Kako napraviti balon Lukovi

Posted by sorav at 17:56

Sunday 23 October 2011

Lukovi od balona napraviti elegantan i prekrasan dodatak bilo kojoj strani ukras se to rođendani, vjenčanje obljetnice ili novu godinu party. Oni su vrlo lako napraviti i također su vrlo pristupačne. Možete popuniti baloni s vrućim zrakom ili helij. Helij baloni zahtijevaju manje podrške ali oni traju samo za 10 do 12 sati. Nasuprot tome, vrući zrak balona zahtijeva snažnu i čvrstu potporu međutim, traju duže vrijeme. Dakle, što čekate za? Samo odlučiti na primarne pitanjima poput ono želite ispuniti u balone, boju balona, ​​itd. i pročitajte ovaj članak koji će vam reći kako napraviti balon lukova.
Navedene u nastavku su dvije metode koje možete koristiti kako bi balon lukovima.
Metoda # 1, Materijali:; 18 inča okrugli lateks balone, helij tenk, kite string i balon težine.
Postupak:, Na jednom kraju niza zmaj, priložite težinu i napuhati svi baloni s helijem plina. Pridružite dva balona zajedno ih resanja jedni s drugima. Ovaj način parova baloni će biti formirana. Kite string treba biti između čvorova. U tu svrhu, držite dva seta dva balona zajedno i uviti balona zajedno s nizom između. Slide tog clustera balona prema težini. Ponovite gore dva koraka do luka postaje od željene veličine. Nakon toga, kravata drugi kraj do drugi težina koja će dovršiti posao izgradnje balon luka. Za kretanje balon slavoluk željenog mjesta, to potez nosi težine. Za kretanje i težine istovremeno, dvoje ljudi su obavezna. Uvijek možete odabrati boju balona prema stranci temu.
Method # 2, Materijal:; Aluminijske šipke ili PVC cijevi, električni traka, baloni, mini svjetla, cvijeće, perlicama i vrpcama.
Postupak:; Kako bi okvir, ćete zahtijevati jake i krupan materijala poput aluminijske šipke ili PVC cijev. Luk može kreirana pomoću cijevi za izradu stranama okvira dok, krivulja može biti izrađena od štap. Pričvrstite oba materijali uz pomoć električne trake. Napuhati balon i možete ga koristiti kao predložak koji će osigurati da svi baloni su iste veličine. Napravite skup četiri balona. Možete oblik uzorak različite boje balona, ​​ili možete koristiti sve balone od iste boje. Sljedeći korak je priložiti balon klasteri do okvir koji uključuje uvijanje baloni oko okvira. To bi trebalo biti učinjeno nakon dovoljno prije informacije vezane za uvijanje balona Savjeti i trikovi. Započni od jednog kraja okvira i nastaviti događaj ovaj dok ste pokriveni kompletan okvir. Utezi za pokrivanje, možete dodati dodatne baloni na kraju okvira. Pričvrstite luka na zid ili strop s pomoć žicom. Nakon što su završili pridaje sve balone, osigurati njegov kraj s teškim predmetima kao što su pijesak torba, cigle, itd. To također može biti pričvršćena na slobodno stojeći objekti kao što su stolovi, stolice, itd. Ako luka u blizini vrata, onda možete se pričvrstila na vrata okvir uz pomoć niza. Pritom se računa da se baloni ne prsnuti. Također možete dodati neke ukras Ovaj slavoluk, kao što su nizovi mini svjetla, cvijeće, perle, vrpce i sl. Ako koristite mini svjetla, pobrinite se da kablovi ne ugrijati i osigurati da su kablovi dobro skrivene.
Balon lukovi u stranci ukras je najčešće glavni objekt za djecu da obavljaju svoje društvene igre, nadzorom ili bez nadzora. Imajući u vidu ovaj aspekt previše, možete planirati djeca rođendana, u kojima Vam može doći do s brojem party igara s lukom u žarištu. Nadam se sada da su postavljeni na ukrasiti svoj kuća sa Lukovi od balona, ​​i ako bilo koji od vaših prijatelja ima sumnje o tome da bi Lukovi od balona, ​​onda ste sigurno može riješiti ih. This domaće ukras stranka sigurno će dodati eleganciju na cijelu temu.

0 comments: