Cut svoju kosu

Posted by sorav at 21:38

Thursday 9 February 2012

Postoji mnogo hassles dobivanja frizura iz salona. Ako želite da se vaš šišanje obavlja stručne, to može biti prilično skupo. Također, trebat će vam imenovanje, ili na kraju čeka dugo za vaš red da dođem. Rezanje svoju kosu može biti lako ako se radi pažljivo, te će vam uštedjeti mnogo novca. Pitate se kako smanjiti svoju kosu? Slijedite ove upute stepenasto.
Stvari koje trebate; Dobra kvaliteta škare, češalj, dva ogledala, Boca za vodu sa mlaznicom (držati kosu vlažnom), sušilo za spojnice (potreban za rezanje kosu kratko, i držati kosu na mjestu); Električni šišanje kose ( dati buzz šišanje), osnovnih koraka, perite kosu sa šamponom i ručnik suha. Provjerite je li vaša kosa nije mokra ili suha, ali samo vlažna. Za grubo ili suhu kosu, koristite proizvod kose kao jedan uređaj ili kose serum za njegu. ; Češalj kosu ravno. ; Odlučite dužine kose koju želite nakon rezanja. Za kovrčavu kosu, izaberite dužine duže jer kovrčavu kosu i smanjuje izgleda kraći, nakon što se osuši. ; Kako smanjiti svoju kosu kratko? ; Slijedite gore navedene tri osnovna koraka. , A sada, sjediti pred velikim ogledalom. ; Dio kosu u sredini. ; Napravite mali dijelovi kose na obje strane rastanak, i držite te sekcije u mjestu uz pomoć kose stezaljke. To će učiniti rezanje svoju kosu lakše, što je kosa neće pasti na vaše lice. ; Otpustite jedan dio kose u blizini početka rastanak. Češalj za kosu ravno, držite ga između indeks i srednji prst i izrezati ga pažljivo. Zatim, šišati u dužini ste odlučili. Možete povezati ovu kosu na vrhu vaše glave uz pomoć kose spona. , Ponovite korak 5 za sve dijelove vaše kose. ; Sad provjeriti da li je dlaka na obje strane ravnomjerno je rez. Možete provjeriti simetrija kosa na strane oproštaja držeći neke dlake na obje strane. Donesite ove dvije završava u središtu vaše lice. Ponovite ovaj uzimanje drugih krajeva kose i dovodeći ih u središtu vaše lice. Da biste provjerili nazad kosu, držite ogledalo u stražnjem dijelu glave. Više o kratkim frizurama. ; Kako smanjiti svoju kosu u slojevima? ; Da biste izrezali svoju kosu u slojevima, prvo slijedite tri osnovna koraka. , Nagnuti se nad, tako da na vrhu vaše glave prema podu. ; Češalj svi kosu ravno dolje. ; Sada, pažljivo početi rezanje svoju kosu u ravnoj liniji. Ako imate guste kose možda ćete ga morati izrezati više nego jednom. Važno je održavati pravac na sloj smanjiti svoju kosu. , Okrenut ogledalo, češalj kosu sa srednjom rastanak i provjeriti. Ti bi mogli biti zainteresirani za znajući o slojevitom frizure za dugu kosu.
Kako smanjiti svoju kosu s Clippersima? ; Slijedite tri osnovna koraka. ; Buzzed stil frizura je vrlo popularan u mens frizura. Dovoljno je postaviti vlati kose nokte na dužinu koju želite za vrh glave. Početi prikazivati ​​Aparat na vrhu vaše glave. Nakon što ste učinili s vrha, postavite lopatice aparat za strane i natrag, i početi prikazivati ​​aparat za šišanje na strane i stražnji dio glave. , Provjerite u ogledalo da vidi da li ste ispravno rezati kosu. Ako ne, nastavite rezati svoju kosu dok ste zadovoljni rezultatom ste postigli. ; Do strpljenje, praksa i slijedite korake navedene u ovom članku, od vas će se bolje na rezanje svoju kosu! Prođite kroz šišanje stilove i ideje za više o frizurama.

0 comments: