Kako reći Žao nam je

Posted by sorav at 14:30

Saturday 22 October 2011

Oprost ne mijenja prošlosti, ali on ne povećanje budućnosti - Paul Boese
Život nikad nije krevet od ruža, a jedan je da lice teška vremena u životu. Postoje slučajevi kada se raspravljati sa svojim partnerom i završiti u svađi, ili se ne slažete s prijateljem ili imate spor. U svakom slučaju, ti kraj gore osjećaj niskog i želju da se što je prije moguće. Jedini način je reći zlatna riječ, Oprosti! Posjedovanje do pogrešku je vrlo važno i to stvarno treba hrabrosti priznati pogrešku i ispričati se za svoje ponašanje.
Savjeti o tome reći Žao nam je elegantna, a prva stvar koju treba zapamtiti je da nije to varanje svoje osjećaje, ispričavam osobi samo ako iskreno žao. Nemojte lagati ili dati lažne isprike. ; Kada izraziti svoje isprika nekome, uvijek gledati na osobu u oči i ostati miran. Čak i ako osoba ima više vremena da odgovori, ne neka vaše živce ustati, kao da ne možete očekivati ​​osobu prihvatiti Vašu ispriku odmah. , Kada govoreći žao, samo to reći i na kraju teme, a zatim i tamo. Nemojte početi krivnju igru ​​kao tko uzrok borbe jer će odvesti nigdje. , Jeste li zabrinuti kako reći žao za djevojku? Nakon što ste prihvatili tvoja krivica, nikad ne zaboravite reći žao s djevojkom preko telefona ili SMS. Bolje je ako joj u susret osoba i izrazite svoju ispriku. ; Postoje različiti načini da se ispričavam. Možete reći sorry s cvijećem, kartice s odgovarajućim ispriku citati ili mali dar je slatko čin i da će stvarno poštovati. Čak možete uzeti svoju djevojku za datum, kavu ili ples. , Ako ste u potrazi za načine kako reći žao na svoj dečko, to može biti lakše jer je on trebao biti više razumijevanja. Samo ga pristup i čine odmah. Čak možete slati / kartice. , Kako reći žao nakon borbe je prilično teško upita. No, zapamtite jednom kada shvatite pogrešku, dati malo vremena za partnera da cool off malo i onda se ispričavam (ne očekujte da će osoba to prihvatiti uskoro). , To je slavno rekao da parovi ne bi trebali ići u krevet sulking. Uvijek je bolje izdvojiti stvari brzo. Zapamtite, to ne čini dobro za leđa odgovoriti ili when tvrde ćudi lete. , Iako neugodno i beskorisna, može se napisati apologije neoprostiv zločin, kao isprika pismo za varanje. , Kako reći Žao nam je, a to znači, ovdje su neke uobičajene fraze koje možete koristiti kada želite reći nekome žao. ; Žao mi je, ja se ispričavam for_______; Molimo oprosti mi for______, ja ​​vam dugujem ispriku, Oprostite for_____; Molim oprostite for_______; Negdje u životu koju su također očekuje da izraziti sućut i reći žao zbog nečije smrti. Ako ne možete misliti kako reći žao zbog smrti, jednostavno možete izraziti kao, 'Žao mi je zbog vašeg gubitka "ili" žao mi je čuti da'.
Kako reći Oprostite na različitim jezicima, albanski - Me FAL, bosansko - Oprostite, Češka - Oprostite, Finski - pahoillaan; Francuski - Désolé, njemački - Es tut mir Leid, Hindski - Maaf Kijiye, talijanski - Spiacente; Poljski - Przepraszam; portugalski - Desculpe; Kako reći žao nije težak problem. Ako se ide na izgradnju odnosa ili da ih jača, zašto bi Vam oklijevajte u tvrdnji da jednom riječju? Dovoljno je reći sorry, nek bygones be bygones i imati sretan život.

0 comments: