Palm Tree podrezivanje

Posted by sorav at 10:40

Friday 21 October 2011

Palmi je član obitelji cvjetnica. Dlan je poznat po svojim velikim i zimzelene ostavlja predstaviti preko nerazgranatim korijen stabla. Palm je stablo uglavnom nalazimo u tropskim dijelovima svijeta. Madagaskar je jedan takav otok u kojem želite pronaći puno palmi. Palme dati egzotičan izgled - Nije ni čudo što se koriste u vrtu na velikih razmjera! Mir i pobjede simbolizira dlan. Danas, ona simbolizira odmor i tropskim područjima. Dlanovi su lijepog izgleda drveće, a trimanje ih dodaje u njihovu eleganciju. Naučimo o koracima koji su uključeni u palmu podrezivanje.
Pravila za Tree podrezivanje
Tree podrezivanje je potrebno aktivnost koja ne samo poboljšava stablo ljepota, ali također drži podalje od određenih bolesti i prijelaz grana. Evo nekoliko savjeta stablo podrezivanje kako bi se osiguralo pravilno i sigurno obrezivanje vašeg stabla. , Provjerite da podrezivanje vrijeme Vaše stablo je ispravan. Primjerice, ako ste o trim cvjetanje stabla, sjetite se da je većina od tih drveće procvjeta, godinu dana prije cvatnje. Blooming neće biti moguće ako se cvjetni pupoljci trimmed off prije tog vremena. Da bi se to izbjeglo, trim stabla na završetku 3 tjedna cvjetanja. Za neke stabala, podrezivanje ih u fazi mirovanja je predložen. ; Mjesto izravnavanje je također vrlo važno, kao što je podrezivanje stabla na netočni mjestima bi to naškoditi. , Dok je uklanjanje mrtvih, bolesnih i neželjene dijelove drveta, brine da se ne ukloni svoje zdrave grane i lišće. ; Postupak za trim Tree Palm
Materijal potreban
Palma oblikovanje i rezanje zahtijeva stablo pruners za stvarni podrezivanje djelatnosti, u vrtu rukavice, debela jakna i naočale za vašu sigurnost.
Korake koji su uključeni u Palm Tree Podrezivanje; Nositi zaštitnu opremu i početi sa procesom. Prije prelaska na stvarni proces podrezivanje, odlučiti na granama koje želite izrezati. , A sada, nakon što su odlučili grane, grane orezati koristeći obje ruke. Palm drveće gusto granje, tako da ćete morati primijeniti neke snage da ih rezati. ; Ponovite postupak, ako želite ukloniti neke više grana. ; Palma Obrezivanje savjeta, Klasovi prisutan na palmu su oštri i mogu prouzročiti mnogo boli, ako vaše tijelo dolazi u kontakt s njima. Da biste izbjegli taj je savjetovao da u potpunosti zaštititi svoje tijelo s debelim jaknu, zaštitne naočale i rukavice. , Potrebno je smanjiti na niske grane mladog palme nakon svakih 5-6 mjeseci. Obrezivanje grana odrasla stabla se može obaviti jednom u godini, samo kada na niske grane početak postaju žuti. , Koristite pruners pouzdane kvalitete zbog guste prirode palme grane. , Redovito i pravilno trimanje doprinosi brzo rastu palme. ; Imajući palmine grane na sigurno mjesto nakon što ih je rezanje je također važna točka da se pamti u palma podrezivanje savjet popis. Razlog tome je oštrinu palminih grana, koje mogu ozlijediti ako netko dogodi da hodaju nad njima. , Normalno, palme su niske održavanje drveća i ne zahtijevaju česte podrezivanje. Priroda ih je dizajniran kao način da se automatski proliti svoje fronds. Baš kao brizi za palme je potrebno, palme trimanje je također neophodno ukoliko želite da biljka gledati način na koji vam se sviđa i raste zdrav. Dobro-obrubljen stablo palme će unaprijediti egzotični izgled vaše kuće i učiniti ga atraktivnim!

0 comments: