How oprati Vinyl Siding

Posted by sorav at 17:24

Saturday 15 October 2011

Jednostavan način kako bi se poboljšala izgled eksterijera svoje kuće tako da instalirate vinil prilaženje. Međutim, zbog produženog izlaganja razne vrste vremenskih uvjeta, ona dobiva prljava. Tijekom razdoblja vremena, plijesni i plijesni razvijati na njegovoj površini, a time vinil sporedni kolosjek gubi izvorni svježinu i ljepote. Najbolji način da povratio svijetle, sjajan izgled sporedni kolosjek je po pranje vinil sporedni kolosjek. To nije tako tvrd kao da ste pod uvjetom da znate pravo trik. Zapravo, vinil prilaženje je tako vrlo popularan za kućnu poboljšanja, jer oni lako se čiste. Ako ste znatiželjan to znati kako za pranje vinil prilaženje, bez puno truda, onda bih vam reći, da za to trebate slijediti ove jednostavne upute.
Priprema radnog područja
Dobro pripremljeni radno područje uvijek pomaže da zadatak gnjavažu besplatno. Premjesti daleko vrt namještaj, roštilj i druge takve stvari iz eksterijera zidova vaše kuće. To će vam pomoći da kretati o slobodno dok pranje vinil sporedni kolosjek. Cover up svjetlo učvršćenje, poslovnice i otvori uz pomoć plastičnih listova, a zatim ih popraviti sa slikara traka, tako da oni ne dobiti oštećena vodom. Biljaka i grmova svog vrta potrebna zaštita previše. Iz ovog razloga, pokrij plastičnim folijama kako bi se spriječilo oštećenje od deterdženta rješenje. Check out sporedni kolosjek pažljivo saznati ako postoji crne kalup ili plijesan na sporedni kolosjek. If kalup i plijesni je formirana na njemu, možete dobiti osloboditi od njih liječenju zatim s kisikom bjelilo. Pripremite rješenje s jedan dio kisika bjelilo i 5 dijelova vode i primijeniti na zahvaćena područja.
Kako oprati Vinyl Siding?
Postoje dvije popularne metode koje se koriste za čišćenje vinil sporedni kolosjek. Ovdje, imamo obojica detaljno i trebali biste izabrali onu koju osjećate je prikladan za vas.
Perilica Vinyl Siding s četkom, a to je najjednostavniji način za pranje vinil prilaženje. Za ovu metodu, od vas će zahtijevati četka za ribanje s nastavkom ručkom priključen na njega tako da se može doprijeti do daleko područja sporedni kolosjek. Podijelite zid u broj sekcija 3 - 5 noge širine. Provesti čišćenje zadaća svakog odjeljka u vrijeme. Napravite otopinom za čišćenje miješanjem trećinu šalice deterdžent za pranje rublja te jedan galon vode u kantu. Započni prskanje vodu iz dnu prilaženje uz pomoć svog vrta crijeva i ga premjestiti do vrha. Jednom sporedni kolosjek mokra, zamoči četkom scrubbing u sapunskoj lužini i pročišćavati sporedni kolosjek iz dna prema vrhu koristeći obje vertikalnim kao horizontalna gibanja. Nakon ribanje off sve prljavštine i krhotine iz prilaženje, opet sprej čistu vodu do isperite čišćenje rješenje. Ovaj način, morate oprati svim dijelovima sporedni kolosjek, jedan po jedan.
Čišćenje Vinyl Siding s tlačnim Perilica, glavni razlozi za pritisak sporedni kolosjek pranje vinil je da se može završiti s radom vrlo brzo, i ne morate staviti mnogo napora s vaše strane, osim prskanje vodom u cijeloj sporedni kolosjek. Prvo, morate napuniti spremnik od perač s bilo koje proizvode za čišćenje koji su dostupni na tržištu za čišćenje vinil prilaženje. Podijelite sporedni kolosjek u sekcije, svaka ima širinu oko 3-5 noge. Škripac vrtu crijevo na perač i staviti na suđe. Držite mlaznicu na kut od 45 stupnjeva i sprej vode na sporedni kolosjek. Ovdje također morate početi vodu prskanje od dna zida i pomicanje prema gore. Oko trim područja vrata i prozori sporedni kolosjek, trebate sprej vode blago pažljivo. Inače vode može ući u površinu ispod sporedni kolosjek i uzrokovati oštećenja na podlozi površinu. Nakon što su učinili s jednom dio prilaženje, prijeđite na sljedeći jedan. Na ovaj način, završiti off pranje cijeli zid sa čišći. Zatim isperite sporedni kolosjek s čistom vodom pred čistač dobiva presušile, inače čistač može napraviti na strani izgledaju fragmentaran.
Sad kad znate kako to oprati vinil prilaženje, možete jednostavno uzeti zadatak na bilo koji vikend i dalje raditi sa starim izlizan izgleda s vanjske strane kuće. Preporučljivo je da provede ovaj rad čišćenje kuće udaljena od izravnog sunca, jer toplina teži isušiti čistač vrlo brzo što rezultira pjegav oznaka na vinil prilaženje.

0 comments: