Vrtna jezerca

Posted by sorav at 17:39

Monday 27 February 2012

Vrt je mjesto koje nudi jednu vezu s prirodom. Vrtlarstvo nije samo hobi za mnoge, postoje mnogi koji pokušavaju inovativne načine kako ukrasiti svoje vrtovima. Od fontane to ukrasni rock vrtove, pojmovi se koriste za ukras u vrtu su prilično inovativne. Vrtnim jezercima su jedan takav element koji zahtijeva održavanje na dnevnoj bazi. (Koi ribnjacima zahtijevaju više održavanja, a također smatraju da se na strani skuplji.) Postoje mnoge mogućnosti može se dodati kako bi vrtna jezerca izgledati jedinstven i prekrasan. Ako planirate da dodate na ljepotu vašeg vrta ribnjak, check out neke od elemenata navedenih u nastavku.
Ideje za uređenje i održavanje vrtna jezerca
Voda je očito glavna značajka o vrtna jezerca. Održavanja razine mogu varirati ovisno o vrsti klime. Ti bi trebao provjeriti pH vrijednosti za vodu, posebno kada su klimatske promjene. U ljetnim mjesecima, ovih provjera trebaju biti učinjeno jednom ili dva puta tjedno. Razina treba održavati između 7,0 i 8,0. Za vrijeme zimske sezone, vode u vrtnim jezercima može biti potrebno drenirati na povremenim vrijeme kako bi se spriječilo struktura od oštećenja. Ti bi trebao koristiti specifične herbicide zakočena spriječiti rast korova u vrtni ribnjak.
Ribnjak vrt također će trebati zanimljive flore i faune. Morate biti oprezni o vrsti kemikalije koje se koriste kako bi se izbjeglo nanošenje štete za biljni i životinjski svijet prisutan u vrtni ribnjak. These ribnjacima vrt lako može smjestiti ribe, kornjače, pa čak i žabe. Među riba, češljugar smatra se da je većina preferira. Lijepa zlatna ribica kupanje u vodi oko samo dodaje da je ljepota u vrtni ribnjak. Također možete provjeriti preko svoje lokalne trgovine kako bi pronašli sorte koje su najbolje vrste morskog života potrebna.
Među raznim vrstama ribnjak biljke, vodu ljiljanima su među najviše preferira. Vode paprat je još jedna vrsta plutajuće biljke možete uključiti. Marginalcima se sadi u malim spremnicima koji se čuvaju u plitkom području vrtni ribnjak. Marsh biljke mogu biti posađeno prema rubu jezerca. Osim toga, koju će također trebati uključiti oxygenators. Ove biljke spadaju među najvažnije biljke, koji će pomoći zadržati ribnjak čisto na prirodan način.
Da bi vaš vrt ribnjak prekrasan izgled, trebate planirati rasvjetu za ribnjak. Lijepo osvijetljene ribnjak pomaže samo da izgleda atraktivno u noći. Možete odjaviti s vašim lokalnu trgovinu da dionice različite vrste opcija za različite rasvjete. Uz korištenje solarne tehnologije, stvari su postale lakše za ljude da se odluče za takve rasvjete, kao i električne energije ne smatra se vrlo sigurno opcija u blizini vode. U takvim slučajevima, plutajući svjetla su najviše preferira kao što su automatski upiti zrake sunca. Ribnjak pumpe također može biti instaliran za stvaranje vodoskok u ribnjak.
Uvijek plan vašeg vrta ribnjak na najsunčanijem kutu vašeg vrta. Ribnjak dubine i veličine treba planirati unaprijed po vrsti morskog života koje namjeravate uključiti. Savršen krug je često najviše preporuča oblika za vrtni ribnjak. Međutim, ovalni pomoći će primiti više vode.
Nakon što su planirani these osnove, možete se opustiti i uživati ​​u ljepoti svog vrta ribnjak. Zabavite se!

0 comments: