Početna breathalyzer

Posted by sorav at 01:46

Monday 17 October 2011

Alkoholizam i ovisnost o alkoholu, jedan je od glavnih briga da roditelji suočavaju sa svojim tinejdžerski djecu. Kao po centara za kontrolu bolesti i prevenciju ', alkohola na prvom mjestu među najviše koristi i zlostavljali droga u SAD-u, i oko 11% od ukupnog konzumiranja alkohola je to učinio ljudi između 12 i 20. Pretjerano pijenje može mnoge nuspojave preko pojedinca kako fizičkim tako i mentalnog zdravlja, kao i na ljude u vezi s njim / njom. Jedan od najvažnijih štetne posljedice pijenja, su nesreće izazvane zbog vožnje pod utjecajem alkohola, koja može imati mnoge pravne implikacije osim što je opasna i po život opasne.
Jedan način da se zadrži karticu na navike pijenja od članova vaše obitelji, je za kupnju kuće breathalyzer. A breathalyzer je uređaj koji daje točan broj ili čitanje, količine alkohola u krvi pojedinca. To ostavlja bez mogućnosti za argument ili rasprave o problemu prekomjernog pijenja od strane pojedinca, jer daje rezultate i brz je vrlo precizan u tome. To je pokazao da se vrlo učinkovit u provedbi zakona postupaka, a sada čak i roditelji su ga pronaći vrlo korisne u praćenju njihove dječje navike pijenja. A breathalyzer kući može omogućiti da se izbjegne pravne posljedice vožnje pod utjecajem alkohola.
Kako Naslovnica breathalyzer posao?; Mehanizam dom breathalyzer je jednostavan, i to varira ovisno o tipu breathalyzer koristi. To funkcionira tako da se izračunaju ukupnu količinu alkohola u krvi pojedinca. Kada se alkohol konzumira, ona se apsorbira u tkiva želuca i crijeva i nije digested. Za snimanje breathalyzer test, pojedinac mora udarac u komoru prisutan u uređaju. Ako infracrveni spektrofotometar se koristi kod uređaja, on skenira uzorak, utvrđuje sadržaj alkohola u njoj, a zatim izračunava njegov udio sadržaj. Ako je ručni breathalyzer se koristi, to radi pomoću elektrokemijskih tehnologiju gorivih ćelija za utvrđivanje alkohola u uzorku elemenata. Čitanja ili Rezultat generirani od strane breathalyzer temelji se na omjer dah alkohola alkohola u krvi, koji se kreće bilo 1700 do 2400. Čitanje daje postotak krvi koja sadrži alkohol i zakonsko ograničenje za vožnju ispod 0,08%.
Koristi dom breathalyzer, uzimanje breathalyzer testa na breathalyzer dom, omogućuje vam da odlučite da li ste zaista u stanju voziti ili ne, što na kraju omogućuje da se izbjegne bilo kakve pravne hassles odnose na vožnju pod uticajem alkohola. Pitajući svoju djecu da se test breathalyzer će Vam omogućiti da se potrebne radnje u slučaju da su pretjerano konzumirali alkohol, ili čak i upozoriti ih u slučaju da osjećaju da su u razvoju naviku pijenja. Home breathalyzers može biti vrlo korisno kada imate jedan party kod kuće. Svojim gostima može uzeti breathalyzer testa na svoj dom breathalyzer, što će im omogućiti da odlučite da li ili ne bi trebao biti vožnje natrag kući. Također možete koristiti od kuće breathalyzers kao osobni breathalyzer, i nositi ga zajedno dok je pohađao stranaka, funkcije i druge prigode, gdje ćete osjetiti ćete morati uzeti breathalyzer prije vožnje natrag kući. Home breathalyzers može služiti kao veliki odvraćanja kako bi se alkoholizam, alkohol ovisnosti i alkohola, među svoju obitelj i voljenima i možete uzeti rano korake u sprečavanju ovih problema. Oni također spriječiti kobne nesreće izazvane zbog vožnje pod utjecajem alkohola.
Početna breathalyzers su lako dostupni u različitim marki iu različitim modelima. Oni su pristupačne, efikasan i potaknuti odgovorne vožnje među potrošačima alkohola.

0 comments: