite srednjeg dijela u lijevoj ruci na isti način je gore spomenuto. Sada, izvorna lijevo odjeljak postaje srednjem dijelu i obrnuto. Držite srednji dio u središtu primjenom malo snage s palcem.
Korak3: Cross desnom dijelu preko srednji dio i odmah zadržati držite dionice prisutne u središtu. U ovom treći korak, od vas trebao ponoviti drugi korak već s desnom dijelu.
Step4: Nastaviti to rade kroz duljinu kosu. Prestani na jedan palac iznad dna. Zaključavanje pletenice s bilo kika nositelj ili gumicu.
Sve gore navedene korake opisane vam dati sve potrebne upute pletenice kose. Koji god hair pletenice dizajna želite učiti, ti bi to najprije dobiti vješt u jednostavnim hair pletenice tehnikom. Praksa gore navedene korake dobro. S praksom, ti bi biti u mogućnosti da glatko, pa čak i pletenicama u kosi.
Različiti stilovi frizura i ideje su moguće s pletenicama. Jedan od najpoznatijih frizura, koja je usvojila žene diljem svijeta je francuski pletena hair. Potrebna dužina kose je najmanje do ramena i kosa ne bi se smanjiti u slojevima. Naučimo kako francuskim oblagati hair.
Na francuski How pletenica kose, Da bi se francuski pletenica kose, ti bi započeti na vrhu glave. Podijelite kose u tri dijela. Započeti izradu pletenice slijedeći korake navedene ali svaki puta morate uzeti kosa sa strane, uzmite novu sekciju. Nastavite to dok ne dođete do potiljak i vrat, a zatim pletenice kose normalno. To je kako, možete francuski gajtanom vaše kose.
Afrička-američki kosa je neposlušnu i valovita. To je malo teško pletenica such kosa. Ukoliko tražite jednostavne načine kako da pletenicu afričkih American kosu, a zatim jednom jednostavnom savjet bi bio na mokro kosa prvi, a zatim ga češalj. Hair ugovori mokrim while širi nakon sušenja. Stoga, mokre kose će napraviti zadatak pletenice kose puno lakše. African-American hair pletenice stilovi u modi i djevojke ga nositi kao modni iskaz.
Bebe izgled sjekač i više sladak with pletena kosu. No, kao i njihova dlaka je glatka, nježan i tanke, naći ćete ga teško da bi joj kosa pletena duže. Jedan od najlakših način će se podijeliti kosu na dva jednaka područja i zatim pletenica i dijelove kose odvojeno. To će držati kosu pleteni za dugo. Još jedan odgovor za kako to pletenicu beba kose je dodati malo količinu kose gel ili pjenu on joj kosu. To se vrlo učinkovit u održavanju pletenice za djecu boravak duži.
Pletenica frizure su udobne i upravljati gotovo svaku prigodu. Bilo da ste kod kuće, na povremeni dan ili čak u nekim Grand party, vaša opleten kose bi vam dati klasičan i sofisticiran izgled. It ne samo bi svom izgledu veličanstven i ukrašena već bi vam dati jedan jednostavan i bezbrižan osjećaj. Dakle, saznajte kako pletenica kose i dati više sjajan i rafiniran dodir na svoj ustati.

0 comments: