Vjenčanje Ideje boja

Posted by sorav at 03:07

Tuesday 21 February 2012

OK Dakle, znam da si bio idući u cijelom gradu (ili možda, čak i država) kako bi pronašli sebe savršenu vjenčanicu. Bridesmaids 'okovi su opremljene i mladoženja (koji je, kao i obično, clueless) ima lijep smoking. Vi ste odabrali mjesto i finalizirani izbornika. Bar će imati sve potrebne pića i raspored sjedenja je besprijekoran. Vi napokon su uzimajući odgovor na pitanje kada ću se vjenčati?. Ali, draga moja, još uvijek je potrebna pomoć sa shemom boja vjenčanja. To je razlog zašto ste ovdje, zar ne? Ne brinite, ja sam ovdje da vam pomogne (zato što ste se tako vrlo poseban za mene!) s nekim velikim vjenčanje sheme boja. Ove boje sheme trebaju biti uključeni u vjenčanje pozivnice, navlake za stolice, zavjese, porculan, cvijeće, stolnjaci i vjenčanje probe (dobro, probe nije obavezan). Pročitajte više na vjenčanje ideje cvjetnih aranžmana i vjenčanja probe večera ideje.
Ja nisam jedan za tradiciju i rutinu. Ipak, mi ćemo raspravljati redovne i tradicionalne vjenčanje ideje shemu boja kao i neke nove i one nekonvencionalne. Obojica dodati ljepotu na planiranje vjenčanja. Tako ćemo početi?
Vjenčanje Ideje shema boja # 1; Ok ćemo početi s najviše klasične i šik vjenčanje shemu boja, primjerice - sve bijelo! To je prekrasna i postavlja klasa apart. To može gel s bilo kakvom izbornika, svečanosti i vjenčanja temu. Da ne spominjem, to je vrlo laskavu za mladenku, kao dobro. Dapače, to može imati vrlo biserno pogledati i na ovoj pozadini, mladoženja je crno Tux će izgledati puno bolje! Možete povući u vezice i satena i zavjese i baloni! Vjerujte mi, to može biti konvencionalni, ali to svakako izgleda prekrasna!
Vjenčanje shema boja Ideje # 2; Sada smo došli do shemu boja koja teče duž iste linije - Sve Pink! Da, to je vrlo popularna i izgleda da daje je za umrijeti! Ne, vaše svečanosti neće izgledati kao marshmallow i vi nećete morati nositi ružičastu vjenčanicu! Pink je boja koja nadopunjuje sve ostale, a to je kvaliteta ono što banka na. Boja roza će dati cijelu mjesto vrlo nevino i slatko izgleda. Usred toga, vaše ljubavi jedni za druge će izlagati to čistoće! Pročitajte više na vjenčanja.
Vjenčanje shema boja Ideje # 3, sljedeći je sve vrijeme omiljeno minski - nijanse ljubičaste! Da, ljubičasta je boja božanstvenosti i kreativnosti. Dapače, to izgleda predivno. Možete imati različite nijanse ljubičaste na vaše pozivnice, zavjese i stolnjaci. Bottom line, bogate i carski izgled ljubičasta će progutati vjenčanje i dati ga od svijeta, pogledajte i iskustva. Nije li to upravo ono što tražite? Pročitajte više na pozivnice za vjenčanje.
Vjenčanje shema boja Ideje # 4; Sada, ovaj sljedeći vjenčanje sheme boja ima izgled koji je za umrijeti-bijele i crvene! Da, crvene ruže na bijeloj pozadini. Bijela se zalaže za čistoću i crvena za ljubav. Ima li boljeg načina da se proglasi svoje ljubavi jedni za druge i da se dovede zajedno u čistoći braka. Više tako, možete imati prekrasna bijela i crvena cvijeća u svoj buket. Da, to je malo clichéd. Ali onda, neki od vjenčanja ljepota leži u klišeje, zar ne?
Vjenčanje shema boja Ideje # 5; Sada smo došli do nekonvencionalni stil - crna i siva! Ne, ja ne govorim o vjenčanju Halloween temu. Ali možete imati vjenčanje ceremonija ili otvoriti plaže vjenčanje. U tom slučaju, crna i siva može dokazati da se velik plaže vjenčanje shemu boja. Ne vrlo često koristi, ali to radi. Bijela vjenčanica i transparentan čaše za vino, bijeli i crni smoking i bridesmaids 'haljina. Možete li zamisliti i vidjeti kako velik da će sve izgledati?
Vjenčanje shema boja Ideje # 6, drugi shema vjenčanje boje koja stvarno radi čuda za plažu tematskim vjenčanje je ocean hues. To je plava i sve njene nijanse u zelenom. Ova tema vjenčanja boja ima vrlo osvježavajući efekt i mami. Nemojte ići na redovite vjenčanje ruhu ovdje, ići za više udobnosti temelji ruhu. Mladenka može imati cvijeće u svoju kosu i pića može biti serviran u kokos školjke. Boy! To bi trebalo biti zabavno! Pročitajte više na plaži vjenčanje ruhu.
Vjenčanje shema boja Ideje # 7; zadnji od mojih omiljenih vjenčanje boje teme ideja je Burgundiju i Emerald. Da, oni su kontrastne boje. No, ova boja teme utvrde poput milina za zimske svadbe. Svjetlina i boje će naglasiti svu sreću da će biti osjećaj na dan. Dapače, neka je to lice, nevjesta i mladenka haljina će izgledati odlično u takvoj atmosferi.
To su bili na vrhu 7 wedding shemu boja ideje. Ali ne zaboravite, uvijek možete improvizirati. To je vaše vjenčanje, a vi odlučite! Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Sve najbolje!

0 comments: