Izrada Ljeto Posljednji

Posted by sorav at 18:15

Monday 24 October 2011

By Pamela Mortimer
To nije teško produljiti sezonu ako koristite malo organizacije i planiranja. Mnogi strah priprema dvorištima i vrtovima za hladnijeg vremena. Rekavši zbogom na opušteno stanje ljeto može biti više depresivno od slanja svoje prve dijete na fakultet. To ne mora biti tako loše, međutim, ako ne malo pripreme ispred vremena.
Evo nekoliko savjeta za ublažavanje pada u sezoni:
Odjeća: Uključivanje sezone može biti posao kada je u pitanju mijenjanje iz kratke hlače i majice na duge rukavima i veste. Pranja novca topliju odjeću je posao s obzirom da oni imaju tendenciju da se veća i teža od ljeta prijenosnika. Ja ne znam nikoga tko želi provesti nekoliko dana lebdi nad hrpe runo postrojilo ništa prije nego što temperatura padne ispod 50 °. Moje rješenje je oprati stavku ili dva uz svaki perilicu rublja i na kraju, toplije odjeće će biti čist i spreman za nošenje. Isto se može reći i za kratke hlače i t-majice, s jednom ili dvije stavke se staviti daleko sa svakim rublja ciklusa.
Travnjaci i Vrt: Neke stvari ne može biti učinjeno do zadnje minute. U mnogim slučajevima, sadnja, gnojidba i za zimu moraju biti učinjeno u fazama. Međutim, to je moguće zaliha robe gore na stavke koje trebate dovršiti posao pa kad dođe vrijeme, malča i sitnica može se uzeti iz prolio i iskoristiti. U međuvremenu, to je jednostavno provesti nekoliko minuta u jutro nekoliko puta tjedno da preuzmu brigu o biljkama koje su proteklih njihova premijera ili se pripremaju prostor za travnjak namještaja jednom hladno vrijeme pogodaka.
Bazen: Ovisno o tome gdje živite, bazen obitelj morati biti napuštena za zimu. Kao i kod travnjak i vrt stavke, zimu proizvodi se mogu kupiti ispred vremena i zalihama. Nema potrebe slijediti standardne smjernice za zatvaranje Vaš bazen. Ako je bilo do mene, bih plivati ​​do snijeg leti.
Kuća: Postoji nekoliko koraka kako bi se za pripremu kuću za zimu, kao što su zimu prozore i cijevi, kopanje out lopatu za snijeg (ovisno gdje živite), stavljajući dodatni sloj za brtvljenje na palubi, i tako dalje. Te stvari također se može obaviti kao što vidite stane, ali neke stvari ne treba ostaviti za kada je hladno vrijeme stigne.
Car: Automobili su često previdi kada je u pitanju promjena godišnjih doba. Ja sam osobno veliki zagovornik pred-letne provjere za duga putovanja i temeljita check-up u proljeće i jesen. To traje samo nekoliko minuta kako bi provjerili automobila akumulatora, guma, crijeva i tekućine. To su rutinske provjere da bi trebalo biti učinjeno na redovnoj osnovi, ali su posebno važni kada je u pitanju zahlađenje. Hladno vrijeme može se smrznuti, plinovodi, ugriz oslabljena crijeva, i ubiti bateriju. Sljedeći put kada promijenite ulje, su ove stvari odjavljen. Također možete postupno povećati količinu anti-smrznuti u radijator, tako da zamrzavanje neće biti problem. Samo ova nekoliko koraka može vam spasiti od katastrofe na cesti, a možda čak i spasiti svoj život.
Ako su ove stvari malo ostvaren u isto vrijeme, jesen se neće činiti toliko neodoljiv. Dok vaši susjedi iz su rushing okolo da bi sve učinio, možete biti zavaljen na vaš kola lounge sipping hladan čašu limunade.

0 comments: