Hair Pleter Tehnike

Posted by sorav at 04:44

Sunday 30 October 2011

Hair pleter je drevni umjetnosti, čija povijest datira gotovo 3500 do 4000 prije Krista. Smatra se da je ovaj drevni frizuru nastao u starom Egiptu i zapadnoj Africi. Danas, pletenica frizura su popularan izbor za muškarce i žene, jednostavno za ljupkost i eleganciju. Ovisno o stilu izabrao, kose tehnike pletenice se u rasponu od jednostavnih do relativno komplicirano, kao iu slučaju obrnutog francuske pletenice. Ovdje su neke savjete kako da pletenica kose i stvoriti klasični i raskošnih frizura pletenicu.
Hair Pleter stilova i tehnika
Hair stilova pletenice mogu varirati od jednostavnih engleskog pletenice na više komplicirano one poput francuskog pletenice, riblji rep pletenice i trendy afričke pletenice stilova. Tako, ovisno o vrsti pletenica koju želite stvoriti, tehnike mogu znatno razlikuju. Međutim, bez obzira kose pletenice dizajna koje ste izabrali, za njegu kose važan je i vaše kose mora biti zdrav i dobro hidratizirana da biste dobili željeni izgled. Ako je trenirao na suhom i krhki kose, kosa može uzrokovati pleter hair lom. Stoga, pobrinite se da vaša kosa je čista i dobro hidratizirana. Također bi se bez poteškoća pomoću dobro češljati. Ako je potrebno navlažiti kosu pomoću vode ili koristiti proizvode za njegu kose kao lak za kosu, gel ili uređaj kako bi je glatkom i rukovanje.
Jednostavno Engleski Pletenica: Kao što ime sugerira, ovo je možda jedan od najjednostavnijih pletenicama napraviti. Za ovaj, prvi češlja kosu ispravno pomoću širokog nazubljenim češljem. Uklonite sve poteškoća i napraviti kosa glatka kao što je više moguće. Tada dio vaše kose na tri jednaka dijela, tj. desna ruka dijelu, a lijeva ruka sekcije, a srednji dio. Stavite svaki od desne i lijeve dijelovi kose između kažiprst i palac svake ruke. Sada, početi s desne strane sekciji ili aktivnost tako da je prijelaz preko srednji dio kose, tako da je sada ona postaje srednjem dijelu. Ili da ga na drugačiji način, preko srednjeg dijela kose ispod desne ruke sekcije, tako da postane dio desne ruke. Sada je na prijelazu lijevom dijelu kose se prešli preko srednjeg dijela. Na taj način, ponovite postupak sve dok pletenica postiže poželjnu duljinu. Sada ga vezati uz komad gume ili jedan rep vlasnika.
Francuski Hair Pleter: Francuski hair pleter je malo komplicirano, no njegov elegantan izgled i zamršen dizajn i stil dobro je vrijedno truda. Za stvaranje francuski pletenica, uzeti mali dio kose na vrhu na glavi ili krunu. Napraviti tri jednaka dijela i započeti s desnom dijelu. Križa ovom dijelu kose nad srednjem dijelu, nakon čega prelaze na lijevoj odjeljak na isti način. Sada povucite mali dio kose na desnoj strani i dodati ga na postojeći desna ruka sekciji. A zatim prelaze ovo pravo ruka dio nad srednjem dijelu. Na isti način, uzeti mali dio kose na lijevoj strani i dodati ga u postojeće lijeve strane dijelu, nakon čega se prijeći preko srednjem dijelu. Na taj način, proces se mora nastaviti dodavanjem noviji i noviji sekcija na oba strana i onda ih prijelaz preko srednjeg dijela. Inverzni Francuski pletenica ili nizozemski pletenica se varijanta francuske pletenice, što može biti oformljen čineći male promjene. Ovdje svaki dio kose s obje strane mora biti prešao ispod srednjem dijelu, a ne nad njim.
Riblji rep Pletenica: Ova pletenica dobio svoje ime za stvaranje pletenica koja izgleda kao rep od ribe. Za izradu pletenica, uzeti mali dio od kose na kruni, i to podijeliti na dva jednaka dijela. Sada križ s desne strane dijelu preko lijeve ruke sekciji. Iz ovoga točka postupak podsjeća na francuske pletenice, tj. morate uzeti mali dio kose na desnoj strani i dodati ga na postojeći desna ruka dijelu, nakon čega ona mora biti prešli preko lijeve ruke sekciji. Sada ponovite postupak za lijevu stranu podizanjem vrlo mali dio kose i da ga dodate na postojeće lijeve strane sekciji. Križa ovaj lijevom dijelu iznad desne strane sekciji. Ponovite ove upute kako bi zaista zadivljujući pletenica koja izgleda kao riblji rep. Ako želite učiniti ga privlačnijim, a zatim krasiti uz vještački dijamant nakita ili ukosnice.
Afrička Hair Pleter Tehnike Postoji nekoliko različitih vrsta afričke tehnika hair pleter, ali cornrows su jedna od najstarijih i najpopularnijih pleter tehnika za crnu kosu. Evo, kosa mora biti podijeljen u dva dijela. Uzmi mali vlasi kose u jednom dijelu i opet podijeliti ove u tri jednaka dijela. Sada početi s lijeve cjedilu tako da prijelaz ispod sredini cjedilu. Onda, uzeti cjedilu na desnoj strani i prijeći na temelju srednjeg cjedilu. Kao što rade dolje pletenicu, ne zaboravite dodati nove kose na sredini cjedilu u svakom trenutku. Ponovite isti postupak za svaku dionicu kose. Cornrows može stvoriti zaista trendy i jedinstvena crna frizura, ali može uzeti puno put.
Možete napraviti različite fantastične frizura čineći puno eksperimenata s različitim tehnikama hair pletenice. Hair pleter je evoluirala kroz stoljeća, uključujući i neke vrlo komplicirane i zamršene dizajna da postane trend svijet mode.

0 comments: