Boja kose za muškarce

Posted by sorav at 08:34

Sunday 16 October 2011

Danas, prerano graying kose obično se promatra među ljudima. Jednostavan način da se sakriti sive dlake je da koristite boju kose. Encroaching sijeda kosa može lako maskiran s kosom boju za muškarce. Danas mijenjanje boju kose je postao trend među mlađim generacije. Ima obilje od opcije dostupne kada je riječ o odabiru boju kose. Međutim, najpopularnije su one crne i smeđe. Poseban boja kose za muškarce također će biti proizvedeni u različite nijanse. Primjerice, ako želite da boje vaše kose smeđe, zatim osnovne nijanse dostupne u smeđe boje svjetlosti, srednje i tamno. U slučaju da veći dio glave prekriven sijede kose, a zatim primjenom tamniju nijansu je bolji izbor. Morate odabrati onaj koji nadopunjuje vaše osobnosti. Odabir boja odgovara vašim prirodnu boju kose je put to ići.
Nekonvencionalni Shades
Postoje neke ideje jedinstveni bojanje kose koje vam omogućuju da sport drugačiji izgled. Se ističu u gomili by bojanje vaše kose s nekonvencionalnim nijanse kao što su fantastične zelena, svijetlo plava ili tamna ružičasta. Možete ići plavuše, ili imaju roza crta koja vam se sviđa za show off. Postoji bezbroj načina da se boji kosu outrageous nijanse da se to funky izgled.
Vrste boja kose
Ovisno o količini vremena boja će trajati, boja kose su svrstane u četiri glavne vrste koje su navedene u nastavku. Ove boje su formulirani imajući na umu različite individualne potrebe.
Permanent hair Boje: Ovi stalni kose proizvodi se najčešće koriste u salonima. Trajna boja hair potamniti ili posvijetliti kosu djelotvoran kako bi osigurao prirodni izgled. Trajna boja kose se apsorbiraju u vlas i općenito ne prolaze lako, ali može izblijediti s vremenom. Amonijaka i peroksida su glavni sastojci stalnog boja kose, a ovi ponekad negativno utječe na kosu.
Privremena boja kose: Kao što ime sugerira, privremena boja kose trajati samo ograničeno trajanje. Šamponiranje kose jedanput je dovoljno da isprati privremeni boju kose. Koristi se za posebne prigode kao što su stranke, koncerata i odmor, privremena proizvoda za njegu kose dolaze u različitim vrstama, kao što su sprejevi, gelovi i ispiranja. Pa je li pokrivanje sijede kose i neočekivano težak novi izgled, privremena boja kose su najbolji izbor. Međutim, prekomjerno korištenje ovih boja može rezultirati u muško Ćelavost.
Polu-trajna boja kose: Ove boje prodiru pomak djelomično i mogu odoljeti ponoviti pranje. Međutim, šamponiranje za 4 - 6 puta raspada boju iz kose. Za razliku od stalne boja kose, ovog tipa boja ne sadrži nikakve amonijaka. Oni pružaju više svjetliju izgled i sigurne za lomljivu ili oštećene kose.
Demi-permanent hair Boje: Ovo boja kose obično traje 25 do 28 šamponi i dostupni su u nekoliko nijansi. Polu-stalne boje kosa će ostati na kosu dosta za neko vrijeme prije feding daleko. Oni pružaju učinkovit način za masku sijede kose. Ove boje uljepšati kosu i dati obilježje sjaj na njega. Oni napraviti veliki posao tamnjenje kose. These boja kose sadrže peroksid u malim količinama, što znači oštećenja kose do određene mjere može se održati.
Izabrati pravo boja kose za muškarce može dati jarke i sjajan izgled vaše kose. Check out najnovije trendove u boju kose koje ćete naći zanimljive. Uvijek možete posjetiti muške salon znati o točnom boju koja će odgovarati Vašim frizuru i ten.

0 comments: