Vrt vjenčanje prijem ideje

Posted by sorav at 23:34

Thursday 13 October 2011

Vrt vjenčanja su veliki izbor za mnoge razloga: priroda je veličanstven i zahtijeva malo uljepšavanje, većina vrt prostorima može primiti velike skupove, i oni su jeftinije unajmiti nego unutarnji ballroom. Vaša lokacija opcije rasponu od vrlo vlastitom dvorištu, javni gradski park, ili na privatni posjed ili vrt. Dok je Vaš vlastitom dvorištu je dobar izbor za opuštenu, domaću atmosferu pruža, privatno zemljište je super za privatnost i krajolika, ali ako cijena je faktor, možete napraviti javni park raditi previše. Jedini nedostatak ovdje je mogućnost strancima waltzing i snacking na predjelo. Iako je svaka venue dolazi sa svojim prednostima i nedostacima, jedan naselili na je obično onaj koji se uklapa u proračun i caters za prostor zahtjevima. Jednom kad je vaš prostor je odlučio možete koristiti ove vrt ideje vjenčanje prijem pomoći u stvaranju uistinu nezaboravne prigodu.
Ideje za prijem Garden Wedding
Pokrivenost: Jedan od osnovnih pitanja na otvorenom vjenčanja je mogućnost da cijeli događaj bude fijasko. Vaše rješenje leži u šatoru, a ne samo za zaštitu it pruža, ali za to stvara ambijent. Evo nekoliko vrt vjenčanja savjeti: mjesto vašeg šatora na terenu čak i, po mogućnosti na visokoj razini, instalirati subflooring (šperploča / vinil) ako je teren je neravno, a voda se akumulira nakon tuširanja, i osigurati da ne postoje komunalnih nadzemnih vodova. Dolazeći na veličinu šatora, to će trebati da se na temelju broja gostiju, i da li postoji potreba da se prostor za večeru sjedenje i ples. Svoj šator opcije uključuju tradicionalni kolac šatorima, ili sturdier, premda skuplji okvira šatore.
Rasvjeta: Rasvjeta je još jedan vrlo važan faktor i može dodati romansu na prigodu. Suvremene mogućnost korištenja različitih paleta boja, koji se izmjenjuju tijekom noći. Određene boje se preporuča ovisno o raspoloženju želite stvoriti. Crvene i naranče pružiti uzbuđenje i energiju svojim gostima, dok je blues i purples stvoriti miran, opuštenoj atmosferi, gdje razgovori protok s lakoćom. Ako je vaš fokus je lijepa slika u kojoj dekor i gosti izgledaju najbolje, zlatni i amber tonova će vam pomoći da se to postigne. Za toplinu i udobnost, koristite nijanse ružičaste boje.
Decor: Vrt vjenčanja dekoracije su najbolji ako su minimalne, prirode nudi vam zanosan spreman dekor. Međutim, cvijeće su savršeni kompliment bilo prirodnom okruženju, a može se koristiti kao stolni ili centri suspendiran zajedno s kovrčavom-vrba lopte over ploče. Veliki aranžmane mogu biti postavljeni na postolja i visok engleski vrt stilu urne, između tablica. Latice ruže can be posut in fontane, dolje travnatim prolaze, ili smještena u džepovima tila. Svijeće postavljene cijelom održavaju može stvoriti začarani atmosferu, tako da budu kreativni u načinu na koji ih koristiti.
Other vrt vjenčanje prijem ideje uključuju uspostavu jedne romantične fotografije stol sa slikama parove vaše obitelji (braća i sestre, roditelji, djedovi i bake itd.). Također se može objesiti svečane papir lanterns od grana ili krov krov, i kravatu trake na različitim mjestima, gdje mogu vijore na povjetarcu. Lijepa stolnjaci su važan sastavni dio vjenčanja ukrasa. Use elegantan, kat-duljina pod-stolnjacima, nad kojim možete mjesto prozračna ili čipke tkanina vaših boja teme. Isto tako, vaše navlake za stolice može biti osnovni bijeli, sa komadom čiste tkanine ili saten vezan u luk oko stolicu.

0 comments: