Bogato mirisne svijeće

Posted by sorav at 06:39

Saturday 25 February 2012

Romantičnu večeru uz svijeće neće biti potpun bez rasvjete mirisne svijeće. Kako o uređenje unutrašnjosti kuće za poseban događaj s prekrasnim pogledom na svijeće koje dolazi s izazivački mirise?
Upotreba svijeće je povezana s mnogim kulturama i religijama. Danas, bogato mirišljave svijeće su popularan izbor za njihovu miris i estetsku vrijednost. Oni su izvrsna dar ideju za bilo kakvu posebnu prigodu. Prednost bogato mirišljave svijeće nad normalne mirišljave svijeće je da oni mogu maska ​​neugodan miris oba zatvoreni kao i vanjski. Također, miris ostaje za dulje trajanje čak nakon svijeća je gasi.
Bogato mirisne svijeće dolaze s raznih aroma, koji su slični parfema. Neke od najčešće koriste mirise su cvjetni (ruža, lavanda, jasmin, gardenija), drvo (palme, hrast, cedar, Moss), vanilija, voće (limun, trešnje, jabuke, dinje), itd. Za ljude koji vole miris svježe pivo kava, tu su i mirisne svijeće sa aromom kave. Tu su i bogato mirisne svijeća mirisi Popcorn i bubblegum. Jedan mogu odabrati od bilo od ovih opcije za savršenu namješavanja s ukras, sezona i tip prigodu.
Bogato mirišljave svijeće različitih oblika i veličinama su dostupne u tržištu. Neki od sorti su mirisne jar svijeće, mirišljave ukrasne svijeće i mirisne gel svijeće. Prekrasna dizajnira su napravljene na svijeće kako bi ih gledati više stilski.
Bogato mirišljave svijeće također su važan opciju za aromaterapiji (korištenje eteričnih ulja ili aromatskih spojevi u liječenju), koja postaje vrlo popularan posebno u zapadnim zemljama. Postoji niz aromaterapija svijeće, mirisna s posebnim eteričnim uljima da služe svrsi.
Upućivanje bogato mirišljave svijeća nije teško uvjetom da trebaju biti strpljivi tijekom procesa izrade. Jedina stvar je kombinirati adekvatne količine voska, boja i miris ulja. Let's pogledajte korake o tome kako napraviti svijeće s mirisom po Vašem izboru. ; Trebat ćete 500 grama soja voska (odbojak obrazac), 30 ml bogato mirisnim etarskog ulja (odaberete Vaš poželjno miris), jednu čašu (veličini i obliku kao po Vašoj želji), voska bojom i debeli pamuk fitilj. ; Prvo, staviti soja vosak u tavi i topline na srednjim plamen do vosak topi potpuno. ; Sada, dodajte eterično ulje i vosak dye u tavi. Umiješajte smjesu kontinuirano tako da obojeni i ulje dobiti apsorbirana u soje vosak. ; Za fiksiranje fitilj u staklu, mjesto fitilj u centru i prelijte malo iznos tekućim voskom. Pričekajte dok vosak učvršćuje. Zadržati fitilj u centru, vezati drugi kraj fitilj na olovku i stavite ga preko stakla. ; Sada, prelijte tekućim voskom popuniti gore stakla. Dopusti vosak bi se zgusnuo, ona svibanj uzeti vrijeme, kao i po veličini stakla. ; Konačno, trim fitilj na oko polovine inča. Možete svjetlo mirisne svijeća i uživajte bogatom miris. ; Bogatstvo mirišljave soje svijeće su zdraviji od parafin-ili nafte-temeljen svijeće. Soja vosak opeklina hladnije i je biorazgradiv. To je lakše očistiti od soje vosak od parafina, može se oprati soja vosak sapunom i vodom. Soja svijeće su također najbolje alternative za one ljude koji su alergični na nafte na bazi svijeće.
Bogato mirišljave svijeće su savršeni za kićenja božićnog ili stranka Novu godinu. To je najjednostavniji način ukras i istodobno, uživajte bogatom miris. Možete pokupiti bogato mirišljave svijeće dobrog dizajna i dekorativnih candleholders stvoriti prekrasan nezaboravne trenutak.

0 comments: