Kako to Maknuti tepiha Mrlje

Posted by sorav at 04:08

Friday 24 February 2012

Mrlje su uglavnom neizbježna, pogotovo na stvari kao što su tepisi ako postoji puno ljudi unutar kuće. Vi ćete svakako vidjeti barem dvije mrlje od kave ili bezalkoholna pića i čokolade na vaš tepih kada stranka dobiva više. Znate li kako nastaju mrlje? Znate li kako da uklonite mrlje tepih? Pa, neka mi to objasniti na vas. Mrlje se obično formiraju kada se dva materijala različite prirode, fizički ili kemijski međusobno sa svaki ostali.
Mrlje obično dovode do diskoloracije površine na kojima su formirane. Vidjevši neželjene defacement Vaše dragocjeno tepih, pitate kako da biste dobili osloboditi od mrlje? Uklanjanje tepiha mrlje može biti tako teško! Međutim, dopustite mi da vam kažem da to uopće nije teško. U stvari, ona postaje lako kad imate odgovarajuće mrlja uklanjanje materijala i znate kako to učiniti. Čitajte na više znati kako to maknuti tepih mrlja.
Tepih sredstvom za uklanjanje mrlja; U cilju uklanjanja tepiha mrlje, od vas će zahtijevati neke tople vode, dvije / tri rada tkiva, soda za pečenje i vodene otopine.
Proces je vrlo jednostavan. Prvi korak je da se izbrisat umrljana područja nježno s rješenje. Upijajući će apsorbirati rješenje sode bikarbone i vode u mrlju. Zatim, uz pomoć nekih tkiva radova, samo izvadite iz prehrambenih sirovina, zbog kojih je formirana mrlja. Nadalje, dodati oko 1-2 žličice sode bikarbone za toplom vodom i posuti cijelu smjesu na mrlju i ostavite da se osuši oko 5 minuta.
Kako to Maknuti Kava mrlja iz tepiha?; Kava mrlja je najčešći tip mrlja možete vidjeti na tepisima. No, postupak navedene u nastavku pomoći će vam ukloniti da ružna mrlja spoiling ljepotu vašeg tepiha.
Za uklanjanje mrlja od kave tepih, trebate oko tri čiste bijele krpe, ocat, neki količina mlake vode, pranje deterdžent i spužva.
Postupak je vrlo sličan gore procesa, jedina glavna razlika je da li se koristi za pranje posuđa deterdžentom ili ocat a prethodno ste koristili sode bikarbone i vode rješenje.
Deterdžent metoda; Pokrenite proces upijajući obojeni dio tepih, uz pomoć čistom bijelom krpom. Sada dodajte oko ½ do 1 čajnu žličicu kuhinjske deterdženta koja se oko 1 šalicu mlake vode. Dalje, spužva obojeni dio uz pomoć deterdženta i još jednom ga izbrisat s bijelom krpom.
Ocat metoda; Ili možete probati drugi jednostavniji način. Jedan koji uključuje čišćenje s octom. Pogledajte da li koristiti bijeli ocat za ovu proceduru. Sve što trebate učiniti je dodati oko 1 / 3 šalice octa u čašu mlake vode i samo spužva umrljana područja s tom smjesom. Nakon što dobiva više, osušiti mrlje pomoću bijelom krpom. Opet spužva mrlja s nekim količinu čiste vode i osušiti.
Mjere opreza prilikom uklanjanja tepiha Mrlje; Uvijek zapamtite da, da ne ribati ili trljati mrlja, to će rezultirati u širenju mrlje na veće područje na tepihu. ; Očistite mrlju čim ga vidiš, jer to će učiniti jednostavnijim za vas da biste ga uklonili. , Nitko od mrlje će biti problema za vas kada ste razumjeli i provoditi gore navedene procedure za tepih sredstvom za uklanjanje mrlja. Sljedeći put, ne zaboravite i staviti u akciju ove tepih mrlja uklanjanje savjete, umjesto trošenja i grebanje glavu o tome kako ukloniti mrlje tepih.

0 comments: