Trgovina Shopping na proračun

Posted by sorav at 10:30

Wednesday 1 February 2012

Trgovina shopping na proračun ne znači da morate kupiti hranu slabije kvalitete. Vi samo morati slijediti neke Štednja savjeta za učinkovito upravljanje novcem. To uključuje pravilno planiranje i realan proračun prije nego što izađe za vaše trgovine shopping. Napravite popis svih onih stvari koje vam je potrebno za doručak, večera, ručak i drugih kućanskih predmeta. U protivnom, može se dogoditi da ste završili kupnje puno neželjenih robe, a bitne stvari su izostavljene. Također je vrlo važno da se staviti na svoj popis dok radite trgovine shopping. Nemojte doći u iskušenje kupiti neke stavke koje nisu tu na popisu. Izbjegavajte uzimajući djecu da trgovine kao i njihove želje možete lako odstupiti s popisa.
Shopping za namirnice na proračun
Neka nam analizirati i raspraviti nekoliko načina na koje vam mogu pomoći u kupovinu za namirnice na proračun. To su uglavnom govori o, ali će sigurno pomoći u trošenju manje učinkovito, ali samo na bitne stvari, dok shopping.
Trgovina Kuponi; Trgovina kuponi mogu vam pomoći uštedjeti stotine dolara iz svog proračuna trgovine svake godine, bez mnogo napora. Možete ih sakupiti od nedjelja novina. Leci su također poslani različitim trgovinama putem pošte. Neke knjižnice davati takav popust kupone za svojim pokroviteljima, stoga možete ga provjeriti da li takav objekt na raspolaganju sa svojim biblioteku ili ne. Što trebate brinuti je da bi trebali prikupljati samo one kupone koji su namijenjeni za stavke koje trebate kupiti. To se često događa da je upravo to pomoći popust možete kupiti neke stvari koje uopće neće biti koristi od vas. Tako puno novaca mogu dobiti izgubiti. Zapamtite ove kupone u torbici tako da ih ne zaboravite kada idete u shopping, a vi ćete dobiti nekoliko freebies i popuste.
Popust Prodaja, ponekad, prodavaonice nude popusti na određene stavke na određeni dan. Ovo je također odličan način za odlazak u kupovinu na proračun. Međutim, koristiti kao popust postrojenja kad god to zahtijevaju i sami prestati iz overbuying stvari. To ne bi trebalo dogoditi da se vozite u trgovinu koja je na daleko udaljenosti od svoje kuće samo kupiti jednu ili dvije stvari se po diskontnoj stopi. Također se obuzdati od kupnje nekih kvarljiva roba u velikim količinama, jednostavno zato što je pronađen po nižoj cijeni. Čak i ako ste ga dobili na jeftini stopa, kada su bacanje trule hrane stavke u smeće, to je rasipanje novca.
Kupnja Bulk; Postoji nekoliko dućana koji daju novac ušteda ponude na ljude koji kupuju u rasutom stanju količina. Možete koristiti ovaj objekt uglavnom kupiti redovne zalihe kućanstva kao što su deterdženti, sredstva za čišćenje, papirnati ručnici, itd., i za ne-pokvarljivu hranu kao što su žitarice, grickalice, konzerve predmeti i sl. Izbjegavajte kupovinu one stavke koje nisu potrebni u velikim količinama. Na primjer, ne postoji točka senf kupnju za narednih pet godina, samo da koristi popust. To će biti bolje ako vam boravak daleko od kupnju kvarljiva roba poput smrznute hrane na prodaju. Većina vremena, pohranjuje ih staviti na prodaju kad im je datum isteka se približava. U tom slučaju, kupnji višak koji ne možete svršiti prije ugovorenog isteka roka će otpad neki novac od tvoje umjesto spremanja.
Usporedite cijene; ​​Za to morate uložiti neki dobar iznos od vrijeme u shopping za namirnice. Odaberite pet različitih prodavaonica u vašem području. Kupnja trgovine stavke od svih njih jedan po jedan kako bi saznali koja trgovina može dati najviše vrijednost za svoj novac. Također morate uzeti u obzir lokaciju trgovine. Ako dućan koji je na dugo udaljenost od vaše kuće je dajući vam stvari po nižoj stopi, on svibanj neće biti izvediva opcija. Malo je vjerojatno da vam uštedjeti novac na prodaji ne vrijedi kada ga usporedite s novcem koji ste potrošili na plin.
Još jedan učinkovit način za uštedjeti novac dok radite odlazak u kupovinu na proračun za korištenje novca da kupi. To je zato što kad vidite novca ide iz novčanika, osjećati ćete se kao sebe drži leđa i potrošnje nešto manje. Kada se odlučite za kartice, to je vjerojatnije da ćete završiti trošenje izvan svog proračuna kao što se ne vidi stvarni novac ide u onom trenutku vremena.

0 comments: