Ručno oslikane Nail Art

Posted by sorav at 15:44

Saturday 11 February 2012

Nail art je savršeno rješenje za dosadne nokte koji su slikani s različitim nijansama noktiju cakline. Dodavanje neke dizajne na noktima može biti zabavan način kako bi se poboljšala ljepotu noktiju, a također će vam omogućiti da sport prekrasna izgleda noktiju. Ručno oslikane nail art je relativno lakše raditi na umjetnoj ili stick-na noktima, ali uz malo prakse, te ih radi na noktima će dobiti lako. Možete eksperimentirati s puno dizajna i dolazi do nekoliko vlastitih. Što se tiče nail art je u pitanju, nebo je granica za kreativnost. Ručno oslikane nail art može biti učinjeno na noktima, kao i nožni prst noktiju. Dizajna može biti je napravio to kompliment određene prigode ili čak i za svakodnevno trošenje svrhe. Ovdje su neke ručno oslikane dizajna na noktima da bi ste započeli.
Ručno oslikane Nail Designs
Cvjetni Nail Design
Materijal potreban, žbuka, Lak za nokte (bilo tamnu nijansu), Nail art boje ili akril (bijela, zelena i žuta), Striper četka, četka Liner, likovnih pero nail art olovka, Top kaput; Smjerovi
Boja vaše nokte podlogu, ostavite ga da se osuši, a zatim staviti na tamnu nijansu laka za nokte. Dopusti da se osuši, a zatim primijenite drugi sloj i ostavite ga da se osuši. Korištenje liner kist i bijelu nail art boje ili bijela akrilna boja, izvući četiri latice koristeći brišući gibanje u središtu noktiju. Ždrijeb drugog cvijeća na bazi nokta, ili možda pola latica, ovisno o duljini Vašeg noktiju. Između tih latica, izvući slučajnim dugo pomake koristeći striper četkom. Dodajte nekoliko točaka duž duljine pomake. Ispunite središtu cvijeta s jarko žuta točka koristeći žute akrilnih ili nail art boje. Boja neki listovi pomoću zelene boje, oko latice. Nakon što se boja suši dobro, primjenjuju pokrovne dlake i ostavite ga da se osuši.
Snow White Nail Design
Materijal potreban, žbuka, Lak za nokte (obična bijela i jaka plava boja), Nail art boje ili akril (bijeli i električni plava), Silver rhinestones, Striper četka, četka Liner, likovnih pero nail art olovka, Nail art ljepila; vrh kaput; Smjerovi
Boja vaše nokte podlogu i ostavite da se osuši. Nanesite dva sloja obična bijela lak za nokte na cijeli nokat i pustiti da se osuši dobro. Zatim se primjenjuju električne plave nokte nokat, dijagonalno, do pola noktiju i ostavite ga da se dobro osuše. Sada, uzmite bijele akrilne boje ili nail art slikati i crtati tri, pola porcije strelica glave na plavom dijelu. Tada kompletan strelicu glave crtajući druge polovice sa plavom bojom na bijeli dio. Dopustite da se osuši dobro. Korištenje ljepila nail art, staviti srebro vještački dijamant u središtu drugog strelica glavu na svaki nokat, a zatim primijeniti na vrh kaput i pustiti da se osuši.
Swirl Nail Design
Materijal potreban
Žbuka, lakiranje noktiju (bijela, roza i pasteli plava), lakiranje noktiju sa srebrnim blijesak, dotting alat; Liner četkom, Top kaput; Smjerovi
Nanesite sloj žbuke i ostavite ga da se osuši. Nanesite lak za nokte sa srebrnim glitter na nokat savjete i ostavite ga da se dobro osuše. Zatim, koristeći dotting alat, nanesite točku ružičaste na osnovu noktiju, dot pastelnih plave u sredini i bijelih točkica na savjete, jedna ispod druge. Korištenje liner kist, proširila točkice u kružnim pokretima, počevši od pastel plava, a zatim ružičastu, a zatim bijeli. The kovitla treba spojiti dobro i treba širiti na cijeli nokat. Dopusti da je to suho, a zatim primijeniti na vrh kaput.
Pokušajte s ovim ručno oslikane dizajna noktiju s kombinacijom različitih boja umjetnosti i pokušati raznim drugim noktiju dizajna vlastitog. Uživajte!

0 comments: