Bijela tinta Tattoo

Posted by sorav at 12:15

Friday 21 October 2011

Bijela tinta tetovaža nije ništa drugo nego čarobnu štapić za one koji, iz nekog razloga ne smiju graviranje tetovaža na svom tijelu. Uobičajeni tetoviranje proces uključuje prvi korak graniči tetovaža sa crnom ili tamno konture i onda tetovaža je ispunjen različitim bojama. Međutim, to nije slučaj i sa bijelom tintom tetovaža i cijeli postupak se provodi pomoću bijele tinte tijekom.
Više About tetoviranje u White Ink
Kada se bijela tinta tetovaža svježe je učinio, da je komad kože izgleda silovit i otečene, jer, igla mora biti umetnuta duboko u kožu za djelotvorno tetoviranje. Nakon krpa liječi, dizajn može vidjeti očito, kao što izgleda lakši od stvarne boje kože. Postoji pretežna debata o bijele odijela tinte tetovaža koja kože tonirana ljudi najbolje. Neki nagađaju da bijelom tintom tetovaža izgleda najbolje na ljude s blijeda koža dok neki tvrde da izgledat će živopisan na tamno obojena ljude. Ponekad, bijela tinta curi iz kože jasno ukazuje na to da koža ima odbacio tinte tip i to je nemoguće dobiti bijelu tinte tetovaža na tom mjestu ikad ponovo. Bijela boja je deblji od normalnog tetoviranje tinte.
Drugi važan čimbenik koji treba uzeti u obzir prije imaju bijele tinte tetovaža, umjetnik koji će to radiš. Uvijek je bolje provjeriti njegove prethodne evidencije ili odjaviti s njegovim nedavnim klijentima koji su dobili bijele tinte tetovaža učinio. Možete dobiti priliku svjedočiti svježe učinio tattoo taj umjetnik. To će vam pomoći da shvaæao potencijal umjetnik i istovremeno, će vam dati neke ideje o dizajnu želite. Dok je umjetnik crtanjem tetovaža, provjerite matrica koja će se koristiti. Ponekad, bojama iz šablone može ometati iglom tako, mijenja bijelom tintom na neke druge boju i uzrokujući neželjene ishoda.
Bijela tinta tetovaža je odličan izbor za one koji ne mogu imati tamne tetovaže zbog određenih ograničenja kod kuće ili na radnom mjestu, ali želim tattoo nešto suvislo sjećanja radi. Poznata hollywoodska glumica Lindsay Lohan ima jedan takav bijelom tintom tetovažu na desnom zapešću da kaže 'disati', koja je svojevrsni podsjetnik za nju o njoj astme stanju.
White tinte tetovaža ne izgleda osvjetljeni našto ispunjavanja novo, sepak nakon određenog vremenskog razdoblja, ovisno o koliko dobro tetovaža je preuzet njegu, bijelom tintom tetovaža can izblijedjeti daleko, dajući dojam prisutnosti ožiljak označiti na tom mjestu . Ponekad, čak i tetovaža dizajn koji izgleda kao ožiljci izgledaju impresivno dok je u drugim vremenima, oni okrenuti različitih boja, posebno žutu, ako je izložen sunčevoj svjetlosti višak. Ova promjena u cijelosti ovisi o mjestu tetovaže i koliko dobro tetovaža skrb upute su slijedili.
Bijeli tinte tetovaža općenito zabludi kao tamno / crna svijetlo tetovaža. Dopustite mi jasno ovom trenutku da je bijela tetovaža nije crne svjetlosti i ne svijetle pod UV svjetlom. Bijeli tinte tetovaža izgleda k'o oziljak oznaka koja došlo iz izgorjeti ili ozljede. Mala i plemenske tetovaže može izvrsno nacrtana koristeći bijelom tintom. je crtež u pravilan dizajn i uzorak može zapravo naglasiti njegove originalnosti snažno. Dakle, dobili bijeli tattoo ink još danas i uživajte iskustvo tetoviranje.

0 comments: