Čišćenje kulturi Mramor - Kako to Čist kulturi mramora

Posted by sorav at 02:28

Sunday 16 October 2011

Kulturan mramora se sastoji od mramorne prašine i visoke čvrstoće poliesterskih smola u procesu koji uključuje nekoliko koraka. To je obično jači od zajedničke mramora i naširoko koristi u kupaonicu površine i proizvode kao što su tuš posude, kade, ispraznost vrhova, tuš okružuje i baze. Iako su trajno i teško, što im je potrebno pravilnu njegu i održavanje posljednjih nekoliko godina. Čišćenje kulturan mramora nije jako teško, ali treba znati o tome što treba ili ne treba koristiti na njih, kako bi se izbjegle moguće štete. To je zato što upotreba krivo proizvoda za čišćenje kulturan mramora može rezultirati znatne štete, posebice na gel koji daje kaput koji briljantne glazura na te proizvode. Evo nekoliko savjeta o tome kako očistiti kulturan mramora.
Kako očistiti kulturi Mramor
Redovno čišćenje je najbolji put to držati tvoj kulturan mramora bez mrlje, sapun šljam i prljavštine. Ako je moguće, višak vode iz tuša baze i okolna područja treba biti istisnuta nakon svakog tuš kako bi se spriječilo mrlje. Za tvrdokornu mrlje, možete koristiti ocat za čišćenje površine kulturan mramora. Ocat se može koristiti za uklanjanje sapun šljam bez oštećenja plombe. Just sprej neke octa na površinu i ostavite da ostane za neko vrijeme oko pola sata. Potom isperite površinu sa slatkom vodom, i obrišite mekom vlažnom krpom. Nikada nemojte koristiti toplu vodu na površini kulturan mramora, čak i za čišćenje svrhe.
Uporaba abraziva za čišćenje poput spužve za ribanje, bičevanje praha i čelične vune trebalo izbjegavati, jer oni mogu izgrepsti površinu. Oni također mogu oštetiti pečat primjenjuje na površinu kulturan mramora. Umjesto toga, možete koristiti blagim sapunom ili deterdžentom čišćenje ili sva namjene čišći za svakodnevno čišćenje mramora površina. Jednostavno sprej usisavač na površini, a zatim lagano obrišite mekom i vlažnom krpom. Korištenje sredstva za čišćenje koja sadrže opora kemikalije kao što su kiseline, nije poželjno. Nikada ne čistite kulturan mramora bez prvi vlaženje na površini.
Za uklanjanje tvrdokornih mrlja od kulturan mramora, možete zahtijevati oštrije čistiji. Mnogi ljudi vole koristiti terpentin, razrjeđivač boje, odnosno denaturirani alkohol u takvoj situaciji. No, prije primjene takvih proizvoda, oni bi trebali suditi na malom neupadljivom mjestu kako bi se izbjeglo bilo većih oštećenja. Također možete uzeti savjet od stručne ili proizvođača proizvoda razjasniti bilo kakve sumnje u vezi upotrebe takve tvari na kulturan mramora proizvoda.
Njegu i održavanje kulturi Mramor
Your kulturan mramora može povremeno zahtijevati depilacije zadržati svoju glazuru i sjaj. Za poliranje kulturan mramora, oba automobila vosak i vosak countertop može se koristiti. Dakle, ako mislite da imate kulturan mramora proizvoda otupjeti, onda vosak ih vratiti da su originalni glazuru. Voda i kremena proizvodi pogodni su i za njih poliranje. Sjetite se da mramora kulturan ranjiva na ogrebotine i studenata. Stoga, poduzme odgovarajuće mjere opreza i ne ispustiti bilo koje teške predmete na njih. Nemojte ih izlagati na opora kemikalija, pa čak i toplu vodu. Mala udubljenja na svojim površinama može se jednostavno prekriven voskom, ali za ozbiljne štete, razmotriti pomoć profesionalnog.
Ako se pravilno održava, kulturan mramora mogu biti vrlo izdržljiv i može trajati nekoliko godina. Pravilno čišćenje i ključni dio dnevne njege i održavanja, koji se može učinkovito obavljati slijedeći ove jednostavne savjete o tome kako očistiti kulturan mramora.

0 comments: