Napiši Living Will

Posted by sorav at 08:05

Wednesday 26 October 2011

A opozivi Živi će je važan dokument koji bi mogao ispasti da se odgovor na život i smrt situaciji. Živi će također poznat kao medicinska Advance Direktive. Sve u ovom svijetu je prolazan. Times stalno mijenja i osobu koja se nalazi u ružičastoj zdravlja iznenada može biti hospitaliziran i život na životu podršku. Pod takvim okolnostima, kada je smrt neizbježna smrt ili je bolje nego patnja, Živi će pokazuje se vrlo korisnim.
Ako ste živjeli život pod vlastitim uvjetima, pa je svoje pravo izabrati smrt zbog medicinskih tretmana da kašnjenje je siguran smrt. Vaše je pravo da sudjeluje u zdravstvu odluke o vašem životu. Pišete živi će vam pomoći uštedjeti vaše volio one iz donošenja odluka bolan. Najbolji primjer življenja volja može se dati bivši američki predsjednik Richard Nixon. Gospodin Nixon je patio od teškog moždanog udara koja je uzrokovala nepovratno oštećenje mozga. Mogao bi preživjeli žive na respirator u vegetativnom stanju. Gospodin Nixon je imao pripremljen dnevni volja za sebe, that usmjerena liječnici pustiti ga umrijeti prirodnih i miran smrti. Pokojni predsjednik je postavio primjer za mnoge Amerikance koji mogu odlučiti za jedan dnevni volju za sebe.
Što je Living li?, Živi će i povjerenje su često zbunjeni. Živi povjerenje se koristi za transfer vlasništva korisnicima. Živi će vam pomaže odlučiti tijek liječenja koje treba poduzeti da bi vas živ podršku sustava, koji uključuje umjetno dobili prehrane i hidratacija. Živi će stupiti na snagu kod terminalno bolesnih pacijenata ili onih u trajno nesvjesnog stanja svijesti ili svjesne, ali pate od nepovratnog oštećenja mozga.
Kako pisati Living Will, Kada želite da živi će, trebate slijediti određene korake. Ovi koraci kako bi Living Will su potrebne u izradi zvuka medicinski Living Will koje će biti korisno pod neizbježan uvjetima. Prvi je korak u pisanju Živi će uključuje razmišljanje svih vrsta situacije i skrbi koja može doći do. Medicinski živi će postaje tvoj glas kada se ne može govoriti svoje mišljenje. Sljedeće stvari koje treba uzeti u obzir i uključeni prilikom pisanja dnevnog volje. ; Okolnosti: Morate navesti sve točne okolnosti u kojima vam svibanj ili svibanj ne želite primati medicinsku njegu. Možete zatražiti za ublažavanje boli i smanjenje produžuje život postupke.
Ventilator: A mehanička pumpa koja će vam pomoći da dah kada prestaje dah na svoju vlastitu. Možete navesti i kad pišete dnevni će da li vam svibanj ili svibanj ne želite živjeti s pomoć mehanički aparat za disanje.
CPR: U mnogim slučajevima, Kardiopulmonalna reanimacija pribjegava, ako srce prestaje pumpanje. To je učinjeno kako bi u mozgu mrtvih osoba živa. Možete uključiti klauzulom tijekom pisanja dnevnog odnosno kao zasebna samostojećih kao, "Nemojte oživljavati 'Redoslijed.
Umjetno hranjenje i Intravenska fluida: Umjetna ishrana i intravenska tekućine daju pacijentu pružiti nutrients i spriječili dehidraciju. Možete odbiti se napaja pomoću cijev koja prolazi kroz nos u želudac odnosno kirurško umetanje cijevi direktno u želudac. Također možete zanijekati unos prehrane i hidratantna mjera koji će biti isporučeni putem infuzije cijev. Možete čak i odrediti koliko dugo i kada ste željeli primati umjetno hranjenje i intravenske tekućine. : "Ovo su neke primjeri različitim okolnostima i situacijama koje se mogu spomenuti kad pisati svoj dnevni volje. Kada bi živjeli će, trebate konzultirati svog liječnika u vezi s vašim odluke i medicinskim pitanjima koje je potrebno da se spominje u zdravstvenom dnevni volje.
The sljedeći rasprava što trebate napraviti je sa svojom obitelji u vezi s pravnim dnevni volje. Trebali bi shvatiti želje svoje obitelji i slušati njihova mišljenja. Trebali biste svaki od složiti s odlukom, da, u vrijeme potrebe postoje sukobljene dvije strane. Također možete uključiti vaš svećenik u tom procesu odlučivanja.
Državnog Kopija Living Will, svaka drzava ima set pravila i smjernice u svezi s pravnim Živi će u skladu s odgovarajućim državnim zakonima. Trebali biste dobiti države živi činit će iz državnog zdravstvenog odjela, lokalne bolnice ili liječnika. Vi svibanj također imenovati odvjetnika da vam pomoći pripremiti pravni Živi će i posljednja volja da su u sprezi. Ako premjestite iz jedne države u drugu, vi svibanj morati ponovno podnijeti molbu za novi medicinski Living Will, jer ne postoji nacionalizirana standard.
Jednom kad je vaš život će medicinske obrasca, pobrinite se da ne propustite na bilo kakve dodatne ili specifične želi trebate napraviti. Nakon pisanja Živi će obrazac, potpisati i dobiti svjedočio skladu s vašim državnog zakona. Nakon što se obrazac završen, napravite kopije Živi će te ga dati na svoj članovi obitelji, liječnici, odvjetnici i zadržati kopiju svoje važne radove.
Health Care Punomoć; Moć zdravstvene zaštite odvjetnik pomaže vam odrediti nekoga od povjerenja da bi medicinske odluke u vaše ime. Ova situacija nastaje kada se bez svijesti ili ne može uzeti medicinske odluke, zbog bilo kojeg razloga. Osoba imenovan kao Health Care punomoć je poznat kao 'agent'. Agent je važan dio pravne Živi će, kao što je ta osoba koja će se vagati sve pro i kontra od liječenja i napravite aa odluku na temelju svoje želje.
Vašu odluku da napiše Živi će dokazati da će biti blagodat za vas i svoje najmilije. Iako molim te nikad ne bi jednog potreba. Ali ako je to potrebno, bit će vam na lakoću da će se stvari biti opremljene po želji. Morate držati ažuriranju živi jer će medicinske tehnologije mijenja i napreduje u svakoj minuti. Živi će vam pomaže umrijeti s dostojanstvom, kada je to potrebno.

0 comments: