Kako to Graditi Krovni rešetki

Posted by sorav at 10:02

Thursday 20 October 2011

Krov rešetka, također naziva splavar, oblici kostur krova. Ga nosi težina krova palube i uokvirivanje, i podržava zidova. U kućama s više od dvije etaže, rešetke je važno. Također sprečava zidovi iz savijanje ili savijanja. Ona nosi teret na krovu, plašt, krovne grede i strop materijala, koji zajedno se zove 'mrtvi teret'. Dok opterećenje snijega, vjetra i sve pokretnu nameštaja od katu iznad, naziva 'live opterećenje'.
Krov rešetke su obično spojeni zajedno s zub-poput metalnih ploče, izrađene od pocinčanog metala. Oni su spojeni zajedno u trokutastim modni. Krov rešetke izrađeni su od materijala kao što je aluminij, čelik, drvo, itd. Ipak, najviše željena materijala drvo, kao i za mnoge ljude to je simbol pouzdanosti i prijateljstva. Materijal za građevinsku krov rešetke uglavnom je izabrao krova arhitekta i vlasnik, na temelju proračuna.
Izgradnja krova rešetke
Prije zgrada krov rešetki, izgled za isti treba pripremiti. Ispod spominje korake će vas vodič kako izgraditi krov trusses.
Metoda 1:; Stvari potrebni za izgradnju krov rešetki su drvo, galvanizirani čelik rešetka ploče, vidio, čekić, čavli, i 1 ½ inch pocinčani vijak. ; Izrežite drvo prema veličini krova, imajući na umu lokalnoj građevinskim standardima. ; Debljina drvne ovisi o težinu ona mora podršku međutim, drvo veličine 2 * 6 i 2 * 8 uglavnom preferira. ; Pocinčani čeličnih konektor ploče služe za drži drvo zajedno. Drvo je spojen zajedno u trokutastoj mode, te su bolted zajedno s vijcima da su najmanje 1 ½ inča dugo. ; Dodaj braće veličine 2 * 4, da dissects središte trokutastog drvo. For rešetke vlasništvo funkciju nosiva, dodati podršku na 90 stupnjeva kut iz dna centra. ; Pričvrstite rešetke na okvir, ostavljajući odgovarajući prevjes. Iznos prevjes obično odlučuje arhitekt, ovisno o veličini kuće i pitch od krova. ; Pričvrstite trusses na udaljenosti od dvije noge i sigurno ih s tri inčnim desk vijka. ; Za zaključna podršku, korice krova trusses. ; Metoda 2:; Metalna se također može koristiti za izgradnju krovne rešetke. To može biti aluminij, kositar ili čak i čelika. ; Izrežite materijal po veličini krova rešetke. Koristite ovu rešetka krov kao uzorak za rezanje drugim komada. ; Izrežite čelika gussets. To će naznačiti broj čavala potrebnih i također razmak potrebnih za prednje i stražnje nailing uzorak. , A gussets koriste se za spajanje jednu strani posljednjeg krova rešetkastog. ; Nail dolje rešetkastog veze na kruto površini u takav način da oni prodrijeti sve gussets. ; Položite članovi kadriranje i provjerite ako oni poravnati ispravno s rešetke. ; Stack sve krov trusses za instalaciju. ; Kako je rekao, podnožju krovnog treba dovoljno jaka da nositi težinu apeksa. Slično, čvršća rešetka krov, čvršća će biti kuću. Slijedeći korake o tome kako izgraditi krov rešetki, možete napraviti svoj krov rešetke dovoljno jaka da nose najveće težine.

0 comments: