Podrijetlo prvog zahvalnosti

Posted by sorav at 14:13

Friday 28 October 2011

Što je Dan zahvalnosti? Dan zahvalnosti je vrijeme kada sve bude stavljen na čekanje i nekoliko dana su proveli u znak zahvalnosti i slavlja. Ovaj dan je ispunjen aktivnostima zahvalnosti. Da bismo razumjeli porijeklo i povijest domovinske zahvalnosti bismo morati vratiti gotovo 400 sto godina do godine 1620. This sažetak želite Kratko izvješće o podrijetlu i povijest, kao i smislu prvog Dana zahvalnosti.
Vjerujem da ste željni i znatiželjan to znati o zahvalnosti povijesti. Više od stotinu Hodočasnici su prešli Atlantski ocean u 17. stoljeću do Amerike. Morali su nositi puno teškoća, jer je nasilna oluja koji je bjesnio u otvorenom moru. Kada je brod usidren u Plymouth je bila zima. Zbog ekstremno hladnom oko pola Hodočasnici umro. Međutim, američkih Indijanaca uči these Hodočasnici rasti i žetve usjeva da opstane.
Slijedeće godine, zbog teških suša Hodočasnici pozvao na dan molitve i posta. Ona je to učinila zato da ugodi Bogu i tražiti dobru ljetinu u nadolazećoj sezoni. To je, rekao Bog je odgovorio svojim obveznika i oni imali dobru ljetinu usjeva. Hodočasnici domaćin svetkovine i pozvao Indijanci kao znak zahvalnosti, na podrijetlo prvi Dan zahvalnosti, tako počinje tradicija zahvalnosti proslave.
John Hanson, prvi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, izjavio zahvalnosti kao nacionalni praznik u spomen na pobjedu od trinaest kolonija tijekom britanske vladavine. 1863, Abraham Lincoln, šesnaestog predsjednika SAD-a, proglasila je prošlog četvrtka u studenom se obilježava kao Dan zahvalnosti.
Znate li Dan domovinske zahvalnosti nije potpun bez puretina recept?

0 comments: