Pad uređenje Ideje

Posted by sorav at 06:24

Wednesday 29 February 2012

Uz pad, vrijeme je da se šareni. Započnite s padom ukrasima koristeći boje možete vidjeti, kada izviruju iz vašeg prozora. Svi svijetle boje, učinit će vaš dom živo. Ovo je pravo vrijeme za jazz svoj dom dekor s narančastom, žutom, crvenom i bronce. Postoje mnoge lako pasti ukrašavanja ideja kako uljepšati vaš dom. Ne morate mijenjati cijeli dom dekor, pravedan dodajući neki dodaci i mijenjanje opremanje će projekt savršen osjećaj pada dolaska. Evo nekoliko ideja za ukrašavanje jesen.
Pad Dekoracija Ideje
Svijeće su najbolja stvar za početak pada ukrasi s. Napravite svijeće i dodajte mirise kao što su jabuke ili cimet na njih. Kako o tome da neke jeseni inspirirane svijećnjaci? Pumpkins popularno se koriste u različitim ukrašavanja ideja za jesen. Možete napraviti svijećnjaci pomoću male čipka i mini tikve i staviti ih na sredini stol ili blagovaonicu namještaja. Uključite bundeve u prekrasan cvijet vaza i koristiti ga za stol ukras. Za izradu ovog, uzeti bundeve i smanjiti svoj top off. Sada, kašičica unutrašnjost sa žlicom. Možete postaviti različite cvijeća u ovom bundeve. Mini bundeve raspoređeni oko kamina mantel posuditi elegantan izgled.
Uklonite sve stare zidne zavjese i okvira. Koristite popularne umjetnosti pritiskom lišća i napraviti male okvire, koji bi trebali pomoći u jesen ukrasi izgledaju prilično. Tapeti zid zavjese su najbolji zid umjetnosti koji će se koristiti tijekom ove sezone. Ove zavjese zid poboljšala ambijent za vaš boravak. Osim ovih, jasika ili javor ostaviti metalni zid umjetnosti može se koristiti za zidne dekoracije. Možete se odlučiti za zidne satove ili ogledala, uz granicu metal umjetnosti. Metal je umjetnost velik kombinacija starih i trendi izgled te je jedan od najboljih ukrašavanja ideja za jesen.
Sada dolazi najuzbudljiviji dio pada ukrašavanja ideja, što je opremanje. Promjena tkanina zavjesa, sofa pokriva, posteljinu i jastuk pokriva. Koristite nijanse poput narančaste, tamno crvena, smeđa, zelena i brončana za tkanine. Odaberite tkanine poput pamuka, ultrasuede, vune ili baršuna. Običan crvene boje tkanina s brončanim čipke izgleda odlično. Također možete dodati kontrast boje čipka ili volanima na jastuk pokriva i bedsheets. Zaboravite tih provjera i pruge, te se odlučiti za srednje ili velike cvjetnim printevima u jarkim bojama.
S jeseni, svoje vrijeme otkrivaju sve svoje prostirke i deke. Položite rugs kako bi se poboljšala podnice, i dodavanjem boje na podnice će dati uravnotežen izgled vaše sobe. Možete dogovoriti deke na krevetu, sofe i stolove, kao dobro. Oni su odmah ćemo Vam pružiti osjećaj topline.
Korištenje umjetne ili stvarna biljke uljepšati vaš dom, je među najviše jednostavan pada uređenje ideje. Dok uređenja za jesen, biljke koje lažu u Vaš vrt može se podnijeti unutar svoje kuće. Upišite ih u kutevima ili ih koristiti kao centerpieces za jesen ukrasi. Ukrasne vijence, koje je nizanje suhih listova i borova čunjeva, može biti obješen da bi začinio zidovima.
Možete miješati i odgovaraju bilo pada ukrašavanja ideja je gore spomenuto. Štoviše, ove jeseni ukrasi mogu se koristiti za uljepšati stepenice, vrata i vrt as well.

0 comments: