Patio Betonska bojenje

Posted by sorav at 12:30

Wednesday 12 October 2011

Patio beton bojenja je najnoviji trend kada je riječ o vanjskim home poboljšanje. Bojenja betona vrt je najbolji način dati prirodni izgled mramora ili cigle na vrt. Trošak potrebno mrlju konkretan vrt je vrlo jeftin. Održavanje potrebnih za obojeni beton vrt je također vrlo manje.
Bojenje konkretan Patio; Stained betona se obično naziva boji betona i jedan od najpopularnijih home poboljšanje tehnike da kuće se odlučiti za ove dane. Morate se pitate kako da mrlju beton? Beton je porozan u prirodi i može se koristiti kao običan platno za provedbu dizajn i boje po Vašem izboru. Konkretna površina može se postići da izgleda kao prirodni ili mramor kamen, ili čak i drvo-poput površine ili prilagođeni izgled vlastitom izboru. Postoje osnovi dvije vrste betona bojenje, tj kiselina bojenje i akril bojenje. U kiselim bojenje, mrlja formira reakcijom između vapna u betonsku površinu i kiseline. Dok se da u akril bojenje, beton mrlja formira se jednostavno zalivši potrebne boje betona mrlja na površini.
Šetališta, palube, driveways i patios su vanjski elementi koji se posebno mjesto u kući izvana. Od tih, trošimo najviše vremena u vrt na odmor ili tijekom slobodnog vremena. Patios su sastavljena od betona i postoje brojne vrt završi, kao što su ovjerene betona vrt dizajn, obojeni beton vrt i još mnogo toga. Običan beton vrt bez dizajna i boja će napraviti home eksterijera vrlo dosadna. Stoga, bismo trebali platiti posebnu pozornost na ovom području naše kuće. Uz niz prednosti betonskih bojenje, kuće kao da su bojen konkretne vrt u svom otvorenom. Bez obzira što u dobi od Vašim konkretnim vrt je, bojenje sigurno će poboljšati svoju ljepotu. Let's pogledajte razne metode vrt betona bojenja.
Acid bojenje betona vrt, bojenje betona vrt sa kiseline, kao što znamo, je ništa ali reakcija vapna u betonu i kiseline u obliku obojene mrlje. Postoji nekoliko savjeta na kiselim mrlje betona koje treba slijediti. Acid bojenje betona ne može biti korisno, ako vaš beton je previše star. To je zato kao beton ostari, on gubi svoj sadržaj vapna postupno. Međutim, možete odabrati ovu metodu, ako vaš beton je novi. Ako betona vrt je još biti izgrađeni i želite ga mrlju s kiselim bojenje, onda bi se osiguralo da ostavite na nove betonske vrt lijek za najmanje mjesec dana, prije nego što bojenje. Kiseline se koristi za vrt beton sadrže vodu, klorovodične kiseline i metalnih soli koji stvaraju mrlje. Mrlje su na betonu vrt sa kiselinom bojenje su stalni mrlje koje ne blijede i zahtijevaju vrlo manje održavanja.
Akril Beton bojenje vrt, Acid bojenje svibanj ne biti pogodna za svaku betona vrt, dok akril bojenja može se koristiti za bojenje bilo koju vrstu betona vrt. Čak i mnogi betonskih mrlja poduzetnici također odabrati akril bojenje over kiselina bojenje. Akril bojenje i nalijeva betona mrlju na vrt površine. Postoji mnogo boja koje se može koristiti za bojenje vrt uz pomoć akril bojenja. Boja se koristi čini fizičku vezu s konkretnim površine i kaplje kroz konkretne izlijeva. Akril bojenja pomaže sakriti nesavršenosti na površini betona, no to nije moguće sa kiselinom bojenja. Potrebno je da se vrt površine je porozna da biste dobili bolje rezultate akril betona bojenja. Akril beton bojenja je konkretan mrlju: to učiniti sami, a mogu se provesti bez pomoći stručne osobe.
Prije nego što počnete bojenje vrt površine, vidi da je beton temeljito je očišćen. Očistiti površinu betona će vam dati dobar, željene rezultate bojenja. Beton punila, ljepila i sve stijene i kamenje na površini bi trebao biti uklonjen s površine. Uz pomoć odgovarajuće opreme primjenjuju konkretne mrlja po Vašem izboru. Pročitajte naljepnice i slijedite upute proizvođača pažljivo. Nakon bojenja, primijeniti brtvilo na vrt površine.
Stoga, ako ste dosadno s običnom vrt površine betona u svom otvorenom, koristiti bilo koji od gore navedenih vrt konkretne metode bojenja i poboljšati eksterijera svoje kuće.

0 comments: