Stone promašaj Slikarstvo

Posted by sorav at 04:18

Saturday 22 October 2011

Termin 'faux slikarstvo "se koristi za odnose na različite dekorativno slikarstvo tehnike koje uglavnom koriste u reproducirajući tekstura od drveta i mramora s boja. Promašaj je francuska riječ koja znači 'lažni' ili nestvarno. Slikarstvo promašaj je stoga također poznat kao "lažna slika", jer je koristi za stvaranje učinaka pergamentu i kamena uz pomoć boje. One mogu koristiti promašaj slikarstvo za dom uređenje aktivnosti kao što su slikarstvo stropove i zidove, itd. To daje jedinstven pogled na zidovima u kući. Povijest promašaj slikarstvo datira iz vremena koji je vladao drevnih egipatskih faraona, Grci i Rimljani.
Stone promašaj Slikarstvo, a osnovna ideja ili svrhu promašaj slikarstvo da ukrasite okoline i razbiti monotoniju prostora. Dakle, promašaj slikarstvo ne bi trebalo biti učinjeno kontinuirano, već u zakrpe. Ako ovaj tip slika je koristi za stvaranje cijele zidove bez razmak, tmurno i tamno efekat će biti kreirana. Prva stvar koju trebate učiniti kako bi promašaj slikati njegovu kuću je odlučiti koji kamen i stil za korištenje. Neki od kamenja se koriste za promašaj slikarstvo su vapnenac, mramor, granit, škriljevca, travertin, kvarc, brownstone, fieldstone.
Povijest promašaj Slikarstvo, Umjetnost od 'promašaj slikarstvo' stekao popularnost u Klasičnoj puta, tijekom koje je izašlo u različitim oblicima kao što su "Trompe l'oeil zidne ',' promašaj Wood 'i' Mramor promašaj". Umjetnici su morali učenik za oko 10 godina svladati ovu umjetnosti. Oni umjetnicima koji su bili u stanju prevariti gledatelje sa svoje radove dobio veliko priznanje. Neoklasičnog doba u devetnaestom stoljeću svjedoci oživljavanja u umjetnosti promašaj slikarstvo. Tijekom renesanse, novi materijali su se koristili za izvršenje promašaj slikarstvo. Pigmenti dobivenih iz različitih kemikalije korištene su slikanja u ovom periodu. U 17. stoljeću, umjetnost promašaj slikarstvo je obilježeno korištenje premazima i lakovima. Tijekom ovog razdoblja, promašaj slikarstvo postigli ogromnu popularnost u Europu. Radove u palači Versailles jasno pokazuje popularnost promašaj slikarstvo u Evropi. Učinak ove umjetnosti počeo udaljavaju nakon dva svjetska ratova koji su opustošili svijet.
Faux Stone slikarskih tehnika, a poznati tehnike ili metode faux slikarstvo, Faux efekti, Trompe L'Oleil a Faux, papira 'Plique, Stari svijet Toskana Faux Završi.
Neka nas razumjeti osnovne tehniku ​​ili metodu kako da promašaj boje. Evo nekoliko učiniti sami savjete promašaj slikarstvo. ; Prvi sloj bi trebao biti da na boju oprati. Boja po mogućnosti bi trebao biti svjetlo na kamenu sa tamnu nijansu. Preporučljivo je da koristite ili satenski bojama pojačava učinak. , Jednom zidu dobiva potpuno osušeni, motor spojevi trebaju biti položen. Četke spužve i krpe završava se koriste za pojedinostima kamenja. ; Jedan bi trebao koristiti preplanulost, smeđe ili crne boje dati sliku realan izgled. ; Promašaj kamena slikarstvo dodaje ljepote u okolici, a također se koristi za unutarnje slike. Tupa, a suha izgleda zida je napravio livelier uz pomoć ove umjetnosti. To je samo nevjerojatno kako to može promijeniti izgled svih okolnih. Dakle, umjetnost promašaj slikarstvo trebalo sačuvati i dalje razvijati.

0 comments: