Jahanje Travnjaci kosac: Baterije, remenje i motora

Posted by sorav at 00:05

Monday 20 February 2012

Kosilice osigurati lak način za održavanje travnjaka. Ovi alati su dizajnirane za rezanje trave na željenu razinu. Vožnja kosilice are snažan vrt Oprema i zabavan za vožnju. Košenje vaš travnjak travnjak mowers postaje jednostavan zadatak. Jahanje travnjak kosilice su vrlo korisne i uštedite znatnu količinu energije i vremena provedenog u dvorište rada. Za veliki travnjak, jahanje kosilicu je najbolji izbor. Cijene ovih strojeva variraju od $ 1100 do $ 6500.
Jahanje Travnjaci kosac Baterije; Svi jahanje kosilicu baterije proizvedeni od strane različitih tvrtki punjive. To ne znači da će trajati neograničeno razdoblje. Većina jahanje kosilice baterija trajati oko 5 godina. Bitno je kupiti kvalitetne baterije kako bi držati tvoj kosilicu trčanje glatko. Baterija Zamjena je bitna kada ste često lice poteškoće u pokretanje kosilice. Prije kupnje te biti jahanje baterije kosilice, potrebno je razumjeti različite vrste baterija dostupne for kosilice.
Olovnih i nikal kadmij su dva tipa baterija, svaki sa svoje prednosti. Međutim, mnogi vole nikal kadmij baterije jer oni su više izdržljiv i osigurati bolje performanse. Ovih baterije može raditi na bilo 6 volti ili 12 volti. Znati koji tip akumulatora je pogodan za vaše kosilice, možete konzultirati vlasnika priručnika. Najpopularniji robnih marki u kosilicu baterije su Toro i Snapper. Provjerite jamstvo pojedinosti baterije i provjerite je li ga kupiti od znan proizvođača. Najveća prednost korištenja baterije kosilice je da su ekonomski i puno mirniji od plina powered kosilice.
Jahanje Travnjaci kosac pojasevi; jahanja kosilicu dolazi s tri trake koje se nalaze na kosilicu. Na vrhu najviše pojas naziva pojas snage uzlet. To je pojas snage spojka koja kontrolira kvačilo. Donji pojas, također poznat kao sjenica pojas, aktivira oštrice za rezanje trave. Iako je jahanje kosilice pojasevi su izdržljiva, oni imaju tendenciju da brzo istrošiti zbog izloženosti na okoliš. Ovisno o korištenju, oni mogu ispucati, nakon nekoliko sezona. Zamijeniti remen na kosilici, uklanjanjem kosilicu će biti vrlo korisno. Ponekad jahanje kosilice vibrate neobično kada se u rad. Oštećeni ili uvijena traka je često uzrok prekomjerne vibracije. Dakle, prije nego što počnete košnja, saznati jesu li pojasevi su u dobrom stanju i preusmjeren ispravno. Provjerite sve pojaseve pažljivo pukotina ili suze.
Jahanje Travnjaci kosac motora; Snaga motora je najvažnije kriterije kada je riječ o kupnji jahanje kosilice. U slučaju vaše dvorište ne više od jutra, a zatim biste trebali odabrati motor koji ima najmanje 14,5 konjska snaga. Motorom sa konjska snaga između 14,5 i 16 je idealan ako je područje oko 2 hektara. Stražnji motor jahanje kosilice uz niske konjska snaga su dobar izbor za domove koji imaju velike travnjaka.
Baterije, motor i pojasevi su glavni dijelovi jahanje kosilice, pa je njihova popravak i održavanje ne treba zanemariti. Za neometani rad jahanje kosilice, neophodno je da bi ove dijelove u dobroj formi.

0 comments: