Da slikam Interiors: birate boju Kombinacije

Posted by sorav at 02:50

Friday 10 February 2012

Planiranje interijeri dom ili komercijalne mjesto je od najveće važnosti stvoriti atmosferu blagostanja. Se boje za interijere imaju utjecaj na naše podsvijesti um. Svaka boja ima izravan odnos na način na koji se osoba osjeća i reagira. Isti teorije su zaposleni u boji psihologiji i interijera projektiranje. I to je očigledan jedan uvijek bi želite odaberite boje koje stvoriti ugodnu osjećaj tijekom dana i noći.
Izabrati pravo boja kombinacija je osnovni korak za slikanje interijera. Vrsta boja odabrana uvijek treba pomiješati s drugim, naravno. Jedan može čak eksperiment u smislu nadopunjavanja boja i pronaći nove varijacije. To može učiniti igranje okolo s različitim tonovima i nijanse boja. Postoje mnogi čimbenici jedan bi potrebu razmotriti za unutrašnjosti kombinaciju boje boje. Ako se pitate kako bojati svoj interijere, neka's pogledajte na neke vrijedne savjete razumjeti važnost boja selekcije.
Biranje odgovarajućoj boji kombinacije slikati interijere
Studija dojam boje. Ovo je prvi svega stvar trebate učiniti. Znati o učinak boja, trebate znati kako boje će izgledati u varirao intenziteti. Ovdje je korisno tip. Vi svibanj boje maleni krpa na zidovima s bojama koje želite koristiti. Sada, studija način tih boja pojavljuju na različitim doba dana. To će vam pomoći da suditi rasvjete i dobiti osjećaj kako je prostor će u konačnici izgledati i vrstu osjećaja da će to izazvati naknadno.
Plan izgled interijera. Dok je odabir kombinacija boja, morate biti svjesni izgled koji su planiranje. Je sobu za djecu ili je za odrasle? Da li žele sofisticirani izgled, ili želiš nešto što je potpuno funky? Vrsta izgleda se odluče za i pomaže odlučiti vrstu nijanse jedno treba da ide za.
Prije nego što boje vaše interijere, Let's pogledajte neke od osnove boje kotača. Ovo su neke od obično koriste boje obojiti interijere.
Žuta: Korištenje žute na zidovima je rekao stvoriti osjećaj dobrodošlicu i topline. Međutim, svijetle nijansu žute svibanj izadju biti prilično pozornost-grabbing. Koristan savjet bi biti korištenje ovu boju u područjima koji primaju minimum svjetlo.
Plava: Ova boja je poznato stvoriti osjećaj calmness. Međutim, plavo kao boja je jako hladno, tako da je poželjno ostaviti ovu opciju za spavaću sobu i korištenje sunčanih boja za kuhinju ili uredski prostor.
Orange: Orange je sama toplo boja i može se koristiti s raznolikom intenziteta. Čisti hladu naranče preporučuje se samo na manjim površinama.
Violet: Ljubičica je vrlo popularan hladovinu za knjižnice i sobe. Ova boja može uspješno koristiti čak za dječje sobe. Kada se koristi u svjetlije nijanse, ona također smiruje osjetila.
Zeleno: Ova boja također poznato stvoriti opuštajuću osjećaj kao plave. Svjetlo hladu zelene smatra idealan za kuhinju područje.
Pink: Pink svibanj ne uvijek biti koristiti za veću površinu ali se može koristiti u lakši tonovima. Svjetlo nijanse roza stvoriti ugodan osjećaj uopce.
Brown: Brown sklon umiriti i je osnovi koristi kada jedan je obličje vanjska strana za toplim bojama sheme. Brown stvara osjećaj topline i preporučuje za mjesta da iskustvo hladno vrijeme.
Grey: Ova boja smatra izvršni boje. Grey može koristiti u različitim varijacije kao podršku za druge boje i je uglavnom koristi za komercijalne interijere.
Crvena: Crvena je snažna boja i može se koristiti u ograničenim načina kako bi se poboljšala izgled sobe. Tamnije nijanse crvene može koristiti stvoriti utješno atmosferu.
Crno: Crno se koristi kada se želi stvoriti fantastične i dramatičan efekt. Iako se crno smatra sofisticiran, ne može se koristiti u većim razmjerima. Naprimjer, specifičan dio zida mogu biti oslikana u crno, koja može poslužiti kao pozadina za fotografije.
White: White smatra se miran boji i je uglavnom koristi za komercijalne mjesta i bolnicama. U novije vrijeme, bijela također koristi u kombinaciji s crnom za dom interijere. Kombinacija bijele s crnim daje elegantni i sofisticirani izgled i može koristiti za dnevne sobe.
Uvijek rade vodeći računa o vrsti namještaja imate u kući ili ured. Možete odlučiti za nijanse prisutan u namještaja. Ako ste još uvijek na kupnju namještaja, onda možete odabrati skladbe koje dobro pomiješati i ravnotežu boje na zidovima. Koristite cool boje za osjećaj mira i spokoj. Cool boje su plava, zelena i ljubičasta. Ako soba biti naslikao je komercijalne mjesto ili blagovaonom, možete koristiti toplo nijanse. Tople boje su crvena, narančasta i žuta. Dark Browns su također korišteni stvoriti toplom okolišu. Pastel nijanse su drugu opciju za ljude koji žele stvoriti osjećaj velikih i prozračne sobe. Nježnom nijansom boje jednostavno odnositi na boja koji imaju veći udio bijele. Cool i toplim bojama mogu pomiješati dobro s neutralnim bojama. Neutralni boja uključuju nijanse crne, bijele i sive. These neutralne boje može se koristiti u modernom kombinacije. Kombinacija cool i toplim bojama svibanj dati visok, kontrastne efekti. U tom slučaju, možete koristiti manje proporcije ni. To će pomoći stvoriti uravnotežen efekt dok slikarstvo sobi.
Unutarnje uređenje može biti ugodna kada imati tvoj osnove izdvojiti. Ako imate dobar osjećaj boja, vi ste dužni da uživati ​​planiranju unutrašnjosti ukras svog doma ili uredski prostor. It's vrijeme ti ubrao palete boja i imaju kapljice s omiljenih bojama!

0 comments: