Klima uređaji Održavanje Savjeti

Posted by sorav at 13:53

Wednesday 19 October 2011

Danas, korištenje klima uređaja je na ustati, kao temperatura je ogromna dan nakon dan. Ljudi koristiti ih na najvećoj kada je potrebno, ali nemojte uzeti pravilnu brigu o tome u off sezone. Ako želite da vaš klima uređaj da se u rad države i imaju trajan život, koje je potrebno poduzeti neke mjere opreza u pogledu njegovog održavanja. Ako to nisu održavana ispravno, ona može postati izumrla, i koji može napraviti ćete potrošiti značajnu količinu novca na popravke. Klima održavanje je jednostavan zadatak obavljati, i također važan jedan. To ne samo će povećati radni vijek AC ali također će držati držite na vašem struju.
Prije nego nakon bilo kojeg klima uređaj savjeta za održavanje, uvijek pročitajte upute za upotrebu pažljivo. Proizvoda sadrži upotrebu potrebno održavanje informacije proizvođač, što će omogućiti da shvatite o važnih dijelova i komponenti klima uređaj. Nakon ste dobro informirani o sve komponente, održavanje je samo sljedeći korak naprijed.
Filter zraka Zamjena i termostat temperature
Make it pokažite na zamijeniti filtar zraka kao po preporuke daje proizvođač u proizvodu priručnik. Više jeftin filtra, češće morat ćete ga zamijeniti. Postoje neke filteri koji bi trebali biti očišćen jednom mjesečno ili četvrtine. Održavati termostat's razini konstantnoj temperaturi, bez obzira vas bude kod kuće ili ne. Ako temperatura je isti stalno, zrak uređaj moraju raditi manje pružiti hlađenja. Tu je i zajedničke misconception među nekim ljudima koji termostat je temperatura bi trebala biti povećana prilikom izlaska iz kuće. Ako je to učinjeno, AC će morati konzumirati više snage ohladiti sobi.
Hlađenje Svici i Air Vents
Uvjerite se da su hlađenje zavojnice očistiti i provjeriti jednom u godini. Oni svibanj biti čistiti stavljanjem vodom na koristeći ih tlak. Ali pobrinite osigurati da uređaj isključen dok radite tako. Također budite sigurni da je neka vrsta upijajućih zaštite prisutan je pod povratnog zraka odahnuti. Ako klima uređaja nisu u dobro-čuvaju države, voda svibanj izaći ovih zraka vents.
Kompresor
Kompresor komponenta također treba držati podalje od prašine i prljavštine. Vi svibanj koristiti crijevom za vodu za dobivanje osloboditi od prašine. Time, omogućite protok zraka raditi više ekspeditivno diljem hlađenja peraje o komponenti. Kada AC nije potrebna, kao u zimi, jednostavno pokriti kompresor s krpom što će spriječiti prašine iz gomilajućim. Možete čak trebate ispitati ako crijevo veze imaju Leaks, a kondenzata cijev je mogućnosti odvod slobodno.
Provjerite da li su klima ploče pijan čvrsto. Ako oni nisu, jednostavna svezati vijke. U slučaju prozoru ACS, to je preporučeno da ih uklonite kad niste potrebni za mjeseci. Window ACS su trebali biti pozicionirani prozore koji su najmanje izloženi izravnom suncu. Oni koji su smješteni u hladu potrebno manje energije za učinkovito funkcioniranje. Vi svibanj koristiti biljke ili grmova za sjenčanje AC, ali osigurati da oni ne blokiraju protok zraka.
Uz svim tim klimom održavanje savjete, trebali biste također dobiti klima provjereni i pregledao profesionalna tehničar s vremena na vrijeme. odrzavanje dobro jednostavno će rezultirati u manje troškove popravka i razumne struju.

0 comments: