Kako to Maknuti Tree Sap

Posted by sorav at 11:34

Friday 28 October 2011

Stablo SAP je čest problem koji utječe na automobile i odjeću ravnomjerno tijekom Božića. Poteškoća u čišćenju stablo budala mrlje nastaje kada dnevno čišćenje metode uklanjanja stabla budala postaje neplodan. Jednostavan, rutinski oprati automobil neće ukloniti stablo sokovi!
Kako To Maknuti Tree Sap iz auto: Savjeti, postoje određene otapala koje mogu Vam pružiti učinkovita rješenja za problem uklanjanja tree sokovi iz auto. Neki od njih su navedene u nastavku.
Izaberite odstranjivač laka za nokte!; A maknuti noktom nokte je najbolja stvar koja je lako dostupna u svojoj kući i mogu vam pomoći eliminirati mrlja od drveta SAP iz vašeg automobila. Prije uporabe uklanjanje laka za nokte, pazite da očistite automobil s normalnim čišćenje poput sapuna rješenje. Nakon čišćenja pogođenih područja na auto, uzmi čistu i suhu ručnik (čak i pamuk loptu će raditi), stavite nekoliko kapi noktiju poljski remover na ručnik ili pamuk loptu i polako očistiti područje brisanjem zahvaćena područja u kružnim pokretima . Imate pritisnuti na području gdje se mrlje su teško, a teško ukloniti, ali ne preko učiniti. Koristiti neke dodatne kapljice laka za nokte maknuti ako je potrebno. After je stablo SAP je uklonjena, uzeti neki sode bikarbone oprati zahvaćena područja i zatim primijeniti vosak tako da je automobil potpuno površina dobiva čisti.
Isprobajte čišćenje Četka Paint!; A vodotopljivi kist maknuti je dobar izbor za stablo podlokati mrlja uklanjanje. Samo pogledajte se u svoj dućan sobi ili na lokalnom tržištu i dobiti čišći kist. Just trljati kistom čistač u otopinu slanine mast ili masti, i koristiti ga za uklanjanje stabla SAP.
Check out za vosak i masnoće u Vašoj garaži!; Mast obično čuva u garaži za podmazivanje svoju djecu biciklom ili vaš automobil dijelova. Javi da čak i izbrisati ga preko umrljana područja. Pobrinite se da se ne primjenjuju masti i voska kada automobil je suha. Najprije je oprati sa vodom i zatim primijeniti mast. On svibanj potrajati nekoliko pokušaja da se u potpunosti očistiti automobil. Nakon čišćenja mašću površine automobila može se pojaviti nejasne, ali ne brinite, jer kada se vosak nanosi izmaglici will dobiti eliminiran i vaš automobil će izgledati besprijekoran čist.
Dobiti Neki denaturirani alkohol!, Mnogi ljudi su otkrili denaturirani alkohol se vrlo učinkovit u uklanjanju stabla budala mrlje. Dakle, ako se samo želite probati!
Novi Automotive gline; Automotive gline je novi proizvod koji je postao instant hit na tržištu za uklanjanje stabla SAP. Za korištenje automobilskoj gline, sprej na bazi vode maziva na malom području u automobilu. Sada, koristite traku auto gline očistiti područje natrag i naprijed. Pomicanje bar u kružnim pokretima i primijeniti neke pritisak trljanje područja. Očistite postupno i zadržati dodir sa svojim rukama, tako da ste u stanju razumjeti ako imate hard ostataka otišao ili su još uvijek netaknut. Nakon ostatak Čini se da je otišao, vosak površinu i očistite ga mekom i suhom krpom.
Kako To Maknuti Tree Sap Od Odjeća: Savjeti: to je ne da je samo drvo sokovi utječu na automobile, čak i krpe može utjecati na to. Neki savjeti za uklanjanje stabla sa SAP su svoju odjeću navedene u nastavku. ; Uzmi bocu alkohola i lagano utrljati poštenu količinu alkohola na odjeću i vidjeti smola otopiti! ; Nanesite maslac od kikirikija i ostaviti odjeću za minutu. Zatim odmah oprati odjeću i gle! Mrlja je nestala. , Koristiti jestivo ulje, maslinovo ulje ili margarina ulje za uklanjanje stabla budala mrlje. Oni rade čuda! ; Goo Gone otapala također je preferirani od strane mnogih ljudi. Posjetite trgovina hardvera i dobiti brzo. , Čak i dezinfekciju ruku može ukloniti stablo budala mrlje na odjeći. Nakon primjene dezinfekciju, koristiti neke meke krpe za uklanjanje stabla budala mrlje. ; Iako stabla SAP mrlja nisu vrlo lako ukloniti, pokušavaju mnoge od navedenih savjeta još uvijek može biti korisna. Ja bi također željeli reći, da su neki od gore navedenih savjeta može raditi za nekoga, a ne mogu raditi za druge. Stablo budala sredstvom za uklanjanje mrlja ovisi o broju dana mrlja je na auto / odjeću i raznim drugim čimbenicima. Stoga, ako nađete neke nove metode na svoje, ne dijele sa svojim prijateljima tako da svatko može biti od koristi od njega. Nadam se da će se koristiti moje ideje o tome kako ukloniti stabla SAP.

0 comments: