Kako reći ako Guy je privlači vas?

Posted by sorav at 00:57

Wednesday 12 October 2011

When Cupid štrajkovi, svi znamo da je tvrdoglav osjećaj! Ljubav može učiniti nas vidjeti zvijezde na dan i držati nas budan cijelu noć! Pa, noći su često nemiran pogotovo kada niste sigurni, ako je momak je zainteresiran za vas ili ne! Pa, na neki način ja mrzim ovaj 'možda da', 'možda ne "takvoj situaciji. Dok su neki dečki pribjeći 'samo prijatelji' tag, postoji nekoliko koji samo pokazuju zanimanje za vas bez jasne motiv! Djevojke, ovo je tek početak brdska željeznica vožnja. Ukoliko često mislio kako reći ako dečko privlači vas, dopustite mi da vam kažem jednu stvar, postoji savršen smjernicu na ovu. Osim toga, čak i ako je privukla, istinska ljubav je potpuno različit problem. Za one koji su znatiželjni znati je li ta slatka dečko u kafiću kut vas privlači, onda možda možete pribilježiti neke točke navedene dolje!
Kako znati je li jedan Guy je privlače vas?, Hmm, je lakše reći nego učiniti, reći priči ali ti znakovi sigurno će vam pomoći znate svoj um!
On uvijek pokušati impresionirati?; Muškarci će se ponašati well.like ljudi! A momak koji privlači vas će ići sve na vas impresionirati! On može hvaliti o svom radu ili bogatstvu, možda vas tuš s darovima ili ručati s vama u stilu! Dno crta je da vas impresionirati i pobijediti svoje srce! Djevojke, ne mogu ga ignorirati sigurno će svi van da vas impresionirati, jer to siguran znak mogu vam dati znak njegove misli.
Da li njegov govor tijela otkriti skrivene osjećaje?; Možete znati kad momak privlači vas jednostavno promatrajući svoje tijelo jezik. Da li je nagnuti prema vama više nego što često? Da li je uspostaviti česti dodir s očima? Some sramežljivi dečki mogu nervozan o osnivanju kontakt očima i imaju tendenciju da izgledaju daleko užurbano! A momak koji zasigurno privlače ćete pokušati pronaći načine kako zagrliti vas i biti uz vas u svaki mogući način!
Da li on kružiti oko vas stalno?, Tip koji se iznenada palicama po vašoj strani, zabrinuti za svoje voli i dislikes sigurno to radi jer je on osjeća prema vama privukla. On svibanj ići sve van kako bi vam omiljeno jelo, ili je on svibanj vas razmaziti s hrpe pozornost. On bi Pozivam vas mnogo puta tijekom dana kako bi saznali mnoge stvari poput 'što ste jeli vaš doručak?' , ili "ono što su vaše planove za večer?"
Da li on pokušati da vas ljubomoran?, Čudno što je svibanj činiti se, ljubav i zaljubljenost za osobu može učiniti netko raditi lude stvari. Pa, u slučaju da ne stvarno uhvatiti njegova znakova početkom na dan ili su čisto ne zanima, momak može igrati tvrdo dobiti. On je čak može koketirati sa svojim prijateljima i vam dati skroman izgleda! Ovo je samo njegov način iskazivanja svoje privlačnosti i izrade se osjećate zavidjeti! Ova osoba je dužan da se zaustavi flert trenutka kada ste okrenuti leđa!
Ovi znakovi to znati ako dečko privlači vas su samo osnovne smjernice. No, privlačenje nije uvijek znak istinske ljubavi. Prava ljubav zahtijeva predanost, strasti, osjećaj odgovornosti i kompatibilnost. Stoga, uzmite dovoljno vremena da zna svoju pravu prirodu prije nego što padne u ljubavi preko ušiju?

0 comments: