Kako do sezone tava lijevanog željeza

Posted by sorav at 10:26

Saturday 29 October 2011

Lijevano željezo za kuhanje su vrlo korisne i tradicionalan način pripremanja zdrave i masti besplatnu hranu. Oni imaju veliku svojstva topline zadržavanje. Golom lijevanog željeza cookwares koriste se od uzrasta sada. Hrane pripremljene u tavi lijevanog željeza vrlo je hranjiv. The procijediti lijevanog željeza malu količinu gvožđa, svaki put kad kuhati u njemu. Koji pojačava okus jela i čini ga previše zdrav. Hrana pripremljena od lijevanog željeza tava je vrlo zdravo za osobe pate od željeza nedostatke, kao što je anemija.
Potrebno je sezona tava lijevanog željeza ga zaštititi od hrđanja. Sušenje tavi od lijevanog željeza omogućuje glatku non-stick učinak na njih, što vam pomaže u bezuljni, zdrav kuhanje. Začin tavu od lijevanog željeza je proces, sličan proces vešplav čelika. U ovom procesu, oksidirajući se radi o odabranom lijevanog željeza površine, po magnetita (Fe3O4), a crni oksid željeza (Fe2O3). Crna oksida štiti od lijevanog željeza od korozije.
Seasoning Skillet Lijevano željezo
Tradicionalni lijevanog željeza tava u pitanju potpuno nezreo. Začin tavi lijevanog željeza je tri koraka procesa. To je vješti čin stvaranja tvrd sloj okamenjenih masti na tava lijevanog željeza. Čisto tava od lijevanog željeza izložiti svoje goli metal. Nanesite ga slojem biljnog ulja ili životinjskih masti oblik i topline tava da se vežu masti tvari tava. Začin tava od lijevanog željeza što ga čini ranjivim previše. Nikada nemojte potopiti, pročišćavati ili ogrebotine tavu jer uklanja njegov iskusan slojeva. Kvaliteta začina slojeva ovisi o vrsti začina se koristi, pri čemu temperatura sloj se formira i kako gust bio je začin (ulje / mast), u vrijeme začin lijevanog željeza.
Potpuno novi lijevano željezo tava nikad dolazi sa ne-stick sloj na njemu. Od lijevanog željeza pans imaju više porozne površine. Dakle, zajedničke mišljenje stručnjaka je da, najbolji način da sezonu skillet lijevano željezo je ga koristiti.
Stvarni Postupak Seasoning jedan Skillet Lijevano željezo
Spread good tanak sloj bilo kojeg začina (ulje / mast) na sve strane tava. ; Stavite folije metala pod skillet uhvatiti dripping ulje / mast. Kako biste izbjegli neujednačen iznosu od skraćivanja, mjesto tava u pećnicu s naopako. , Ispecite na tavi u pećnici na 3.500 oko 15 minuta. ; Obrišite daleko prekomjerne začin od skillet s pomoć papirnatim ručnikom. ; Opet ispeći tava za još 40 minuta. Uključite pećnicu isključiti i dopustiti tava da se ohladi u unutrašnjosti pećnice sama. , Nakon jednog ili dva sata, uklonite iskusnih tava od lijevanog željeza iz peći. , By začina lijevanog željeza tava, možete izbjeći hranu iz pridržavaju ga. To je činjenicu da je od lijevanog željeza traje dugo vremena da se zagrije, ali jednom grije, on je zadržao dugo vremena i topline širi u cijelom planu vrlo jednoliko. Kipuće vode u iskusan lijevanog željeza tava može hrđe lijevanog željeza, tako da bi se izbjeglo to.
Ako još nemate tavu od lijevanog željeza u vašoj kuhinji, radije bih predlažemo da imate jedan. Po mojem mišljenju, to vrijedi za kuhanje u posudu livenog gvožđa nego u bilo kojoj drugoj branded non-stick Kuhinjske. Sada kada ste naučili kako se sezona tava od lijevanog željeza, zašto ne donijeti doma i sezona lijevanog željeza tava!

0 comments: