Rukohvat instalacije - Instaliranje stepenice Rail

Posted by sorav at 15:35

Tuesday 21 February 2012

Svi od nas imaju tendenciju biti zbunjen između stubištem i rukohvatom. Rukohvat, to također poznat kao stepenice željeznički, je bušenih u zid na jednoj strani stubište i druge strane stubišta nosi drugu željeznički koji je fastened izravno na stubište. Mnogi od nas pretpostaviti da rukohvat instalacija je vrlo teško i skupo afera, te je stoga procrastinated. Međutim, to nije slučaj kao rukohvat instalaciju, osobito instalirate stepenice Tračnica je jedan od najjeftinijih i također najjednostavniji home poboljšanje metode. To je zato, ne zahtijeva elaborirati planove, skupo materijal ili teških strojeva. Jednostavna instalacija stepenice tračnica svakako mijenja cijeli izgled stubište. Prije nego što nastavite provedbi stvarnog metode instaliranja od rukohvat, važno je upoznati s nekim terminologies i dizajna odnose na rukohvat instalaciju.
Important terminologies i Koncepti; Newel Post: The newel post je dno-većina post ili stup rukohvat. Mnogi nas teže objesiti naše kaputi i jakne ovog posta čim nailazimo u kuću. Treba također napomenuti da je ovo najvažnija podrška stupu stepenice željeznicom. ; Spindle: The vreteno je skup šipki koji podržavaju rukohvat i nalaze između stubište i rukohvat. ; Dowel: The tiple je okrugli igla koji se koristi umetnuti vretena u stubište. ; Stepenice Stringer: The stepenice nizalac je komad drvne koja se koristi vodoravno podržati tračnice. ; Kako instalirati Rukohvati?
Proces instaliranja stepenice željeznicom, je prilično ravno naprijed ako se koraci metodički su slijedili. Međutim, proces je prilično zamoran tako, oboružajte se s pomoćnikom.
.
Za ugradnju novog stepenice ograde, trebat će vam slijedeće:; Railing sustav kit ili pojedinih dijelova jedne stepenice ograda kao vreteno, ili newel post. Međutim, upravo je poželjno kupiti cijeli komplet. ; Također ćete zahtijevati veliku raznolikost alate poput, bušilice, vijci, i skup vijaka koji su odgovarajućim veličinama. ; Budući da puno drvo rad koji su uključeni u proces instalacije, gorila ljepilo, i tesara ljepilo je potrebno. ; Postupak; Korak 1: Prvi korak u instalaciji rukohvate je ukloniti postojeće. Za to možete koristiti dlijeto i čekić. Budite oprezni i ne oštetiti stubište, dok uklanjanja vretena, te Newel post. Ako rukohvat je pijan na zidu onda biti oprezni dok uklanjanja, kao postoji vrlo dobre šanse da gips ili boje bi dobiti poremećen dok ga uklanjanja. ; Korak 2: Možete ponovno koristiti vretena, ako su u vrlo dobroj formi. Morate jednostavno pronaći odgovarajući newel post i željeznički post koji je prava veličina. Prije uporabe iste vretena, osiguralo li su na pouzdan oblik ili ne. Na isti način možete ponovno koristiti newel post. ; Korak 3: Postavite newel post prvi na prvi korak stubište. Osigurajte post uz pomoć gorila ljepila, vijaka i tipli. Na isti način, osigurati druga osovina cijele rukohvat instalacije. Možda ćete također trebati staviti u nekim drugim newel postova na druge etaže. ; Korak 4: Nakon što ste završili instaliranje newel postove i vretena, provjerite ako su sigurno ili ne. Prvi je korak izuzetno presudna jer uključuje stvarne rukohvat instalacije. Postavite cijeli rukohvat preko vretena i the newel postove. Vijak dolje rukohvat do newel postove. Jednom rukohvat osigurano do newel postove, možete popraviti vretena. ; Korak 5: Najbolji način da se osigura rukohvat za vretena, je vježba potpuno vertikalne rupe kroz željeznički i vretena. Stavite u dugim vijke u ove rupe i zapečatiti ih gore s ljepilom. ; Iako ovaj proces rukohvat instalacije zvuči vrlo lako, teoretski, to je visoko vremena i energije konzumirajući. Slijedeći priručnik i uputama sustavno, dokazuje biti vrlo koristan dok instalaciji stepenice željeznicom.

0 comments: